SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud

Torr hud känns ofta igen på att den är stram, oelastisk och ibland även med rodnad. Att man har torr hud kan bero på flera orsaker, inte minst det växlande klimatet utomhus. Oavsett orsak så behöver en torr hudtyp ordentligt med återfuktning, här listar vi våra fem favoriter.



Ansiktskrämer för torr hud


Vet du med dig att din torra hud beror på klimatväxlingar och då märker av detta särskilt vid kyla och vintertid så är en Cold Cream från Bioline som godis för din hud! Applicera produkten på rengjord hud morgon och kväll, över ansikte och hals. Massera in med cirkulerande rörelser tills cremen har absorberats helt. Vi gillar den särskilt då den kan användas av hela familjen som både dag- och nattcreme.


För den som är torraste torr

Djupvårdande och närande mjukgörare som återställer hudbarriärens skyddande lipider finner du i Dermalogica Intensive Moisture Balance 2.0
Cremen förstärker funktionen hos hudens barriärlipider och återställer hudens naturliga mikroflora. Detta är produkten för dig som har torr till mycket torr hud.


Hud med sammetslen känsla

Det får du med Sisley Velvet Nourishing Cream. Denna hudvårdsprodukt återställer den naturliga näringen och fukten i huden på ett varaktigt sätt.
Huden får intensiv näring och fukt, utan att bli glansig. Ger omedelbar lindring som varar länge. Den har en perfekt textur som skyddar huden på dagen och reparerar den på natten. 


Ultimat återhämtning

Medik8 Ultimate Recovery Intense är en reparerande creme som återfuktar samt minskar rodnad, irritation och obehag i huden. Ultimate Recovery är en intensivt reparerande creme som är lämpad för mycket torr och utsatt hud. Det är en rik och närande creme som hjälper till att reparera hudens barriärfunktion och förbättrar märkbart hudens utseende. Den stimulerar snabb förnyelse av epitelcellerna och främjar kollagensyntesen.


Lugnar en stressad hud

Söker man efter en rik, reparerande, barriärcreme som ger din hud en silkeslen spänst, elasticitet och lyster så är det M Picaut Calming Cocoon Cream man söker. Den passar även mycket känslig hud tack vare en unik formulering som är 100% fri från konservering, doft och allergener. Cremen lugnar en stressad, obalanserad och uttorkad hud med ålderstecken.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: kJAGAX (motverkar spam)