SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

NuFACE

Med sina hight-tech beautyapparater som med mikroström tränar och återuppbygger ansiktets och halsens muskler, har NuFACE blivit världsledande och tagit marknaden med storm. Apparaten ger ett tydligt lyft på både ansikte och hals på bara 5 minuter. NuFACE har blivit en favoritprodukt hos många hudvårdsproffs och kändisar, och finns för både hemmabruk och för professionell användning världen över. 

FITNESS FOR YOUR FACE 

Varumärket lanserades 2005 av hudterapeuten Carol Cole i USA som hade speciliserat sig på ansiktsbehandlingar med mikroström och har sedan dess genomgått kliniska studier, är godkända av FDA och är även CE-certifierade. Med hjälp av lågfrekvent mikroström, NuFACE’s flaggskeppsteknik, tränas musklerna kring ansiktet och ger huden ny spänst, minimerar rynkor och linjer samtidigt som den förbättrar ansiktskonturen. Efter bara en användning ger NuFACE resultat men rekommendationen är att använda apparaten regelbundet för ett långsiktigt resultat. 

ANVÄNDNING


NuFACE Trinity och NuFACE Mini använder båda mikroström som stimluerar musklerna för att förbättra hudens utseende. Däremot är NuFACE Trinity designad med utbytbara behandlingstillbehör och kan kompletteras med Wrinkle Reducer och Eye & Lip Treatment attachment. NuFACE Mini är lika kraftfull som Trinity, men kan inte kombineras med tillbehören. För att genomföra en behandling med sin NuFACE behövs även NuFACE Leave-On Gel Primer som hjälper apparaten att slussa strömmen ner i huden. 

Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte
Kategori:
Mist Rengöring Tillbehör
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Fuktfattig hud Linjer och rynkor Slapp hud Yttorr hud
Hudtillstånd runt ögonen:
Linjer och rynkor Slapp hud
Konsistens:
Spray Wipes
Rengöringstyp:
Wipes
7 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop