SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.
hudoteket

Steg 1. Essence Water

Aromatica Rose Absolute First Serum är ett rikt återfuktande essence water som verkar för att jämna ut hudtonen, ge lyster och förbättra hudens allmänna textur och porernas utseende. Det är så rikt så det är på gränsen till ett serum!

Till alla Essence Waters >

hudoteket

Steg 2. Serum

Cremorlab O2 Couture Hydra Bounce Ampoule ger din hud en omedelbar fuktboost och ”Gwang” (fuktig lyster på koreanska) och passar utmärkt för ”layering” eftersom den är helt viktlös och går snabbt in i huden. 

Till alla serum >

hudoteket

Steg 3. Fuktcreme

Fuktcremernas Rolls Royce! Carita Ideal Hydratation Lagoon Cream är en silkeslen 24-timmarscreme fylld med återbyggande, fuktbindande ingredienser. Hudens fuktnivåer ökas och bevaras med hjälp av ett avancerat droppmatningssystem. Cremen ger fuktfattig hud nytt liv, stärker dess naturliga skyddsbarriär och motverkar de första ålderstecknen.

Till alla fuktcremer >

hudoteket

Steg 4. Fuktspray

M Picaut Hydrating Water är ett ekologiskt ansiktsvatten i sprayform som du bör ha nära dig at all times i sommar. Det ger intensiv återfuktning och balanserar huden. Hydrating Water är baserat på Aloe Vera och trollhassel som tillsammans gör huden fräsch, återfuktad och strålande. Använd det framför datorn, på flygresor, som lugnande after sun eller efter rakning.
 
Till alla fuktsprayer >
 

Läs mer om:

Hudvård Fukt

Visa kommentarer
Produkterna till: Ge huden en fuktboost
Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är postinflammatorisk pigmentering (PHP) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Hårguide - Blommig bröllopsuppsättning

Se hur vår frisör Josefin gör en vacker uppsättning med accessoarer som passar lika bra till bröllop som fest.

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.

Hårguide - Snurrad fläta

Här visar vi hur du, med hjälp av en vän, kan få till en vacker bröllopsuppsättning med hjälp av hårnålar och två flätor.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 3YnCLJ (motverkar spam)