SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Lockigt hår - hårtutorial

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Lockigt hår passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.Förberedelser för lockigt hår


Här kommer ett par tips på vad du ska göra, innan du sätter igång och jobbar med plattången, för att få en lyckad frisyr som håller länge.


STEG 1. Börja med Volume Boosting Mousse i ett handdukstorkade hår för att få struktur och värmeskydd.

STEG 2
. Föna därefter håret torrt

STEG 3
. Sedan sprayar du håret med No Gas Spray för att ge de kommande lockarna hållbarhet och stadga.  

STEG 4
. Borsta avslutningsvis igenom hela håret innan du börjar locka det.

Läs mer om:

Hårguide Hår

Visa kommentarer
Produkterna till: Lockigt hår - hårtutorial
Davines More Inside Volume Boosting Mousse
269 kr
52303
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines More Inside Medium Hold Hairspray
279 kr
52301
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Davines More Inside Invisible No Gas Spray
269 kr
52302
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Lockigt hår - hårtutorial

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Lockigt hår passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Så undersöker du brösten

Oktober är en månad som fått associationer till rosa färger och bröst, vi kallar det "Breast Cancer Awareness Month" och pratar om hur viktigt det är att klämma och känna på sina bröst. Inte bara i oktober, utan lite då och då. Här får du en enkel guide och tips på hur du enklast kan upptäcka eventuella förändringar i dina bröst.

Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp?

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som du kan välja en rengöring eller ansiktskräm efter din hudtyp, kan du även skräddarsy ditt val av solskydd. Här kommer vi att guida dig kring skillnader på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp. Häng med!

Ta din hudvård till nästa nivå

Hur tar du din hudvårdsrutin till nästa nivå? Hur kan man göra en kemisk peeling som liknar en på salong? Avancerad hudvård kan vara svårt att förstå sig på om man inte är utbildad inom området. Vi har frågat våra diplomerade hudterapeuter hur man kan maximera sin rutin och använda produkterna på ett professionellt sätt. Vi guidar dig nedan!

Tjockare hår - våra bästa tips

Många drömmer nog om det där perfekta och fylliga hårsvallet som kan kännas svårt att uppnå. Hårets utseende och struktur präglas mycket av våra gener och kan därmed ha bättre och sämre förutsättningar. Men det finns saker som du själv kan göra för att påverka håret till det bättre, nedan ger vi dig våra bästa tips!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: XwkNzh (motverkar spam)