SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Guider

Ansiktsbehandlingarna inför Bal & Bröllop

Månaderna innan din studentbal, eller bröllop är nog den tid som du tar hand om dig själv som bäst. Ansiktsbehandlingar bokas månader innan och det tycker vi är helt rätt! Men det kan vara svårt att veta när och vart man ska börja i behandlingsdjungeln. I det här inlägget har vi samlat ihop några av de resultatinriktade ansiktsbehandlingar vi erbjuder som kommer få dig att känna dig som ny. En enkel checklista för dig i all planering.

Sex-tre månader innan

Vid den här tiden vill vi börja stortstäda huden, och göra den redo för den kommande festen. En grundligt rengjord hud kommer kunna "ta åt sig" mer av efterföljande produkter, vilket gör att effekten av dem kommer bli bättre. 


Vi rekommenderar: 


Ansiktsbehandling Classic
& Lyx - Ansiktsbehandling Classic är "grunden" för alla ansiktsbehandlingar på hudoteket. En perfekt första behandling. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga och en grundlig porrengöring. Du kommer även få en härlig massage av ansikte, hals, dekolletage och axlar. Behandlingen avslutas med en härlig mask. Efter din första ansiktsbehandling, så lägger du tillsammans med din hudterapeut upp en behandlingsplan samt vilka produkter du ska använda för att få finast resultat. Ansiktsbehandling lyx är en behandling som du direkt efter ser skillnad på, din hud blir lugnare, mer plumpad och får ett jättefint glow.  

Dermapen 4 - Behandlingen som ger dig en förnyad hud. Detta är en microneedling-behandling där sterila engångsnålar gör små hål i huden. Dessa nålar penetrerar hudlagren och stimulerar kroppens naturliga läkningsprocess. Genom att stimulera kollagenproduktionen och förbättra hudens elasticitet kan Dermapen 4 hjälpa till att reducera ärr, rynkor, fina linjer och ojämn hudton. Dermapen 4 rekommenderar vi att man gör i en kur på ca 3-6 behandlingar beroende på ditt hudtillstånd. Vi rekommenderar även att du börjar med behandlingen ungefär 6 månader innan dagen D, detta också beroende på hur många upprepade behandlingar din hudterapeut råder dig att göra. 

Dr. Schrammek Green Peel - En 100% naturlig och aktiv medicinsk peeling av örter som ger din hud ökad styrka, sundet och elasticitet samt ett otroligt lyster från insidan och ut. Vi brukar säga att den är som ett träningspass för huden. Behandlingen kan göras i olika varianter, "snällare" och "kraftigare". Detta beror ditt hudtillstånd samt vad du önskar jobba med. Green Peel ger din hud en uppstramande effekt och förbättrar din elasticitet samt förebygger förtidigt åldrande. Behandlingen jobbar även på förstorade porer, akne, ärr, ojämn hudton, pigmenteringar, solskadad hud samt grå och grov hud. Behandlingen kan även göras i en kur, din hudterapeut hjälper dig lägga upp en plan anpassat efter dig. 

Kemiska Peels - Hos oss på Hudoteket erbjuder vi olika kemiska peelingar. Dessa görs bäst i kurer och inriktar sig på olika områden. Akne, förstorade porer, linjer och rynkor, textur, livlös hud och mycket mer. Många av dessa peelingar ger bäst resultat när man gör dem i en kur. 

Behandlingar

Ansiktsbehandling Classic
1095 kr
ab1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Ansiktsbehandling Lyx
1195 kr
ab2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Ansiktsbehandling Dermapen
fr. 1095 kr
dermapen
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Festmakeup
995 kr
make2
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

En månad-två veckor innan 

Den här tiden innan vill vi inte göra några  starka eller aktiva behandlingar, vi vill lugna huden och boosta den med så bra grejer som möjligt. 

Ansiktsbehandling Askunge/Prince Charming - En behandling som boostar din hud rejält och ger den massor med liv och lyster. Den återuppbygger slapphet, glåmighet och livlös hud. Perfekt att göra ungefär två veckor innan dagen D. 

Infuzion System - En smärtfri behandling som ger dig en föryngrad hud! Infuzion ger omedelbar effekt, fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster. Går att göra i ansiktet, så som på läppar, nasolabialvecken, kråksparkar och även på händerna. Efter tre behandlingar så håller resultatet i sex månader. Behandlingen kan göras med en veckas mellanrum. En perfekt behandling att göra ungefär en månad innan den stora dagen. 

Fransar och bryn - Få ögonfransar och bryn som förhöjer din skönhet! Med våra professionella behandlingar kan du njuta av välskötta, snygga ögonfransar och bryn som lyfter fram dina ögon och hela ditt ansikte. Vi erbjuder frans- och brynplock, färgning av fransar och bryn, samt lash- och browlift.

Brud och Bröllop på Hudoteket

Kom ihåg att njuta under tidens gång. Vi på Hudoteket är experter på alla slags förberedelser inför festligheter så som bal och bröllop. Vi erbjuder allt från proffessionella frisörer, hudterapeuter och makeup-artister som hjälper dig med förberedelserna. Allt från magiskt hår till fina händer och fötter! 

Klicka här för att komma till vår stora guide och våra bröllopspaket.

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Ansiktsbehandlingarna inför Bal & Bröllop
Solskydd - Hur väljer man rätt skydd för sin hudtyp?

Att välja solskyddsprodukt utifrån sin hudtyp kan vara lika svårt som att hitta rätt hudvård. Men på samma sätt som du kan välja en rengöring eller ansiktskräm efter din hudtyp, kan du även skräddarsy ditt val av solskydd. Här kommer vi att guida dig kring skillnader på olika solskydd och hur du väljer rätt utifrån din hudtyp. Häng med!

Ansiktsbehandlingarna inför Bal & Bröllop

Månaderna innan din studentbal, eller bröllop är nog den tid som du tar hand om dig själv som bäst. Ansiktsbehandlingar bokas månader innan och det tycker vi är helt rätt! Men det kan vara svårt att veta när och vart man ska börja i behandlingsdjungeln. I det här inlägget har vi samlat ihop några av de resultatinriktade ansiktsbehandlingar vi erbjuder som kommer få dig att känna dig som ny. En enkel checklista för dig i all planering.

Hudvårdsprepp: bal och bröllop

Bal- och bröllopssäsongen börjar närma sig! Hur ljuvligt? Även om du kanske inte tar studenten eller ska gifta dig själv, så har vi samlat våra bästa tips på hur du förbereder din hud inför stora festligheter. Oavsett om du är gäst på ett bröllop så vill man ju givetvis att sin hud ska vara sitt bästa möjliga jag. När du har läst det här Beautypedia-inlägget kan du checka av hudvård på den långa planeringslistan!

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är post inflammatorisk hyperpigmentering (PIH) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Ge dig själv en fuktboost!

Efter en sommar med sol och bad skriker huden efter en riktig fuktboost. Även håret kan behöva sig en omgång efter saltvatten och klor. Sol och bad sliter hårt på såväl huden som håret och det kan lätt bli uttorkat och fuktfattigt. Här är våra bästa tips för att din hud och och ditt hår ska återfå sin forna glans.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: KP962N (motverkar spam)