SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Juni har äntligen börjat och därmed är det sommar, det betyder också att solskyddet är viktigare än någonsin. Om du har svårt att välja ger vi dig här hjälp på traven och besvarar de vanligaste frågorna.

Solskydd till ansiktet

Här hittar du solkrämer för ansiktet. Om du är osäker på vad just din hud behöver kan du snabbt och enkelt fylla i Hudotekets solanalys så får du hjälp av oss diplomerade hudterapeuter.
Till solanalysen

Cityskydd för ansiktet

Är du på jakt efter ett cityskydd inför sommaren? Skillnaden mellan ett traditionellt solskydd och ett cityskydd är att ett cityskydd inte är testat för många timmar i vatten eller på stranden.
Läs mer om skillnaden på cityskydd och solskydd här.

Solcreme för barn

Att hitta rätt solkräm till barnen är viktigt då barn har en betydligt tunnare och känsligare hud än vuxna vilket också kräver en anpassad solkräm.
Här kan du läsa mer om solskydd för barn.

Svalka dig med After Sun

Kom ihåg att vårda huden efter en lång dag utomhus, du får dessutom färgen att hålla längre med hjälp av en härlig After Sun. Hos oss finner du After Sun från flera olika varumärken!

Användning av syror och retinol i solen?

Vi är allt fler som upptäckt fördelarna med att använda produkter med syror och aktiva ämnen i sin dagliga hudvårdsrutin och vilken skillnad de faktiskt gör för vår hud. Men hur ska vi tänka nu när solen tittar fram? Kan vi fortsätta använda våra produkter med syror eller bör vi fundera en extra gång?

Välj rätt solskydd för din hudtyp

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som det går att välja en rengöring efter sin hudtyp, kan man skräddarsy sitt val av solskydd. Vi guidar dig nedan kring skillnaderna på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop