SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Led-masker och apparater- för salongsresultat hemma

De börjar ploppa upp hos allt fler och fler varumärken och tar marknaden med storm. Tidigare har de varit tillgängliga för behandling på salong, men nu finns de alltså att köpa hem. Vi pratar givetvis om LED-masker och andra apparater för avancerad hudvård på hemmaplan. Vi guidar dig genom vårt utbud nedan.

Vill du skoppa direkt? Hitta vårt utbud av LED-masker och hudvårdsapparater här


Masker med LED-ljus


Ljusterapi har en mycket effektiv verkan på hudens åldrande och ger en mängd fördelar för huden. Behandlingar med LED-ljus behandlar de första tecknen på åldrande och akne, och passar alla hudtyper och åldrar.

Fördelar med blått ljus:

  • Det mest effektiva ljuset för att behandla all form av akne och andra orenheter.
  • Det kontrollerar hudens talgutsöndring.
  • Håller huden ren.
  • Motverkar fet hud.
  • Det blå ljusets fördelar förbättras i kombination med rött LED-ljus.


Fördelar med rött ljus:

  • Stimulerar kollagen- och elastinproduktionen.
  • Mycket effektivt för att reducera rynkor.
  • Ökar blodcirkulationen.
  • Ger energi till mitokondrierna som är cellernas kraftverk.
  • Det verkar anti-inflammatoriskt.
  • Minimerar rodnad i huden och pigmentförändringar.
  • Jämnar ut hudtonen.


Dr Dennis Gross SpectraLite FaceWare Pro
En bärbar mask med 162 LED-lampor för maximal effekt och en kraftfullt anti ageing-behandling med 3 olika våglängder av rött ljus, infrarött ljus och blått ljus. Behandlar synliga ålderstecken och akne på bara 3 minuters behandling per dag. Masken stängs av automatiskt.

Dr Dennis Gross Spectralite Eye Care Pro
En ögonmask med 72 LED-lampor och 4 olika våglängder av rött ljus som reducerar rynkor, fina linjer och hyperpigmenteringar runt ögonen på 3 minuter per dag. Den reparerar även solskador, boostar kollagenproduktionen och bromsar hudens åldrande. Masken stängs av automatiskt.

Priori UnveiLED Flexible Led Light Therapy Mask
En kliniskt bevisad behandling med rött ljus som reducerar tecken på åldrande och förbättrar fukten samt strukturen i huden på 10 minuter. Huden blir fylligare, förnyad och föryngrad med en ultimat lyster. Med 56 dioder (lampor) ökar den även blodflödet och syreupptaget i huden. Masken stängs av automatiskt.

Dp Dermaceuticals L.E.D. Mask
En bärbar mask med rött ljus och nära infrarött ljus (NIR -near infrared light, 830nm och 633nm) där 66 dioder ger synliga resultat på huden. Masken främjar hudens läkningsprocess efter professionella salongsbehandlingar, ökar kollagen- och elastinproduktionen, ökar blodcirkulationen, dämpar rodnad, minimerar fina linjer och rynkor och ger huden ny spänst. En behandling tar 10 minuter och masken stängs av automatiskt.

Apparater med mikroström


En annan teknik är apparater med lågfrekvent mikroström som aktiverar hudens muskler och lymfsystem. Tekniken används bland annat för att lyfta och strama upp huden i både ansiktet och på kroppen.

Comfort Zone Microsonic Facial Device 
Den perfekta maskinen för en riktig hemmabehandling! Microsonic Facial Device från Comfort Zone ger genom ultraljud och mikroström tre funktioner i en. Ja, hur smidigt är inte det? Funktionerna är (1) djuprengöring, (2) Cellulär regeneration (verkar anti-age) och (3) förbättrad penteration av aktiva ingredienser. Bäst är att göra dessa steg efter varandra där man som sista moment slussar ner sitt Comfort Zone-serum för ännu bättre effekt av de aktiva ingredienserna. Produkten är utvecklad och producerad i Italien - med ambitionen att ta salongsbehandlingen hem till ditt badrum. Nyfiken på att lära dig mer om hur den funkar? Läs mer om Comfort Zone Microsonic Facial Device här. 



NuFACE Trinity Facial Toning Device
En multifunktionell apparat som ger spänst, förstärker konturen i ansiktet och reducerar linjer och rynkor på bara 5 minuter. Mikroströmmen stimulerar musklerna i ansiktet och ger ett omedelbart lyft. Apparaten kan kombineras med tillbehören Wrinkle Reducer och Eye och Lip Treatment attachment som förstärker behandlingen.


Vilken ska jag välja? 


Fråga dig själv först och främst hur mycket du vill investera i en hudvårdsapparat samt hur du vill att den ska ingå i din rutin. Vill du ha en mask som jobbar mycket effekt på kortast möjliga tid? Kan du tänka dig att avsätta 10-15 minuter några dagar i veckan med en mask med längre behandlingstid? Eller vill du helt enkelt jobba manuellt med din hud istället för att låta en mask göra jobbet? Fundera sedan över vad du vill uppnå med din apparat:


Shoppa alla produkter nedan eller spana in dem här >.

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Led-masker och apparater- för salongsresultat hemma
NuFACE Trinity Facial Toning Device
4395 kr
NU40150
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
NuFACE Trinity Eye & Lip Enhancer ELE Attachment
1995 kr
NU40192
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Dp Dermaceuticals L.E.D. Mask
4195 kr
dpledmask
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
NuFACE Trinity LED Wrinkle Reducer TWR Attachment
1995 kr
NU40158
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Dr Dennis Gross SpectraLite FaceWare Pro
5995 kr
567280
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Priori UnveiLED Flexible Led Light Therapy Mask
4350 kr
12620200817
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
De tio hudorden

Ens hudvårdsritual är något heligt och något du ska vara stolt över. Du investerar i dig själv och din huds välmående. Men gör du allt du bör? Med glimten i ögat bjuder vi in till Hudotekets Tio Hudord. Se listan som ett sätt att få lite tips på vad du inte bör glömma för att få din hud att må så bra som möjligt - eller se till att slaviskt följa samtliga tio hudord, så blir "hudguden" riktigt glad.

Ingrediensbästisar

Det finns massor med fantastiska, effektiva och bra ingredienser som du säkert vet och kan mycket om. Men, hur bra koll har du på vilka ingredienser som bör användas ihop för att få ut bästa effekt av produkterna? Att använda rätt kombination av ingredienser i din hudvårdsrutin kan göra en stor skillnad för din hud. Vissa ingredienser fungerar bäst tillsammans för att ge maximala fördelar. Låt oss gå igenom några av ingredienserna som är bästisar!

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

1 Kommentar
#1
Fia
Godmorgon!

En fråga, ska man ha en sheetmask eller serum under när masken är på?
Den 02 januari 2023
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: BBtxLe (motverkar spam)