SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Så återapplicerar du ditt solskydd - även över makeup

För att ge huden ett fullvärdigt skydd mot solens strålar är det viktigt att återapplicera ditt solskydd under dagen, oavsett om du har badat, svettats eller knappt rört dig ur soffan. Många tycker dock att detta är ett jobbigt moment och vet helt enkelt inte hur man återapplicerar sitt solskydd på ett smidigt sätt. Som tur är har vi tipsen!

Varför behöver jag återapplicera mitt solskydd?

Din hud är som bäst skyddad mot solen stunden efter att du har applicerat ditt solskydd. Därefter försvinner skyddet sakta men säkert och din hud exponeras ändå för solens skadliga strålar, trots att du kanske tror att du är skyddad. Fysikaliska solskydd är särskilt benägna att glida av huden och försvinna under dagen, då de lägger sig som en skyddande hinna och inte går ner i huden på samma sätt som kemiska solskydd gör. Men även de kemiska solfiltren förlorar sin skyddande effekt under dagen. Det är alltså viktigt att se till att återapplicera sitt solskydd – helst varannan timme när du befinner dig i solen.

Hur återapplicerar jag mitt solskydd på ett smidigt sätt?

Att återapplicera ditt solskydd behöver inte innebära att du måste bli kladdig om fingrarna. Det finns SPF-produkter som är enkla och kladdfria att applicera och fortfarande ger dig ett gott skydd, exempelvis i form av en spray eller ett stick. Dessutom är de smidiga att ha med sig i väskan!

Tips på produkter

Filorga Uv Bronze Body Spf 50+
495 kr
9646000-1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Mesoestetic Mesoprotech Sun Protective Repairing Stick 100+
395 kr
510113
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Clarins Sun Care Lotion Spray Spf 50+ Body
310 kr
20663 000-1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Dr. Schrammek Solar+ Protect Fluid SPF 50
640 kr
491000
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Men, om jag har makeup på mig då?

Frukta icke – självklart finns det solskydd som går bra att applicera även över makeup. Det smidigaste sättet är att välja ett solskydd i spray-eller puderform som inte bara ger dig ett bra skydd utan också ger din makeup ett lyft. Ha med dig din spray eller ditt puder i väskan och återapplicera ditt solskydd på bara några få sekunder!

Solskydd som är bra över makeup

iS Clinical PerfecTint Powder SPF 40
1075 kr
rIS 1373,004
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic UV Shield Instant UV Protection
469 kr
123456
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Mesoestetic Mesoprotech Antiaging Facial Sun Mist 50+
725 kr
510118
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Filorga Uv Bronze Mist Spf 50+
495 kr
9647000-9
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Så återapplicerar du ditt solskydd - även över makeup
Alexandra test

Ingress test

Kraften av retinolserum

Retinol – ett magiskt ord inom hudvårdsvärlden som har förmågan att förvandla din hud till en strålande och ungdomlig skatt. Det populäraste och mest effektiva sättet att använda retinol är att använda ett serum som innehåller ingrediensen. Men med så många retinolserum där ute, hur hittar du rätt? Lugn, vi hjälper dig! Vi har sammanställt en lista över några fantastiska retinolserum och deras unika fördelar för att hjälpa dig navigera bland alla hudvårdsstjärnor.

Retinol användningstips

Retinol är en kraftfull hudvårdsingrediens som kan bidra till att förbättra hudens utseende och behandla olika hudproblem. När du börjar använda retinol är det viktigt att starta långsamt och följa några enkla tips för att undvika irritation och få bästa resultat. Så kom igång med retinol och låt din hud stråla med ungdomlig glans!

När ska man börja använda retinol?

Retinol är en kraftfull och populär hudvårdsingrediens som har visat sig vara effektiv för att behandla olika hudproblem och tillstånd, från akne till åldrande. Men när är rätt tidpunkt att börja använda retinol i din hudvårdsrutin? I detta blogginlägg kommer vi att ge dig en guide till hur och när du kan börja använda retinol på rätt sätt. Vi delar med oss om några värdefulla tips för att säkerställa att du får de bästa resultaten av denna superingrediens! 

Oil cleanser - skonsam rengöring för alla hudtyper

Oil cleanser, eller oljerengöring som det också kallas, kan kanske låta skrämmande - speciellt för den med en redan oljig hy. Men faktum är att rengöringsolja har många fördelar för alla hudtyper. Här lär vi dig mer om dess goda egenskaper!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 6r6fZd (motverkar spam)