SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Take Over med Filorga

Få svar på de frågor du alltid undrat över om Filorga i vår "Take Over" med bästa Jessica, vår Filorga-expert. Vilket serum passar bäst om man har torr hud? Och vilken produkt är ett måste i var kvinnas handväska? Ta del av svaren här. Längst ned i inlägget ser du alla produkter som Emelie och Jessica pratade om när Jessica visade en kvällsrutin à la Filorga.

Djupdyk in i produkter från Filorga. Kanske hittar du din nya favorit?

Då har vi Filorgas bäst sålda produkt – det säljs två stycken av denna ögoncreme i minuten, världen över! Filorga Optim Eyes – tar bort mörka ringar och svullnader under ögonen. För optimal effekt kan man ha den i kylen innan man applicerar den.

Rosacea är en hudsjukdom och Filorga jobbar med kosmetiska produkter, därför är det svårt att rekommendera något då en kosmetisk produkt inte kan behandla rosacea. Däremot kan jag rekommendera Filorga Universal Cream som passar även för känslig hud och har anti age-effekt. Den kan även användas på barn, är väldigt läkande och den kan läggas på sår för att lugna och behandla en känslig hud



Om man är yttorr så rekommenderar jag vårt fanastiska fuktserum Hydra-Hyal Serum. Använd den under Oxygen-Glow Cream för optimal effekt

Absolut passar Filorgas produkter oss mogna kvinnor. Filorga är ett anti age-märke som hjälper den mogna kvinnan. De produkterna som jag rekommenderar är serien Global Repair som lanseras slutet av 2019. Den serien riktar sig till kvinnor som är 50+. Dessutom vill jag rekommendera Sleep and Lift Night Cream på natten och Lift Structure Cream på dagen.

Nutri-Filler Lips har jag med mig överallt. Jag är helt beroende av denna närande produkt för läpparna - ni måste testa den.

Det beror på väder och årstid men NCEF Reverse Eyes är Filorgas gåva till kvinnan, samt NCEF Night Mask och primern Time Flash.

Nutri-filler kan man använda morgon och kväll och den innehåller både sheasmör och arganolja. Den är enormt närande och fuktighetsgivande den är bästa produktern på vintern och gärna tillsammans med NCEF-Essence.

Pore-Express och Time-Filler Mat kommer att hjälpa dig med dina förstorade porer.
Oxygen Peel använder du dagligen varje kväll så håller du huden i god kondition.

Börja med Meso mask i 20 min på rengjort ansikte sedan tvättar man av den och applicerar den fantastiska NCEF-essence gärna ett par gånger efter varann för bästa effekt följt av valfri creme.

Det jag rekommenderar för dig är vår NCEF-Reverse Eyes den jobbar både på linjerna runt ögonen och på svullnader och mörka ringar under ögonen. Förvara den i kylen för snabbare effekt.
Det finns det, alla möjliga! Kolla in på alla produkter från Filorga hos Hudoteket.
Hydra hyal är serumet som återfuktar på dagen och på natten tar man Time Zero för fukt och näring. Denna duo är bäst
Jag kommer säga två produkter, Time Filler och Sleep Peel. Jag kommer inte säga nått mer om produkterna -  köp och upplev själv!

Hydra-Filler: fukt och näring

Time-Filler: fina linjer, rynkor och lyster

Lift-structure / Sleep & Lift: volym, fasthet, näring

NCEF: förbättrad hudkvalitet

Oxygen Glow: 20+serie för perfekt hud
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Take Over med Filorga
Filorga Time Flash
485 kr
9658000-6
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga Hydra Filler Mask X 1
150 kr
9631000-3
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga NCEF-Essence
670 kr
9664000-4
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga Universal Cream
425 kr
9653000-7
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga NCEF Reverse Eyes
965 kr
9805000-5
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga Sleep & Lift Night Cream
1005 kr
9628000-9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Take Over med Esse: Höst-och vinterrutiner

Maria och Cecilia från Esse Skincare tog över våra sociala medier samt hade en fantastisk LIVE med fokus på höst-och vinterrutiner. Missade du livesändningen eller vill se den igen, så kan du bara scrolla ner här. Under livesändningen pratade man om produkttips för yttorr hud, perioral dermatit, personliga favoriter och mycket, mycket mer. Här nedan hittar du alla frågor och svar samt vilka produkter som passar för just din hudtyp.

Frågor och svar med Sisley

Vi hade Amanda och Filippa från Sisley på besök, som både tog över våra sociala kanaler och körde en fantastisk live. Här nedan kan du läsa alla de frågor och svar som vi fick in under dagen. Temat på liven var K-beauty trenden "glass-skin" och man pratade om vilka hudvård- och makeup produkter man ska välja för att uppnå den här populära looken. Scrolla vidare för att läsa mer och kika på livesändningen i efterhand.

Allt du behöver veta om solskydd

Njut av solen utan att behöva oroa dig för röd, smärtande, hud och ålderstecken. Här har vi samlat frågor och svar kring solskydd och vad man ska tänka på - så att du kan bli din egen solskyddsguru!

Take Over med Dermaceutic

Experterna, Cecilia och Lotta från Dermaceutic har varit på besök hos oss och tagit över våra sociala kanaler! I en livesändning guidade dem dig i hur deras produkter används, gav tips och tricks inför våren och mycket mer. Här kan du läsa några av frågorna som ställdes till dem under dagen. Du har väl inte missat livesändningen på TikTok och Instagram där de tar dig med bakom kulisserna.

Frågor och svar med Esse

Vi har fått besök av duktiga Maria och Cecilia från Esse, som har gett oss svar på alla era frågor! Läs nedan om de bästa produkterna för perioral dermatit, tonårshud och pigmenteringar och bli din egen Esse-expert! Du kan också kika in vår livestream tillsammans med Esse på vår Instagram.

1 Kommentar
#1
Camilla
Hej har en son på 18 år som fått problem med acne vilka produkter rekommenderar ni då från Filorga?

Mvh Camilla
Den 25 april 2021
Skriv kommentar:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: vpPX7t (motverkar spam)