eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Cutrin

I en värld där allergier blir alltmer utbrett är det många som söker efter ett schampo som är parfymfritt och utan några tillsatta färger. Cutrin Vienos vårdande serie skapades för att behandla fint hår och känslig hårbotten. Produkterna innehåller återfuktande aktiva ingredienser, som bidrar till att lugna och skydda en torr hårbotten. De är innehåller inte heller någon parfym, färgämnen, parabener och mineraloljorav eller någon av de vanligaste allergenerna. Produkterna i Vieno-serien är nästintill doftfria, då även doften av de råa ingredienser som är kännetecknande för parfymfria produkter också har neutraliserats. Cutrin Sensitive är alltså ett perfekt milt och säkert alternativ för din dagliga hårvård som vårdar och skyddar ditt hår. 

Mild vård
Många idag lider av doftallergi eller har en överkänslighet för kemikalier och behöver därför undvika dofter och onödiga råa ingredienser i skönhetsprodukter. Serien Cutrin Vieno är ett utmärkt alternativ dig som med känslig hud och även för dig som vill minska belastningen från dofter och kemikalier. Passar extra bra för familjer med barn och personer som arbetar inom kundtjänstyrken eller inom vården där det krävs doftpria produkter.

Aktiva ingredienser från nordisk natur
De vårdande produkterna i Vieno-serien innehåller aktiva ingredienser från vår nordiska natur. Extrakt från nordisk ängsull  bidrar till att effektivt återfukta, balansera och skydda känslig hårbotten. Pentavitin® hjälper till att återfukta och fräscha upp en torr hårbotten. Vienos produktserie innehåller äveb rent nordiskt källvatten och ultrarenat vatten. Dessa unika ingredienser gör produkterna i hela serien både milda och effektiva..

Cutrin i korthet
• Erbjuder milda och doftfria vård- och stylingprodukter för fint hår och en känslig hårbotten
• Innehåller effektiva fuktgivande aktiva ingredienser som ger näring åt både hår och hårbotten
• Är särskilt lämpade för personer med doftallergi eller kemisk överkänslighet, men även för dem som undviker onödiga kemikalier och dofter
• Innehåller inga av de vanligaste allergenerna eller parfymer, färgämnen, parabener och mineraloljor
• Har testats under extrema nordiska förhållanden
• Har utvecklats i samarbete med Finska Astma- och AllergiförbundetLäs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
7 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.

Salong Webshop