SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Elixir Cosmeceuticals Take Over

Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterad effekt mot åldrande hud och andra vanliga hudproblem. Serien är sammansatt av produkter med hög koncentration av aktiva ingredienser som ger märkbara resultat. Produkterna innehåller bland annat A-vitamin, glykolsyra, antioxidanter och enzymer som upprätthåller och förbättrar hudens hälsa. Här har vi samlat ihop era frågor från vår Take Over på sociala medier och bett Kornelia, utbildare och Elixir-expert ge er sina bästa råd och tips.


Då skulle jag säga våra peel pads eller smoothing cream eller de tillsammans för bäst resultat.

Det är den bästa produkten för den är så oroligt bred och passar både män och kvinnor, ungdomar och på mogen hud. 

Mitt bästa tips är att börja från grunden. Applicera ett serum som återfuktar på djupet innan du applicerar din dag- eller nattcreme. Naictil 4 % kommer göra stor skillnad på din hud!
Har man lite känsligare hud så rekommenderar jag våra Acticlear Pads som innehåller 5% glykolsyra samt 2% salicylsyra som är mer anpassat för en känslig och irriterad hud.
Det beror lite på. Är man mer yttorr så rekommenderar jag Niactil Cleanser och använder man lite mer makeup eller har en yngre hud tycker jag Hydractil Gentle Cleanser.
Elixirs 10% pads innehåller 10% glykolsyra. Det är den vi alltid rekommenderar för de som är ovana. När man sedan blivit mer van kan man öka till 15% och tillslut 20%.

Det går jättebra att använda Elixirs produkter på kroppen, det självklara valet är vår body lotion som är superhärlig.

Niactil är en must have just för att den är så pass universal. Den är perfekt för att öka fukthalten i huden, jämna ut hudpigmenteringar och minska porer. Dessutom passar den alla åldrar och hudtillstånd.

Jag skulle rekommendera Ceactil Everyday Cream och Ceactil Everyday Serum som första anti-age produkterna, gärna i kombination med Niactil och helst också med peel pads som du tar några dagar i veckan.

För att få bukt på tonårsakne är bästa lösningen att kombinera Acticlear pads med Acticlear. Padsen använder man 2-3 gånger i veckan och gelen varje kväll. Man kan dessutom tillföra Niactil på dagen.

För en riktigt "rödamattan-behandling" hemma så skulle jag börjat med peel pads följt av Pore tightening mask och sedan Ceactil Everyday Serum för ett fantastiskt glow.
Om man redan har Niactilen, så tycker jag också att man ska använda peel pads, gärna tillsammans med Smoothing cream 10% för extremt mycket lyster och en fräsch förnyad hud. 
Oj, det är svårt att välja! Jag tror det får bli peel pads
Jag har själv ingen i min närhet som gjort något tokigt, men när jag utbildade mig så berättade dem på skolan om en dam som hade ätit sin brun utan sol - hon hade fått rekommendeationen att ta en matsked brun utan sol vid användning...
Såklart! Sulfactil med 10% svavel är perfekt att använda på Perioral Dermatit.
Absolut, det går jättebra - och bäst resultat får om du håller dig till ett och samma märke.
Elixir Cosmeceuticals passar alla, det är väldigt brett, unisex, vi har speciella dofter i produkterna, det är problemlösare för de som upplever problem med huden men de ger också det lilla extra för de som redan har en bra hud. 

Alla rengöringar jobbar balanserande så det behövs inget ansiktsvatten. Vill man gärna tillföra ansiktsvatten så går det jättebra att använda Antioxidant Toning Pads efter att man har rengjort med rengöring!

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Elixir Cosmeceuticals Take Over
Take Over med Dermalogica

Lär dig allt och lite till - om hudfavoriten Dermalogica! Få svar på de frågor du alltid undrat över om i vår "Take Over" med härliga Dermalogica-experterna Ida och Hanna. Vad gör man om man har problem med milier? Finns det något man kan göra åt pigmentförändringar? Hela Take Overn ser du under höjdpunkter på vår Instagram.

Take Over med Exuviance

Vi har haft äran att ha varumärket Exuviance och experten Camilla här hos oss på Hudoteket. Över en dag tog hon över chatten, våra sociala medier och mycket mer! Våra härliga kunder fick möjligheten att ställa frågor - dessa har vi sammanställt i inlägget nedan.

Take Over med Clarins

Vi har haft finbesök av Martin, utbildare och Clarins-expert. Här får du sammanställningen av de frågor som kom in när han tog över vår sajt. Vill du se Take Overn i efterhand? Då finner du den på vår Instagram.

Take Over med Filorga

Få svar på de frågor du alltid undrat över om Filorga i vår "Take Over" med bästa Jessica, vår Filorga-expert. Vilket serum passar bäst om man har torr hud? Och vilken produkt är ett måste i var kvinnas handväska? Ta del av svaren här. Längst ned i inlägget ser du alla produkter som Emelie och Jessica pratade om när Jessica visade en kvällsrutin ā la Filorga.

Perioral Dermatit - vad är det?

Hur behandlar man Perioral Dermatit bäst?

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: YGMMCv (motverkar spam)