SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Benton

Benton är ett koreanskt hudvårdsmärke som till stor del använder sig av naturliga ingredienser. Märkets fokus är att hjälpa huden att återfå sin originalstyrka. Detta gör man genom högkvalitativa och hudvänliga ingredienser i produkterna, inte genom lyxiga burkar menar Benton.

Benton använder naturliga konserveringsmedel i sina produkter och även de med känslig hud kan använda produkterna. Istället för producera i stora batcher gör Benton små laddningar hela tiden för att produkterna ska behålla sin fräschör. Fräscha produkter med hudnyttiga ingredienser är det som Benton vill jobba med. Benton är certiferade av PETA som ett bevis på att de inte testar några av sina produkter på djur.

Bentons historia

Namnet Benton kom till efter inspiration från filmen ”Benjamin Buttons otroliga liv”. I filmen blir Benjamin Button yngre och yngre för varje dag som går, och blir därför tvungen att lämna sin kärlek då hon inte blev yngre i samma takt. Visst hade det varit bra om hon också hade kunnat vrida tillbaka klockan? Detta vill Benton göra med produkter.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte
Kategori:
Essence Water
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Slapp hud
Hudtillstånd runt ögonen:
Konsistens:
Vätska
Rengöringstyp:
Masktyp:
1 artiklar
Benton Fermentation Essence
288 kr
360 kr
Be10
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop