SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Elixir Cosmeceuticals Take Over

Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterad effekt mot åldrande hud och andra vanliga hudproblem. Serien är sammansatt av produkter med hög koncentration av aktiva ingredienser som ger märkbara resultat. Produkterna innehåller bland annat A-vitamin, glykolsyra, antioxidanter och enzymer som upprätthåller och förbättrar hudens hälsa. Här har vi samlat ihop era frågor från vår Take Over på sociala medier och bett Kornelia, utbildare och Elixir-expert ge er sina bästa råd och tips.


Då skulle jag säga våra peel pads eller smoothing cream eller de tillsammans för bäst resultat.

Det är den bästa produkten för den är så oroligt bred och passar både män och kvinnor, ungdomar och på mogen hud. 

Mitt bästa tips är att börja från grunden. Applicera ett serum som återfuktar på djupet innan du applicerar din dag- eller nattcreme. Niactil 4 % kommer göra stor skillnad på din hud!
Har man lite känsligare hud så rekommenderar jag våra Acticlear Pads som innehåller 5% glykolsyra samt 2% salicylsyra som är mer anpassat för en känslig och irriterad hud.
Det beror lite på. Är man mer yttorr så rekommenderar jag Niactil Cleanser och använder man lite mer makeup eller har en yngre hud tycker jag Hydractil Gentle Cleanser.
Elixirs 10% pads innehåller 10% glykolsyra. Det är den vi alltid rekommenderar för de som är ovana. När man sedan blivit mer van kan man öka till 15% och tillslut 20%.

Det går jättebra att använda Elixirs produkter på kroppen, och då även vid Keratosis Pilaris, det självklara valet är vår body lotion som är superhärlig.

Niactil är en must have just för att den är så pass universal. Den är perfekt för att öka fukthalten i huden, jämna ut hudpigmenteringar och minska porer. Dessutom passar den alla åldrar och hudtillstånd.

Jag skulle rekommendera Ceactil Everyday Cream och Ceactil Everyday Serum som första anti-age produkterna, gärna i kombination med Niactil och helst också med peel pads som du tar några dagar i veckan.

För att få bukt på tonårsakne är bästa lösningen att kombinera Acticlear pads med Acticlear. Padsen använder man 2-3 gånger i veckan och gelen varje kväll. Man kan dessutom tillföra Niactil på dagen.

För en riktigt "rödamattan-behandling" hemma så skulle jag börjat med peel pads följt av Pore tightening mask och sedan Ceactil Everyday Serum för ett fantastiskt glow.
Om man redan har Niactilen, så tycker jag också att man ska använda peel pads, gärna tillsammans med Smoothing cream 10% för extremt mycket lyster och en fräsch förnyad hud. 
Oj, det är svårt att välja! Jag tror det får bli peel pads
Jag har själv ingen i min närhet som gjort något tokigt, men när jag utbildade mig så berättade dem på skolan om en dam som hade ätit sin brun utan sol - hon hade fått rekommendeationen att ta en matsked brun utan sol vid användning...
Såklart! Sulfactil med 10% svavel är perfekt att använda på Perioral Dermatit.
Absolut, det går jättebra - och bäst resultat får om du håller dig till ett och samma märke.
Elixir Cosmeceuticals passar alla, det är väldigt brett, unisex, vi har speciella dofter i produkterna, det är problemlösare för de som upplever problem med huden men de ger också det lilla extra för de som redan har en bra hud. 

Alla rengöringar jobbar balanserande så det behövs inget ansiktsvatten. Vill man gärna tillföra ansiktsvatten så går det jättebra att använda Antioxidant Toning Pads efter att man har rengjort med rengöring!

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Elixir Cosmeceuticals Take Over
Take Over med Esse: Höst-och vinterrutiner

Maria och Cecilia från Esse Skincare tog över våra sociala medier samt hade en fantastisk LIVE med fokus på höst-och vinterrutiner. Missade du livesändningen eller vill se den igen, så kan du bara scrolla ner här. Under livesändningen pratade man om produkttips för yttorr hud, perioral dermatit, personliga favoriter och mycket, mycket mer. Här nedan hittar du alla frågor och svar samt vilka produkter som passar för just din hudtyp.

Frågor och svar med Sisley

Vi hade Amanda och Filippa från Sisley på besök, som både tog över våra sociala kanaler och körde en fantastisk live. Här nedan kan du läsa alla de frågor och svar som vi fick in under dagen. Temat på liven var K-beauty trenden "glass-skin" och man pratade om vilka hudvård- och makeup produkter man ska välja för att uppnå den här populära looken. Scrolla vidare för att läsa mer och kika på livesändningen i efterhand.

Allt du behöver veta om solskydd

Njut av solen utan att behöva oroa dig för röd, smärtande, hud och ålderstecken. Här har vi samlat frågor och svar kring solskydd och vad man ska tänka på - så att du kan bli din egen solskyddsguru!

Take Over med Dermaceutic

Experterna, Cecilia och Lotta från Dermaceutic har varit på besök hos oss och tagit över våra sociala kanaler! I en livesändning guidade dem dig i hur deras produkter används, gav tips och tricks inför våren och mycket mer. Här kan du läsa några av frågorna som ställdes till dem under dagen. Du har väl inte missat livesändningen på TikTok och Instagram där de tar dig med bakom kulisserna.

Frågor och svar med Esse

Vi har fått besök av duktiga Maria och Cecilia från Esse, som har gett oss svar på alla era frågor! Läs nedan om de bästa produkterna för perioral dermatit, tonårshud och pigmenteringar och bli din egen Esse-expert! Du kan också kika in vår livestream tillsammans med Esse på vår Instagram.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 2pmZQ4 (motverkar spam)