SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Ny serie från Filorga - Age-Purify

Är du ute efter produkter som både jobbar på att minimera oren hud och fina linjer? Ja, då kan du sluta leta nu. Filorga har nämligen lanserat en ny serie som fokuserar på just detta. Age-Purify heter serien och här berättar vi mer om varje produkt och hur du använder dem. Perfekt va?


För dig med fet hud och fina linjer


Age-Purify är en serie från Filorga som framtagen av experter inom estetisk medicin och dermatologi. Serien passar utmärkt för dig om med fet hud och som vill minimera fina linjer och rynkor. Har du fet hud och använder uttorkade produkter? Ja, då kan det kanske vara dags att tänka om. En fet hud (speciellt en som också har fina linjer) behöver massor av fukt, eftersom din hud annars kan upplevas torr och det gör dessutom att mer talg produceras. Därför är det viktigt att använda produkter som jobbar på en obalanserad hud - utan att torka ut den. Filorgas serie Age-Purify fokuserar på just det hudtillståndet, och verkar mattifierande samtidigt som huden för tillräckligt med fukt så att fina linjer minimeras. 

Serien består av en ansiktscreme, ett serum, en mask och en rengöring - alla med lätta formulas som är balanserade och icke komodogena. Resultatet? En jämnare och mer klar hud utan orenheter. Låter det som något för dig? Läs mer om produkter från Filorga.

Produkterna i Filorgas Age-Purify-serien



Age-Purify Clean - utjämnade och renande

 
En rengöringsgel som ger en utjämnade och renande effekt. Den passar dig som har kombinerad eller fet hud som är i obalans. Rengöringen omvandlas till ett fint skum när den kommer i kontakt med vatten, vilket ger en behaglig och ren känsla. Och det finns fler fördelar med denna goding! Den innehåller också en kombination av tre anti-rynk ingredienser som har en utjämnande effekt. Rengöringen innehåller också syror, zink och vegetabiliskt extrakt, vilket hjälper till att korrigera blemmor. 

Användning: Massera in rengöringen efter att du har fuktat ditt ansikte. Skölj därefter bort rengöringen och applicera efterföljande dag- eller nattcreme. Den här produkten passar perfekt att kombinera dagligen med Age-Purify Cream - för en dubbelkorrigering av rynkor och imperfektioner.



Age-Purify Intensive - serum som jobbar antiage


Ett serum som har mindre molekyler än en vanlig ansiktscreme kan tränga längre ner i hudlagret och därmed jobba mer effektivt på bland annat rynkor. Age-Purify Intensive gör just det. Serumet har en lätt återfuktande textur samtidigt som den jobbar mot rynkor och fina linjer. Den passar även utmärkt för dig med obalanserad hud och skyddar din hud effektivt mot föroreningar. Produkten är berikad med växtextrakt som återställer hudens balans för en långvarig effekt. Hur bra? 

Användning: Applicera serumet innan efterföljande dag- eller nattcreme som en del i en daglig hudvårdsrutin. Använd både på morgon och kväll i hela ansiktet.



Age-Purify Cream - dubbelkorrigerande ansiktscreme

 
En ansiktskräm som återfuktar och verkar fuktbevarande, samtidigt som den är motståndskraftig mot föroreningar. Om din hud utsätts för mycket föroreningar kan huden åldras i förväg, något som den här krämen hjälper till att motverka. Produkten har ett anti-pollutionskydd, vilket innebär att föroreningar som cigarettrök, avgaser och UV-ljus inte fäster på huden. Det här gör ju att krämen är perfekt för dig som bor i en storstad. 

Användning: Applicera som en del i den dagliga hudvårdsrutinen - både på morgon och kväll i hela ansiktet.



Age-Purify Mask - en rik lermask

 
Här har du en rengörande lermask som reglerar sebumproduktionen, ger en jämnare och mer klar hud med färre rynkor. Låter väl inte helt fel? Dessutom kommer din hud att vara otroligt mjuk efteråt! Det går också utmärkt att använda flera gånger i veckan eller i ett förebyggande syfte, till exempel om du vet att du brukar få acne vid menstruation. 

Användning: Applicera ett generöst lager på ditt rengjorda och torra ansikte. Det är också viktigt att undvika ögonområdet. Låt lermasken verka i ungefär 10 minuter och tvätta sedan noggrant bort masken med vatten. Rekommendationen är att använda masken två gånger i veckan, men du kan också använda den oftare om du känner att du behöver det.
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Ny serie från Filorga - Age-Purify
Perioral Dermatit

Perioral dermatit är en hudsjukdom/inflammation i huden som ger rodnad, små knottror och utslag kring munnen. Den förväxlas ofta för att vara rosacea då utslagen är väldigt lika, men till skillnad från rosacea går perioral dermatit att bli av med. Vi förklarar tillståndet här.

Vad är rosacea?

En av våra vanligaste hudsjukdomar är rosacea som är en kronisk kärlsjukdom. När man får rosacea slutar blodkärlen i ansiktet att fungera som de ska. Då kan man kan uppleva att huden blir blossande, röd, varm och man kan även få knottror som kan misstas som akne. Rosacea kan inte botas men efter att man fått sjukdomen diagnostiserad av läkare kan man testa olika hudprodukter som kan dämpa problemen. I denna artikel kommer vi berätta mer om rosacea och ge tips och råd som kan minska besvären.

Allt du behöver veta om akne

Akne visar sig i form av inflammerade talgkörtlar. Akne kallas i folkmun för finnar är helt ofarligt, men det kan ändå vara besvärande. Då vi har flest talgkörtlar i ansiktet, på ryggen och på bröst och dekolletage är det oftast där som akne uppkommer. Här tänkte vi berätta allt du behöver veta om akne, och vad du kan göra åt det. Häng med!

Internationella kvinnodagen

Internationella kvinnodagen infaller den åttonde mars och får oss att minnas kvinnans kamp för en självklar plats i samhället. Det är också en påminnelse om att fortsätta eftersträva jämställdhet. Idag berättar vi om elva starka kvinnor som sannerligen har inspirerat oss med sin drivkraft och sina varumärken.

Beautytrender 2024

Slugging, glossig makeup och haircycling är bara några av 2024 års skönhetstrender. Vi berättar allt du behöver veta om årets viktigaste skönhetsmåsten!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: bdTQAE (motverkar spam)