SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.
hudoteket

Steg 1. Essence Water

Aromatica Rose Absolute First Serum är ett rikt återfuktande essence water som verkar för att jämna ut hudtonen, ge lyster och förbättra hudens allmänna textur och porernas utseende. Det är så rikt så det är på gränsen till ett serum!

Till alla Essence Waters >

hudoteket

Steg 2. Serum

Cremorlab O2 Couture Hydra Bounce Ampoule ger din hud en omedelbar fuktboost och ”Gwang” (fuktig lyster på koreanska) och passar utmärkt för ”layering” eftersom den är helt viktlös och går snabbt in i huden. 

Till alla serum >

hudoteket

Steg 3. Fuktcreme

Fuktcremernas Rolls Royce! Carita Ideal Hydratation Lagoon Cream är en silkeslen 24-timmarscreme fylld med återbyggande, fuktbindande ingredienser. Hudens fuktnivåer ökas och bevaras med hjälp av ett avancerat droppmatningssystem. Cremen ger fuktfattig hud nytt liv, stärker dess naturliga skyddsbarriär och motverkar de första ålderstecknen.

Till alla fuktcremer >

hudoteket

Steg 4. Fuktspray

M Picaut Hydrating Water är ett ekologiskt ansiktsvatten i sprayform som du bör ha nära dig at all times i sommar. Det ger intensiv återfuktning och balanserar huden. Hydrating Water är baserat på Aloe Vera och trollhassel som tillsammans gör huden fräsch, återfuktad och strålande. Använd det framför datorn, på flygresor, som lugnande after sun eller efter rakning.
 
Till alla fuktsprayer >
 

Läs mer om:

Hudvård Fukt

Visa kommentarer
Produkterna till: Ge huden en fuktboost
Tjockare hår - våra bästa tips

Många drömmer nog om det där perfekta och fylliga hårsvallet som kan kännas svårt att uppnå. Hårets utseende och struktur präglas mycket av våra gener och kan därmed ha bättre och sämre förutsättningar. Men det finns saker som du själv kan göra för att påverka håret till det bättre, nedan ger vi dig våra bästa tips!

Presenttips - sköna presenter till olika tillfällen

Har du idétorka inför en väns födelsedag och vet inte vad du ska köpa? Kanske är du ute i sista minuten som vanligt och suckar över att personen som ska firas redan har allt? - Bara lugn! Vi ger dig våra bästa presenttips både för födelsedagar och andra firanden.

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp? - Hudoteket

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som det går att välja en rengöring eller ansiktskräm efter sin hudtyp, kan man skräddarsy sitt val av solskydd. Vi guidar dig nedan kring skillnaderna på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp.

Maxa mascaran - välj den bästa borsten för dig

Mascara är ett måste i necessären som gör att dina ögonfransar ser definierade och längre ut, den öppnar upp och drar uppmärksamhet till dina ögon samtidigt som den bidrar till en mer vaken blick. Det finns mascaror för varje effekt, från dramatisk till naturlig. Allt handlar om att hitta det bästa alternativet för dig. Vattenfast? Volym? Diskret? Känsliga ögon? We got you!

Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: VNhr48 (motverkar spam)