SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Spara pengar på hudvård - här är de 3 bästa tipsen

En bra hudvårdsrutin ska inte behöva kosta en förmögenhet. Här kommer tipsen för hur du kan få ut mer av dina köp och även dina befintliga produkter i badrumsskåpet. Det är beauty on a budget, helt enkelt. Bra för plånboken, bra för miljön - win win!


Efter både jul och nyår kan plånboken kännas tunnare än vanligt. Just därför har vi tagit fram lite förslag på hur du kan vara ekonomisk men fortfarande njuta av riktigt bra hudvård. Här är tipsen som handlar om att nyttja produkter med olika funktioner, att ta dig en extra titt på produkterna du har hemma och att shoppa plånboksvänligt. 

1. Använd multiprodukter 


Det här är ett riktigt bra tips för dig som vill dra ner kostnaderna för dina skönhetsprodukter: multiprodukter! En multiprodukt är precis vad det låter - en produkt som fyller flera olika funktioner. Det här innebär att du inte längre behöver köpa en produkt för allt, utan du kan istället använda en för flera olika funktioner. Om du väljer rätt multiprodukter så slipper du flera olika varianter till din hudvårdsrutin och du behöver på så sätt inte köpa lika många. Hur smidigt? 

Idag finns massor produkter som har fler användningsområdet än bara ett. Att använda multiprodukter är inte bara snällt mot plånboken, det är också en perfekt lösning om du har ont om plats i badrummet eller om du vill ha en smidigare hudvårdsrutin.

Tips på multiprodukter 


Hos oss hittar du produkter som är en mask och peeling i ett, dagcremer som både återfuktar och har SPF, samt ögonskuggor som du kan använda som ögonskugga, rouge eller för att få lite färg på läpparna. Här kommer våra fem tips på multiprodukter.


  • Doctor Babos Cleanformance Clay Multi-Cleanser
    En multifunktionell rengöringslera och mask - grym produkt med fler användningsområden. Du kan använda den som ansiktstvätt då den effektivt tar bort make-up och överflödig talg, men den funkar lika bra som en djuprengörande mask. Produkten stärker också hudens naturliga skyddande barriär. 

  • Peter Thomas Roth 24k Gold Prism Highlightning Cream 
    Den här fuktighetscremen är en riktigt favorit bland många! Du kan använda den som primer, highlighter och du kan också blanda den med din foundation för att få ett fantastiskt glow. Produkten innehåller 24K guld och ger en illusion av en strålande, frisk och jämn hud. 

  • bareMinerals Original Foundation SPF 
    Denna produkt är en prisvinnande och otroligt populär foundation av 100% rena mineraler. Du får en perfekt, felfri täckning med naturlig lyster - utan att produkten klumpar sig, kladdar eller se kakig ut. Du kan också använda den som concealer! 

  • Elemis Superfood Glow Priming Moisuriser
    Ge din hud ett fantastiskt glow samtidigt som du återfuktar din hud! Den här dagcremen kan du använda som en lystergivande creme, en fuktgivande makeup-primer eller en strålande highlighter. Det här är den optimala multiprodukten. 
  • Clarins MyClarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist 
    En skönetsmist som ger fukt och fräschör till huden och förbereder den för efterkommande ansiktsvårdande produkter. Du kan också använda den som en settingspray för att få ditt makeup att hålla hela dagen. 
Vill du ha fler tips? Här finns ett helt inlägget som handlar om just multiprodukter

2. Välj rätt produkter för just dig 


Att välja rätt produkter känns troligtvis som ett ganska självklart tips, men ibland kan det vara lättare sagt än gjort. Om du investerar i produkter som du vet är rätt för just dig och din hudtyp kommer du ju inte slänga dem, utan istället att använda dem tills de är slut. Det innebär i sin tur att du inte behöver köpa nya produkter lika ofta.  

Vi förstår att det inte är lätt att hitta rätt i den enorma produktdjungeln som finns idag. Ett tips är att lära känna din hud för att på så sätt skapa dig en bättre förståelse vilka produkter som är rätt för dig. Känner du dig osäker på vilka produkter som passar dig är du givetvis hjärligt välkommen att kontakta oss kundservice så hjälper vi dig.  

3. Ta en extra titt i badrumsskåpet och se över dina köp


Här kommer det mest självklara tipset - se över vad det är du egentligen handlar. Behöver du verkligen det där nya serumet när du redan har fyra andra i badrumsskåpet? Ska du köpa en ögoncreme fast du senast igår beställde ett nytt? Tänk en extra gång, och om du fortfarande vill ha den så slå till! Annars kanske det kan vänta till nästa månad?

Framförallt, ta dig en titt i ditt badrumsskåp. Vad har du där? Finns det produkter som du helt enkelt har glömt bort? Eller produkter som du inte har använt på ett tag men som förtjänar en ny chans? Kanske har du en hel del multiprodukter hemma, men du visste inte om att den hade flera funktioner? 

Vi älskar hudvård och är väldigt medvetna om att det är svårt att hålla fingrarna i styr när man ser något man vill ha. Vi har också ett stort erbud av prisvänliga produkter som är helt fantastiska. Kontakta oss så hjälper vi dig!

 

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Spara pengar på hudvård - här är de 3 bästa tipsen
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: MpEzgY (motverkar spam)