SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud

Torr hud känns ofta igen på att den är stram, oelastisk och ibland även med rodnad. Att man har torr hud kan bero på flera orsaker, inte minst det växlande klimatet utomhus. Oavsett orsak så behöver en torr hudtyp ordentligt med återfuktning, här listar vi våra fem favoriter.Ansiktskrämer för torr hud


Vet du med dig att din torra hud beror på klimatväxlingar och då märker av detta särskilt vid kyla och vintertid så är en Cold Cream från Bioline som godis för din hud! Applicera produkten på rengjord hud morgon och kväll, över ansikte och hals. Massera in med cirkulerande rörelser tills cremen har absorberats helt. Vi gillar den särskilt då den kan användas av hela familjen som både dag- och nattcreme.


För den som är torraste torr

Djupvårdande och närande mjukgörare som återställer hudbarriärens skyddande lipider finner du i Dermalogica Intensive Moisture Balance 2.0
Cremen förstärker funktionen hos hudens barriärlipider och återställer hudens naturliga mikroflora. Detta är produkten för dig som har torr till mycket torr hud.


Hud med sammetslen känsla

Det får du med Sisley Velvet Nourishing Cream. Denna hudvårdsprodukt återställer den naturliga näringen och fukten i huden på ett varaktigt sätt.
Huden får intensiv näring och fukt, utan att bli glansig. Ger omedelbar lindring som varar länge. Den har en perfekt textur som skyddar huden på dagen och reparerar den på natten. 


Ultimat återhämtning

Medik8 Ultimate Recovery Intense är en reparerande creme som återfuktar samt minskar rodnad, irritation och obehag i huden. Ultimate Recovery är en intensivt reparerande creme som är lämpad för mycket torr och utsatt hud. Det är en rik och närande creme som hjälper till att reparera hudens barriärfunktion och förbättrar märkbart hudens utseende. Den stimulerar snabb förnyelse av epitelcellerna och främjar kollagensyntesen.


Lugnar en stressad hud

Söker man efter en rik, reparerande, barriärcreme som ger din hud en silkeslen spänst, elasticitet och lyster så är det M Picaut Calming Cocoon Cream man söker. Den passar även mycket känslig hud tack vare en unik formulering som är 100% fri från konservering, doft och allergener. Cremen lugnar en stressad, obalanserad och uttorkad hud med ålderstecken.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud
Skönhet på franska

Mode, baguetter och ett vackert språk. Listan kan göras lång på ord som dyker upp i huvudet när vi säger "Frankrike". Modetermerna Chic och Stylish avspeglar sig även i den franska skönheten, som handlar mycket om att det eleganta möter det avslappnande och naturliga.  

Italiensk skönhet - människa och miljö i fokus

"Ciao Bella!" eller "Hej, vackra du!" som det heter på svenska, är en klassisk italiensk fras som du förmodligen har hört. Kanske tänker du på pasta, röda viner och romantik när du hör ordet Italien? Vi på Hudoteket tänker på hud- och hårvård och det vackra i det lilla!

Hur hittar man rätt solskydd för barn?

Barn älskar att leka ute i solen och på stranden under sommarens soliga månader. Men vi blir också mer och mer medvetna om hur farliga solens strålar är och deras ökade intensitet, och detta gäller i synnerhet för barn. Vi förklarar nedan hur du ska tänka när du väljer solskydd till dina barn.

Syror och retinol i solen

Vi är allt fler som upptäckt fördelarna med att använda produkter med syror och aktiva ämnen i sin dagliga hudvårdsrutin och vilken skillnad de faktiskt gör för vår hud. Men hur ska vi tänka nu när solen tittar fram? Kan vi fortsätta använda våra produkter med syror eller bör vi fundera en extra gång?

Cleanformance - ny hudvårdsserie från Babor

Babor lanserar en ny serie med clean beauty i fokus. Produkterna är veganska och lämnar ett rent resultat på både hud och miljö. Nedan presenterar vi de nya produkterna och tanken bakom hudvårdsserien Cleanformance.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: tnq8hV (motverkar spam)