SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Maxa mascaran - välj den bästa borsten för dig

Mascara är ett måste i necessären som gör att dina ögonfransar ser definierade och längre ut, den öppnar upp och drar uppmärksamhet till dina ögon samtidigt som den bidrar till en mer vaken blick. Det finns mascaror för varje effekt, från dramatisk till naturlig. Allt handlar om att hitta det bästa alternativet för dig. Vattenfast? Volym? Diskret? Känsliga ögon? We got you!


Vilken borste ger vilket resultat?

Det finns två frågor du bör ställa dig innan du köper mascara; hur ser mina fransar ut och hur vill jag att de ska se ut? Önskar du mycket volym, längd och svärta eller vill ha ett mer diskret och naturligt resultat?

Olika varianter av borstar för olika behov


En klassisk, rak

Den raka mascaraborsten passar perfekt om du vill ha naturliga fransar men som ändå är det där "lilla extra".


Bred med smal topp

Denna borste passar perfekt om du har mindre ögon. Den smala tippen gör nämligen så att borsten kommer åt de allra minsta fransarna samt de längst in vid ögat.
Den böjda borsten
Om du vill ha lite fylligare och mer böjda fransar ska du välja den böjda borsten.
Den timglasformade borsten

Denna borste ska du välja om du vill ha riktigt fylliga och långa fransar. De breda kanterna ser till att alla dina fransar får ordentligt med färg och fyllighet, speciellt de som är svåra att komma åt.
Smal variant för bättre separering 

Den tunna och supersmala-borsten ska du använda om du vill separera dina fransar och få mer längd.


Vattenfast eller vanlig mascara?

Upplever du att dina ögon lätt blir rinniga? Kanske blir du lätt svart under ögonen när du svettas lite extra på gymmet? Då är det en vattenfast mascara du söker. Den sitter betydligt bättre än en vanlig variant, men är då desto svårare att få bort. Vilken tur då att vi har massa bra make up-removers!


Mascara för känsliga ögon

Du kan välja vilken sorts borste du vill även om du har känsliga ögon. Det du däremot ska ta hänsyn till om du är känslig är själva mascarans formula. Välj därför hellre en mascara där formulan är anpassad för de känsliga ögonen och är extra snäll och skonsam. Ekologiska mascaror uppskattas av många, speciellt de med känsliga ögon och även linsbärare.


Värdefulla tips


• Ge din nya mascara ett par dagar, den ger ett mer rättvist resultat efter några användningar.
• Håll mascaran fräsch längre genom att rotera skaftet när du drar upp borsten ur hylsan - då kommer det in mindre luft som kan torka ut din produkt.

Här finner du hela vårt utbud av mascaror 

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Maxa mascaran - välj den bästa borsten för dig
Sensai Mascara 38 C Volumising 01 Black
370 kr
10552001 7
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Clarins Wonder Perfect Mascara 4D 01  Perfect Black
280 kr
350 kr
22061 001-5
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Sisley Mascara So Intense
588 kr
735 kr
185311r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
PÜR Big Look Mascara
260 kr
325 kr
5262
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är post inflammatorisk hyperpigmentering (PIH) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Ge dig själv en fuktboost!

Efter en sommar med sol och bad skriker huden efter en riktig fuktboost. Även håret kan behöva sig en omgång efter saltvatten och klor. Sol och bad sliter hårt på såväl huden som håret och det kan lätt bli uttorkat och fuktfattigt. Här är våra bästa tips för att din hud och och ditt hår ska återfå sin forna glans.

5 tips - ta hand om håret i kylan

Torrt, sprött och elektriskt hår under vintern? Är du en av dem som slaviskt skyddar hud och hår under de soliga årstiderna, från till exempel saltvatten, UV-strålning och klor? Men missar vinterns årstid? Den här är tiden är det vanligt att uppleva torra längder, torrare hårbotten, statiskt hår - ja, mer eller mindre en bad hair day var och varannan dag! Detta är för att luften är väldigt torr under vintern vilket gör att det kan balla ur likväl för håret som huden. Här listar vi fem enkla tips om hur du tar hand om ditt hår i vinter!

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp?

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som du kan välja en rengöring eller ansiktskräm efter din hudtyp, kan du även skräddarsy ditt val av solskydd. Här kommer vi att guida dig kring skillnader på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp. Häng med!

Perfekta guiden inför alla hjärtans dag

Den 14e februari infaller Valentindagen och sedan 1985 har denna dag varit en högtid i den svenska kalendern. Den här dagen vill många ge sina nära och kära en present eller hitta på en mysig aktivitet för att visa extra uppskattning. Vi har samlat våra bästa tips för att göra dagen till en kärleksfull dag - här hittar du de bästa presenttipsen och upplevelserna som du kan göra med personen du tycker extra mycket om, eller varför inte med dig själv?

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: Rh2Y5d (motverkar spam)