SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Benton

Benton är ett koreanskt hudvårdsmärke som till stor del använder sig av naturliga ingredienser. Märkets fokus är att hjälpa huden att återfå sin originalstyrka. Detta gör man genom högkvalitativa och hudvänliga ingredienser i produkterna, inte genom lyxiga burkar menar Benton.

Benton använder naturliga konserveringsmedel i sina produkter och även de med känslig hud kan använda produkterna. Istället för producera i stora batcher gör Benton små laddningar hela tiden för att produkterna ska behålla sin fräschör. Fräscha produkter med hudnyttiga ingredienser är det som Benton vill jobba med. Benton är certiferade av PETA som ett bevis på att de inte testar några av sina produkter på djur.

Bentons historia

Namnet Benton kom till efter inspiration från filmen ”Benjamin Buttons otroliga liv”. I filmen blir Benjamin Button yngre och yngre för varje dag som går, och blir därför tvungen att lämna sin kärlek då hon inte blev yngre i samma takt. Visst hade det varit bra om hon också hade kunnat vrida tillbaka klockan? Detta vill Benton göra med produkter.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte
Kategori:
24h kräm Ansiktsvatten Essence Water Mask Rengöring Serum Ögonkräm Ögonmask
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Akne Eksem Finnar Fuktfattig hud Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pigmenterad hud Pormaskar Rodnad Slapp hud Stora porer Yttorr hud Ärr
Hudtillstånd runt ögonen:
Eksem Känslig hud Linjer och rynkor
Konsistens:
Creme Gel Mousse Pads Serum Vätska
Rengöringstyp:
Mousse & foam
Masktyp:
Sheet Mask/Arkmask
17 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop