SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

RMS Beauty

RMS Beauty är ekologisk makeup som är baserade på RAW-metoden. Det innebär att ingredienserna inte hettats upp till höga temperaturer vid tillverkningen, och inte heller blandats med några kemikalier. På så sätt hålls ingrediensernas närande och vårdande egenskaper intakta. RMS Beauty är grundat av den världsberömda makeupartisten Rose-Marie Swift, och märket har uppnått kultatus tack vare hennes unika koncept.

Alla ingredienser är noga utvalda och varje produkt är framtagen för att verka i synergi med huden, därför kallas linjen för ”skincare with mineral colors”. Tanken hos RMS Beauty är att låta huden lysa igenom och ge den en naturlig glow, därav namnet på stjärnprodukterna ”un” cover-up och living luminizer. Produkterna passar alla hudtyper. Tack vara den höga halten av intakta vitaminer, mineraler och antioxidanter har produkterna från RMS Beauty en väldigt närande och vårdande effekt på huden. Du kan applicera makeupen med rena fingrar, eller med ditt val av svampar eller penslar. Det går även utmärt att blanda olika produkter för att få fram nya, personliga nyanser.

Av den anledningen är därför RMS Beauty en favorit hos många av de främsta makeupartisterna och modefotograferna i världen så som Mario Sorrenti, Annie Leibovitz, Terry Richardson, Patrick Demarchelier med flera. 

Några av många fans till RMS Beauty är Miranda Kerr, Gisele Bundchen, Gwyneth Paltrow, Tilda Swinton, Caroline Winberg, Karolina Kurkova och Frida Gustavsson. RMS Beauty har använts på catwalken och kampanjer för de ledande modehusen, bland andra Louis Vuitton, Calvin Klein, Victoria Secret Fashion Shows och H&M. Märket syns även flitigt på omslagen för de största modemagasinen runtom i världen.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Kategori:
Borstar till ansiktsmakeup Borstar till ögonmakeup Bronzer Eyeliner Foundation Highlighter Läppglans Läpprodukter Mascara Puder Rengöring Rouge Tillbehör Ögonmakeupremover Ögonskugga
Hudtyp:
Alla hudtyper
Konsistens:
Balm Creme Pressat puder
Finish:
Lystrig finish Naturlig finish
Täckning:
Medium till full täckning Mediumtäckning
UV-filter:
Nej
Ingrediensönskemål:
156 Ekologisk Vegansk
36 artiklar
RMS Pressed Blush
320 kr
rPB3
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
RMS Luminizer Gift Set
980 kr
1400 kr
lgf
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
RMS Beauty Master Mixer
410 kr
master1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
RMS Beauty Eye Polish
fr. 275 kr
CE1r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
RMS Beauty Oil
820 kr
B01
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
RMS Beauty Lip Shine
300 kr
LSC2r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop