SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Därför ska du välja ett sulfatfritt schampo

Har du känslig hårbotten? Då kan det vara klokt att undvika schampon som innehåller sulfater eftersom dessa kan vara uttorkande och irriterande för din hårbotten.Sulfatfritt schampo - så funkar detSulfatfritt schampo tvättar rent lika bra som syntetiskt framställda produkter och även du som har fet hårbotten kan med fördel använda sulfatfria schampon, eftersom din hårbotten då inte behöver kompensera med att producera mer olja på grund av uttorkning. Resultatet? Ett hår som håller sig rent och fräscht längre!

Det är viktigt att komma ihåg att håret kan behöva vänjas vid naturliga hårprodukter. Du behöver därför tvätta ditt hår med sulfatfritt schampo under minst ett par veckor för att ge håret en chans att hinna ställa om. Försök också att inte tvätta håret mer än 2-3 gånger/vecka. Ett tips är att använda torrschampo om du behöver fräscha upp håret mellan tvättarna.

Vill du också ta steget mot en mer naturlig hårvård har vi flera sulfatfria schampon du kan prova. Här är några av våra kunders favoriter:

Unite 7Seconds Shampoo

Ett återfuktande sulfatfritt schampo som ger håret näring och gör det friskt och glänsande. Skyddar mot UV-strålar och värmestyling samtidigt som det bevarar färgen.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Ett sulfatfritt schampo som förebygger och behandlar mjäll och hårbottenproblem, motverkar håravfall och ökar hårtillväxten. Lugnande och hårväxtstimulerande.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo

Ett krämigt, drygt och vårdande sulfatfritt schampo för alla hårtyper. Schampot minskar friss och flygigt hår samt återställer fuktnivån och styrkan i håret. Trots att schampot är sulfatfritt ger det ett otroligt rikt och krämigt lödder. Färgbevarande, veganskt och cruelty free.

Davines Essential OI Absolute Beautifying Shampoo

Ett underbart och krämigt sulfatfritt schampo som är skonsamt, fuktgivande och passar alla hårtyper. Efter tvätt är håret otroligt mjukt, friskt och glänsande. Verkar stärkande och neutraliserar fria radikaler.

Visa kommentarer
Produkterna till: Därför ska du välja ett sulfatfritt schampo
Vi spräcker myterna om solskydd

Solskydd är ett omdiskuterat ämne i hudvårdsvärlden, och det kryllar av myter som är lätta att falla för. Vi hjälper dig att få koll på vilka solskyddsmyter som cirkulerar, och varför de inte stämmer!

Så återapplicerar du ditt solskydd - även över makeup

För att ge huden ett fullvärdigt skydd mot solens strålar är det viktigt att återapplicera ditt solskydd under dagen, oavsett om du har badat, svettats eller knappt rört dig ur soffan. Många tycker dock att detta är ett jobbigt moment och vet helt enkelt inte hur man återapplicerar sitt solskydd på ett smidigt sätt. Som tur är har vi tipsen!

Skydda både din hud och miljön med ett ekologiskt solskydd

Vill du värna om både miljön och din hud? Då kan ekologisk hudvård vara det rätta valet för dig. Solskydd är ett måste i allas hudvårdsrutin och vi erbjuder en rad solskydd som är framtagna med ekologiska ingredienser. Skydda naturen och din hud på en och samma gång!

Clarins Beauty Flash Balm - nu med uppdaterad formula

Clarins Beauty Flash Balm har länge varit en favorit i mångas badrumsskåp. Det underbara lystret, den utslätande effekten och hur den magiskt trollar bort alla tecken på en natts dålig sömn kan man inte undvika att älska - och nu har cremen blivit ännu bättre!

Så ofta bör du byta ut din mascara

Visste du om att mascara har en begränsad hållbarhet efter att den har öppnats? Detta eftersom det är en produkt som används nära det känsliga ögonområdet. Det rekommenderas att du byter ut din mascara efter tre månader och vi ska nu berätta mer om vad du kan tänka på när det gäller din mascara.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: cf3AMC (motverkar spam)