SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud

Torr hud känns ofta igen på att den är stram, oelastisk och ibland även med rodnad. Att man har torr hud kan bero på flera orsaker, inte minst det växlande klimatet utomhus. Oavsett orsak så behöver en torr hudtyp ordentligt med återfuktning, här listar vi våra fem favoriter.Ansiktskrämer för torr hud


Vet du med dig att din torra hud beror på klimatväxlingar och då märker av detta särskilt vid kyla och vintertid så är en Cold Cream från Bioline som godis för din hud! Applicera produkten på rengjord hud morgon och kväll, över ansikte och hals. Massera in med cirkulerande rörelser tills cremen har absorberats helt. Vi gillar den särskilt då den kan användas av hela familjen som både dag- och nattcreme.


För den som är torraste torr

Djupvårdande och närande mjukgörare som återställer hudbarriärens skyddande lipider finner du i Dermalogica Intensive Moisture Balance 2.0
Cremen förstärker funktionen hos hudens barriärlipider och återställer hudens naturliga mikroflora. Detta är produkten för dig som har torr till mycket torr hud.


Hud med sammetslen känsla

Det får du med Sisley Velvet Nourishing Cream. Denna hudvårdsprodukt återställer den naturliga näringen och fukten i huden på ett varaktigt sätt.
Huden får intensiv näring och fukt, utan att bli glansig. Ger omedelbar lindring som varar länge. Den har en perfekt textur som skyddar huden på dagen och reparerar den på natten. 


Ultimat återhämtning

Medik8 Ultimate Recovery Intense är en reparerande creme som återfuktar samt minskar rodnad, irritation och obehag i huden. Ultimate Recovery är en intensivt reparerande creme som är lämpad för mycket torr och utsatt hud. Det är en rik och närande creme som hjälper till att reparera hudens barriärfunktion och förbättrar märkbart hudens utseende. Den stimulerar snabb förnyelse av epitelcellerna och främjar kollagensyntesen.


Lugnar en stressad hud

Söker man efter en rik, reparerande, barriärcreme som ger din hud en silkeslen spänst, elasticitet och lyster så är det M Picaut Calming Cocoon Cream man söker. Den passar även mycket känslig hud tack vare en unik formulering som är 100% fri från konservering, doft och allergener. Cremen lugnar en stressad, obalanserad och uttorkad hud med ålderstecken.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud
De vanligaste hudproblemen

Det pratas ofta om att välja produkter efter sin hudtyp, men det är svårare om man dessutom har känslig hud eller till och med hudåkommor så som eksem eller rocasea. Här nedan kan du läsa mer om vanliga hudproblem och tips på hur du får bukt eller kan lindra det. Du är långt ifrån ensam om att ha en hud som krånglar!

De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud

Torr hud känns ofta igen på att den är stram, oelastisk och ibland även med rodnad. Att man har torr hud kan bero på flera orsaker, inte minst det växlande klimatet utomhus. Oavsett orsak så behöver en torr hudtyp ordentligt med återfuktning, här listar vi våra fem favoriter.

Stora porer i ansiktet - vad, hur och varför

Det vi alla har gemensamt, oavsett hudtyp, är att rätt val av hudvård är en grundregel för välmående och balanserad hy. Upplever du att du har stora porer som stör? Varför har vi ens porer? Hudoteket ger dig svaren!

Akne, finnar, blemmor - så får du bukt på dem

Akne, som ofta kallas finnar, är utslag som beror på inflammerade talgkörtlar. Akne är vanligt och helt ofarligt. Ofta får man akne i ansiktet, på bröstet och på ryggen, där du har flest talgkörtlar. Anledningarna till att man får akneutbrott är många, och det är svårt att sätta fingret på varför just du fått det. Vi har listat de vanligaste orsakerna och produkttips för att göra utbrotten mildare.

Probiotisk hudvård - framtidens skönhet

Vad innebär mikroflora och probiotika inom hudvård? Varför är det så bra för huden? Vi reder ut begreppen och tipsar om varumärket som har satt probiotikan på kartan!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: NnqZt6 (motverkar spam)