SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud

Torr hud känns ofta igen på att den är stram, oelastisk och ibland även med rodnad. Att man har torr hud kan bero på flera orsaker, inte minst det växlande klimatet utomhus. Oavsett orsak så behöver en torr hudtyp ordentligt med återfuktning, här listar vi våra fem favoriter.Ansiktskrämer för torr hud


Vet du med dig att din torra hud beror på klimatväxlingar och då märker av detta särskilt vid kyla och vintertid så är en Cold Cream från Bioline som godis för din hud! Applicera produkten på rengjord hud morgon och kväll, över ansikte och hals. Massera in med cirkulerande rörelser tills cremen har absorberats helt. Vi gillar den särskilt då den kan användas av hela familjen som både dag- och nattcreme.


För den som är torraste torr

Djupvårdande och närande mjukgörare som återställer hudbarriärens skyddande lipider finner du i Dermalogica Intensive Moisture Balance 2.0
Cremen förstärker funktionen hos hudens barriärlipider och återställer hudens naturliga mikroflora. Detta är produkten för dig som har torr till mycket torr hud.


Hud med sammetslen känsla

Det får du med Sisley Velvet Nourishing Cream. Denna hudvårdsprodukt återställer den naturliga näringen och fukten i huden på ett varaktigt sätt.
Huden får intensiv näring och fukt, utan att bli glansig. Ger omedelbar lindring som varar länge. Den har en perfekt textur som skyddar huden på dagen och reparerar den på natten. 


Ultimat återhämtning

Medik8 Ultimate Recovery Intense är en reparerande creme som återfuktar samt minskar rodnad, irritation och obehag i huden. Ultimate Recovery är en intensivt reparerande creme som är lämpad för mycket torr och utsatt hud. Det är en rik och närande creme som hjälper till att reparera hudens barriärfunktion och förbättrar märkbart hudens utseende. Den stimulerar snabb förnyelse av epitelcellerna och främjar kollagensyntesen.


Lugnar en stressad hud

Söker man efter en rik, reparerande, barriärcreme som ger din hud en silkeslen spänst, elasticitet och lyster så är det M Picaut Calming Cocoon Cream man söker. Den passar även mycket känslig hud tack vare en unik formulering som är 100% fri från konservering, doft och allergener. Cremen lugnar en stressad, obalanserad och uttorkad hud med ålderstecken.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: De fem bästa ansiktskrämerna för torr hud
Beautytrender 2022

Ännu ett år har gått och vi på Hudoteket dammar av den sprakande spåkulan och ser in i ett nytt år av skimrande glitter, välgörande probiotika och hybrid makeup. Häng med!

Basprodukterna i din hudvårdsrutin

Precis som när man skapar en bra klädgarderob så börjar man med en stabil grund, även kallat basplagg. Likadant ska du tänka med din hudvård, för att säkerställa att du verkligen har det viktigaste i ditt badrumsskåp. Här kommer lite tips för hur du ska tänka när det kommer till basprodukter inom hudvård, vi går back to basic - helt enkelt. Här hittar du välgörande rengöringar som gör din hudvårdsrutin spot on, och massa andra grymma basprodukter.

5 tips som väcker din vinterhud

Väck den glåmiga vinterhuden till liv med några enkla steg som får din hud att stråla, lagom till jul. Se våra tips här.

Olja eller serum - vad är skillnaden?

Kalla månader kan göra vår hud väldigt torr och fnasig, oavsett hur mycket man smörjer in sig. Det många oftast inte tänker på är att uppdatera sin hudvårdsrutin när det blir kallare klimat och huden får andra förutsättningar än under vår och sommar. Här går vi igenom skillnaden mellan olja och serum så att du får bukt på vintertorr hud.

Våra bästa tips mot torra händer

Det finns ingen kroppsdel vi använder så mycket som våra händer. De är ständigt i farten och sällan täckta vilket gör att de utsätts för mycket påverkan utifrån, så som kyla, värme, ständig handtvätt, föroreningar och smuts. Detta i sin tur bidrar till att hudens barriär förstörs och torkar ut. När torra händer väl blivit ett faktum och huden blivit känslig och irriterad kan det vara svårt att bli av med torrheten. Men det går! Är du redo för lena, fina och mjuka händer? Vi ger dig råden för att förebygga och få bukt med besvären.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 42JFbW (motverkar spam)