SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Take Over med Filorga

Få svar på de frågor du alltid undrat över om Filorga i vår "Take Over" med bästa Jessica, vår Filorga-expert. Vilket serum passar bäst om man har torr hud? Och vilken produkt är ett måste i var kvinnas handväska? Ta del av svaren här. Längst ned i inlägget ser du alla produkter som Emelie och Jessica pratade om när Jessica visade en kvällsrutin ā la Filorga.


Då har vi Filorgas bäst sålda produkt – det säljs två stycken av denna ögoncreme i minuten, världen över! Filorga Optim Eyes – tar bort mörka ringar och svullnader under ögonen. För optimal effekt kan man ha den i kylen innan man applicerar den.

Rosacea är en hudsjukdom och Filorga jobbar med kosmetiska produkter, därför är det svårt att rekommendera något då en kosmetisk produkt inte kan behandla rosacea. Däremot kan jag rekommendera Filorga Universal Cream som passar även för känslig hud och har anti age-effekt. Den kan även användas på barn, är väldigt läkande och den kan läggas på sår för att lugna och behandla en känslig hudOm man är yttorr så rekommenderar jag vårt fanastiska fuktserum Hydra-Hyal Serum. Använd den under Oxygen-Glow Cream för optimal effekt

Absolut passar Filorgas produkter oss mogna kvinnor. Filorga är ett anti age-märke som hjälper den mogna kvinnan. De produkterna som jag rekommenderar är serien Global Repair som lanseras slutet av 2019. Den serien riktar sig till kvinnor som är 50+. Dessutom vill jag rekommendera Sleep and Lift Night Cream på natten och Lift Structure Cream på dagen.

Nutri-Filler Lips har jag med mig överallt. Jag är helt beroende av denna närande produkt för läpparna - ni måste testa den.

Det beror på väder och årstid men NCEF Reverse Eyes är Filorgas gåva till kvinnan, samt NCEF Night Mask och primern Time Flash.

Nutri-filler kan man använda morgon och kväll och den innehåller både sheasmör och arganolja. Den är enormt närande och fuktighetsgivande den är bästa produktern på vintern och gärna tillsammans med NCEF-Essence.

Pore-Express och Time-Filler Mat kommer att hjälpa dig med dina förstorade porer.
Oxygen Peel använder du dagligen varje kväll så håller du huden i god kondition.

Börja med Meso mask i 20 min på rengjort ansikte sedan tvättar man av den och applicerar den fantastiska NCEF-essence gärna ett par gånger efter varann för bästa effekt följt av valfri creme.

Det jag rekommenderar för dig är vår NCEF-Reverse Eyes den jobbar både på linjerna runt ögonen och på svullnader och mörka ringar under ögonen. Förvara den i kylen för snabbare effekt.
Det finns det, alla möjliga! Kolla in på hudoteket.se
Hydra hyal är serumet som återfuktar på dagen och på natten tar man Time Zero för fukt och näring. Denna duo är bäst
Jag kommer säga två produkter, Time Filler och Sleep Peel. Jag kommer inte säga nått mer om produkterna -  köp och upplev själv!

Hydra-Filler: fukt och näring

Time-Filler: fina linjer, rynkor och lyster

Lift-structure / Sleep & Lift: volym, fasthet, näring

NCEF: förbättrad hudkvalitet

Oxygen Glow: 20+serie för perfekt hud
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Take Over med Filorga
Take Over med Dermalogica

Lär dig allt och lite till - om hudfavoriten Dermalogica! Få svar på de frågor du alltid undrat över om i vår "Take Over" med härliga Dermalogica-experterna Ida och Hanna. Vad gör man om man har problem med milier? Finns det något man kan göra åt pigmentförändringar? Hela Take Overn ser du under höjdpunkter på vår Instagram.

Take Over med Exuviance

Vi har haft äran att ha varumärket Exuviance och experten Camilla här hos oss på Hudoteket. Över en dag tog hon över chatten, våra sociala medier och mycket mer! Våra härliga kunder fick möjligheten att ställa frågor - dessa har vi sammanställt i inlägget nedan.

Take Over med Clarins

Vi har haft finbesök av Martin, utbildare och Clarins-expert. Här får du sammanställningen av de frågor som kom in när han tog över vår sajt. Vill du se Take Overn i efterhand? Då finner du den på vår Instagram.

Take Over med Filorga

Få svar på de frågor du alltid undrat över om Filorga i vår "Take Over" med bästa Jessica, vår Filorga-expert. Vilket serum passar bäst om man har torr hud? Och vilken produkt är ett måste i var kvinnas handväska? Ta del av svaren här. Längst ned i inlägget ser du alla produkter som Emelie och Jessica pratade om när Jessica visade en kvällsrutin ā la Filorga.

Perioral Dermatit - vad är det?

Hur behandlar man Perioral Dermatit bäst?

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 8fWtjq (motverkar spam)