SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Hårguide - Grekisk Gudinna

Vår frisör Josefin är vårt eget tekniska proffs när det kommer till uppsättningar. Men det behöver inte alltid vara så svårt. Här delar hon med sig av ett av sina bästa bröllopstrick när det kommer till att få till en magiskt uppsättning hemma.
 
Hårspray för uppsättning

 

BAL- OCH BRÖLLOPSFRISYR

I bal- och bröllopstider har du chansen att ta steget från dina vanliga frisyrer och göra något mer vågat. Därför tänkte vi visa hur du själv, eller med hjälp av en vän, kan sätta upp en vacker uppsättning i grekisk stil hemma. Först och främst behöver du ett långt hårband som ofta går att hitta i butik eller online. Börja gärna med att locka håret och glöm då inte att använda värmeskydd. När du fått upp din frisyr så avslutar du med ett finishingspray som håller allt på plats.

 

Läs mer om:

Hårguide Hår

Visa kommentarer
Produkterna till: Hårguide - Grekisk Gudinna
Cutrin Vieno Sensitive Hairspray Light 300 ml
184 kr
12562-1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Unite MaxControl Spray Strong Hold
289 kr
U10059
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
R+Co VICIOUS Strong Hold Spray
329 kr
3263
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines More Inside Strong Hold Hairspray 400 ml
279 kr
52300
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Lockigt hår - hårtutorial

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Lockigt hår passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Så undersöker du brösten

Oktober är en månad som fått associationer till rosa färger och bröst, vi kallar det "Breast Cancer Awareness Month" och pratar om hur viktigt det är att klämma och känna på sina bröst. Inte bara i oktober, utan lite då och då. Här får du en enkel guide och tips på hur du enklast kan upptäcka eventuella förändringar i dina bröst.

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp?

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som du kan välja en rengöring eller ansiktskräm efter din hudtyp, kan du även skräddarsy ditt val av solskydd. Här kommer vi att guida dig kring skillnader på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp. Häng med!

Ta din hudvård till nästa nivå

Hur tar du din hudvårdsrutin till nästa nivå? Hur kan man göra en kemisk peeling som liknar en på salong? Avancerad hudvård kan vara svårt att förstå sig på om man inte är utbildad inom området. Vi har frågat våra diplomerade hudterapeuter hur man kan maximera sin rutin och använda produkterna på ett professionellt sätt. Vi guidar dig nedan!

Tjockare hår - våra bästa tips

Många drömmer nog om det där perfekta och fylliga hårsvallet som kan kännas svårt att uppnå. Hårets utseende och struktur präglas mycket av våra gener och kan därmed ha bättre och sämre förutsättningar. Men det finns saker som du själv kan göra för att påverka håret till det bättre, nedan ger vi dig våra bästa tips!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: h32eHs (motverkar spam)