SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
K-Beauty, sydkoreansk skönhet.


Välkommen in i en spännande värld av K-Beauty! Här får du reda på massor om våra varumärken och den sydkoreanska 10-stegsrutinen. Du får även chansen att ställa frågor till Hudotekets egna K-Beauty Hacker Heeyeon från Sydkorea! Nu kan du shoppa hem hudvård av hög kvalité och som är skapad av landet med en av de högsta kraven i världen på skönhetsprodukter. Börja med att klicka nedan för att läsa hur en klassisk sydkoreansk hudvårdsrutin skiljer sig från den du dagligen gör.

Klicka här och lär dig mer om K-Beauty >

 

de 10 stegen till skönhet enligt K-beauty hudvård


Visste du att man i Sydkorea har en hudvårdsrutin på upp till 10 steg? En rutin som preparerar, förnyar, behandlar, återfuktar och skyddar. Varje steg är noga förutbestämt för att du ska kunna uppnå din drömhy. Här kan du läsa mer om alla stegen och tips på vad du ska tänka på. 

Se alla 10 steg här >Våra K-Beautymärken


VÅRA VARUMÄRKEN


Nyfiken på vilka märken vi har? Klicka in dig här och läs mer.
 
Fråga vår koreanska beauty hacker Heeyeon om k-beauty och hennes personliga beauty hacker tips 

För att du ska få en riktigt inblick i K-Beauty har vi kontaktat Heeyeon. Hon kommer kunna svara på frågor kring skönhetstrender och hur det är att bo i landet som ligger 10 år i framkant (enligt Forbes) när det kommer till skönhetsprodukter. Läs mer här >

 Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop