SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Vinnare i Daisy Beauty Awards 2021

De bästa skönhetsprodukterna från föregående år är uttagna i Daisy Beauty Awards 2021 - och nu har äntligen vinnarna korats. Tre av vinnarna hittar du här på Hudoteket, kul va? Här kan du läsa juryns motivering och passa på att klicka hem produkterna. Dessutom tipsar vi om några av finalister som helt klart är vinnare i våra ögon. Enjoy!


Äntligen är vinnarna i Daisy Beauty Awards 2021 presenterade. Av alla produkter som lanserats förra året nomineras de fem bästa i varje kategori och från dessa har det nu vinnarna utsetts. Bara att ta sig till nomineringen visar på en riktigt bra produkt! Spana in vinnarna och finalisterna som du hittar hos oss på Hudoteket. 
Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser

 
En riktig favorit bland kunderna hos oss på Hudoteket. Med Elemis Superfood Glow Moisturiser får din hud en fantastisk glow, samtidigt som du återfuktar med denna lystergivande dagkräm. Hur bra låter inte det?  

Juryns motivering:

"Förbi är tiden när makeupgrunden endast täckte eller inte. Idag kan du skräddarsy din bas till den finish och effekt just du vill ha. För dig som söker levande resultat med naturlig ljusreflektering har vi en given vinnare! Här har du fuktboost, lyster, primer och highlighter i en och samma flaska."


Comfort Zone Body Strategist Peel Scrub

 
Här har du en kroppsskrubb med kemisk och mekanisk verkan. Produkten exfolierar bort döda hudceller, tillför fukt och lämnar huden jämn, slät och silkeslen. Fantastiskt! Unna dig kropp lite extra omtanke med denna härliga scrub! 

Juryns motivering:

"Visserligen är det insidan som räknas, men en förpackning som pryder sin plats i duschhyllan ger pluspoäng. När dessutom tuben innehåller en frisk apelsinkick, blir den här kombinerade kroppspeelingen och inredningsdetaljen en given vinnare!"
Sweed Lash Lift Mascara

 
Nyheten som snabbt blev en otroligt populär mascara! En svart förlängande och definierande mascara för att skapa omöjligt långa, definierade fransar.

Juryns motivering: 

"Nytänkande borste som sopar banan med både konkurrenter och envisa fransar. Med några få svep har stråna fått volym, separation och fantastisk svärta. Den är så enkel att använda att varje glad amatör framstår som ett proffs. Plus för glädjespridande hylsa som syns tydlig i necessären."
Finalister i Daisy Beauty Awards 2021

Sisley Baume Demaquillant Tripe-Oil Balm Make-Up Remover & Cleanser

Ett härligt hudvårdsbalsam med tre närande och mjukgörande oljor (babassu, shea och macadamia) som kombinerar dubbel makeupborttagnings- och rengöringseffektivitet med intensiv komfort.

bareMinerals Mineralist Hydra-Smoothing Lipstick

  Detta krämiga fuktgivande läppstift är framtaget med minimalt antal ingredienser för maximalt resultat!
Priori LCA Smart Peel Pads 

Hög koncentrerade multifunktionella AHA-peel pads som effektivt tar bort det yttersta lagret av döda hudceller och lämnar din hud ljusare och fräschare.
Unite U:Dry High & Olaplex No.0

Unite U:Dry High är ett genomskinligt torrschampo som snabbt absorberar överflödiga oljor samtidigt som det ger volym och textur. Perfekt för tunna hår och oljiga hår.

Olaplex No.0 är en revolutionerande behandling som stärker och skyddar håret genom att återuppbygga dess svavelbindningar på en helt ny nivå.

         

Senasi Eye Colour Palette 03 Petal Dance

 En ögonskuggpalett med fyra harmoniska nyanser framtagna för att återskapa de oändliga uttrycken av silke.

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Vinnare i Daisy Beauty Awards 2021
Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om tolv starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Så fixar du den perfekta basen - steg för steg

För att få till en snygg makeup är en bra bas verkligen A och O. Med din bas lägger du grunden för hela looken, och den avgör också hur länge din sminkning håller. Men hur får du då till den perfekta basen? Jo, följ vår guide med sex enkla steg för en look som ser fantastiskt ut hela dagen!

Hudvårdstrender att hålla koll på 2021

Vi har nu kommit en bit in i 2021 och ett nytt år innebär också nya trender. Men vad för inspirerande hudvård har vi att se fram emot? Vi har kollat in i spåkulan - och här är fem trender som du helt enkelt måste lägga på minnet.

Peeling - vägen till glow och slätare hud

Peeling är vägen till en friskare och mer strålande hud. En peeling hjälper huden på olika plan, men i grund och botten har de samma funktion - att ta bort döda hudceller och ta fram den fina, friska huden som gömmer sig där under. Hur bra låter inte det? Här går vi igenom varför du ska använda peeling, olika typer av peeling och massor produkttips. Häng med!

Ta hand om din hud med en ansiktsmask

En ansiktsmask fyller många funktioner; de piggar upp trött och glåmig hud, förfinar linjer och ger en avslappnande effekt åt trötta ansiktsmuskler. Men de ger också långvariga resultat - på sikt motverkar de ålderstecken, behåller ansiktets lyster och återfuktar. Svårt att veta vilken ansiktsmask passar just dig? Ta del av vår guide nedan.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: jeAquM (motverkar spam)