SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Ansikte

Här hittar du alla Hudotekets behandlingar för ansiktet. Klassiska ansiktsbehandlingar, avancerad apparatur, fransar och bryn samt makeup. Vi erbjuder också hårborttagning i ansiktet med metoder så som vaxning och epilering med diatermi, men även med laser. Som pricken över i:et kan du även få vitare tänder med Brilliant Smile tandblekning, pemanent makeup tack vare kosmetisk tatuering. Öronhåltagning erbjuder vi också. Borttagning av kärl och fibrom är en tjänst för dig som besväras av åldersvårtor eller andra upphöjda fläckar i ansiktet.
Läs mer
Stäng
Behandling De Lux
70 min
1000 kr
1100 kr
Boka in dig själv på vår lyxiga behandling De Lux. Du betalar just nu ett riktigt bra pris och kan välja mellan sex olika behandlingar. Tips! Du kan även köpa De Lux som ett presentkort till någon du håller kär.

70 min/nu 1 000 kr (värde minst 1 100 kr)
Ansiktsbehandling Lyx
70 min
995 kr
En klassisk ansiktsbehandling med lyxig specialmask, för dig som önskar det allra bästa.
Julpresentkort Behandlingar de Lux
70 min
1000 kr
1100 kr
Unna dina nära och kära lite extra omtanke, ge bort ett presentkort på en lyxig upplevelse där mottagaren får välja.

70 min/nu 1 000 kr (värde 1 100 - 1 495 kr)

Du köper - Mottagaren väljer sedan själv vid bokning mellan följande behandlingar.

DE LUX ANSIKTE CLASSIC
Skön ansiktsbehandling med porrengöring inklusive massage, lyxmask och styling av bryn.

DE LUX NBE 1000
Maximalt resultat och omedelbar lyster med vår effektiva NBE 1000-behandling.

DE LUX MASSAGE
En härlig klassisk massage från topp till tå, inklusive en härlig handinpackning.

DE LUX DEEP SKIN
Minska pigmenteringar, akneärr och rynkor. Du får synbar hudförbättring med en gång.

DE LUX MAKEUP
Du får en makeup lagd och en massa tips på hur du enkelt själv kan lägga en snygg festmakeup.

DE LUX HÅR
Klippning, styling och Olaplexinpackning för starkare, friskare och glänsande hår
Ansiktsbehandling Dermapen
fr 40 min
fr. 995 kr
Få en förnyad hud med Dermapen4. En avancerad behandlingsteknik för dig med ärr, akne, stora porer, fina linjer och rynkor - eller för dig som helt enkelt bara vill ha mer lyster och glow.

Phiremoval - Borttagning av tatuering och pigmentering
60 min
2000 kr

För en säker och smärtfri borttagning av tatuering och pigmentering. Christelle använder den senaste tekniken utan laser. Den skapar ingen ärrbildning och tar bort alla färger. Om man behöver boka fler än en gång kostar de besöken 1 000 kr per gång.

Christelle Mallo, Diplomerad Phibrow Expert, är samarbetspartner med Hudoteket och kommer och utför dessa behandlingar hos oss.
Ansiktsbehandling NBE Deep Skin
70 min
1495 kr
Ansiktsbehandling NBE Deep Skin passar den som vill ha hudförbättring för pigmenteringar, acne eller acneärr, alternativt reducering av rynkor. En avancerad ansiktsbehandling som snabbt ger resultat tack vare maskinen Nannic NBE Deep Skin.
Sköna Stunden
40 min
550 kr
595 kr
Boka in dig själv på vår behandling Sköna Stunden. Du betalar just nu ett riktigt bra pris och kan välja mellan fem olika behandlingar. Tips! Du kan även köpa Sköna Stunden som en present till någon du håller kär. 40 min.
Fransar och/eller bryn
fr 10 min
fr. 350 kr
Välskötta, formade, färgade ögonfransar och bryn förhöjer ögonens och hela ansiktets skönhet. Färgen sitter i ca 4-6 veckor.
Hårborttagning Ansikte med Laser
fr 25 min
fr. 850 kr
Reducera din hårväxt med Laser. På Hudoteket är vi specialutbildade inom detta område, och jobbar med ledande maskiner på marknaden; Candela GentleLase.
Epilering med Diatermi
fr 10 min
fr. 395 kr
Hårborttagning med epilering. Passar till de som vill ha kraftigt reducerad hårväxt i ansiktet.
Ansiktsbehandling Classic
70 min
895 kr
Vår klassiska ansiktsbehandling som passar alla! Innehåller både portömning och/eller massage.
Borttagning av kärl/Fibrom/åldersvårtor
10 min
1495 kr

Vi tar bort kärl, åldersvårtor och fibrom i ansiktet med hjälp av diatermi. Det går snabbt och enkelt! 

Minimipriset för en behandling är 1495 kr för 10 minuter. Se övriga priser nedan: 

10 min 1495 kr
15 min 1750 kr 
20 min 1995 kr 
25 min 2250 kr
Återbesök 250 kr
Enbart konsultation 300 kr

Infuzion
fr. 1900 kr
Kombinera din Infuzion med Dermapen4 microneedling för bästa resultat. Just nu, 500 kr rabatt vid duobehandling.

Få en yngre hud med Infuzion! Det är en avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet inom hudföryngring. Behandlingen är smärtfri och utan nålar.
Ansiktsbehandling Compact
50 min
750 kr
En kortare klassisk ansiktsbehandling. Här får du välja mellan massage och portömmning. Ansiktsbehandling Compact passar för precis alla.
Vaxning Ansikte
fr 10 min
fr. 350 kr
Med vaxning blir huden mjuk och hårfri i ca 6-8 veckor. Efter upprepade behandlingar blir hårväxten många gånger tunnare och glesare.
Ansiktsbehandling Dermaceutic Peel
25 min
1195 kr
Dermaceutics behandlingar är både resultatinriktade och effektiva. Här kan du välja mellan två olika peelingar beroende på vilka områden du vill jobba med: förstorade porer och fina linjer eller pigmenteringar och Melasma.
PhiContour - Permanent Makeup
120 min
4000 kr
Med PhiContour Permanent Makeup kan du få en perfekt eyeliner och tydligare läppkonturer eller nyans. Christelle Mallo, Certifierad Phibrows artist och utnämnd till ROYAL artist av Phibrows Academy är samarbetspartner och gör dessa behandlingar hos oss på Hudoteket.
Filler
Från 30 min

På Hudoteket erbjuder vi fillers med både Stylage (Karolin) och Juvederm (Anders) som är av högsta kvalitet, säker och väldokumenterad. 

Bokning sker endast via telefon 036-12 06 66, mail salong@hudoteket.se eller genom att besöka vår reception på Östra Storgatan 6. 

Med filler kan vi: 
- fylla ut rynkor
- förstora läppar
- förfina konturer på kindben, näsa och läppar.

Kemisk Peeling Bas
25 min
450 kr
En syrapensling för dig dig med acne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, rosacea, glåmig hud med mera. För bäst reultat, gör behandlingen flera gånger som en kur. Vill du mest ha en uppfräschning av huden räcker en gång för direkt lyster!
Ansiktsbehandling NBE
70 min
1295 kr
Ansiktsbehandling NBE passar den som vill ha hudförbättring för rosacea och acneärr, eller hudföryngring på slapp hud och rynkor.En avancerad ansiktsbehandling som snabbt ger resultat tack vare maskinen Nannic NBE 1000.
Injektionsbehandlingen PRP
45-60 min
PRP är en helt naturlig väg till vacker och slät hy. Inga främmande material eller ämnen används, och det finns inga biverkningar eller återhämtning. Man använder kroppens egna byggstenar för att nå hållbara och extremt goda resultat. Denna behandlingen utförs av Anders Franzén, legitimerad sjuksköterska.

Denna behandling bokas över telefon på 036-12 06 66 eller när du kommer förbi vår salong. Välkommen

Phibrows Microblading Ögonbryn
120 min
4000 kr
Med Phibrows 3D Microblading kan du få fylligare ögonbryn. Christelle Mallo, Diplomerad Phibrow Expert, är samarbetspartner med Hudoteket och kommer och utför dessa behandlingar hos oss.
Ansiktsbehandling Tonår
50 min
695 kr
Djuprengörande ansiktsbehandling till specialpris för dig som är under 20 år.
Ansiktsbehandling Exuviance Kemisk Peel
25 min
450 kr
En kraftull peeling med produkter från Exuviance som passar dig som är på språng men som inte vill tumma på din hudvård. Ge din hud nytt liv och extra lyster på bara 25 minuter.
Injektionsbehandling Botox & Filler
Från 40 min

På Hudoteket kan du kombinera din Botox- och fillerbehandling. Både Botox och filler välbeprövat läkemedel som ger ett bra resultat. Hos oss kan du boka in dig hos Anders för Juvederm och hos Karolin för Stylage.

Bokning sker endast via telefon 036-12 06 66, mail salong@hudoteket.se eller genom att besöka vår reception på Östra Storgatan 6. 

Öronhåltagning
fr 10 min
fr. 295 kr
Ta hål i öronen på ett säkert sätt. Vi har utbildad personal och arbetar med Blomdahl Medical Ear Piercing, som är utvecklade utifrån medicinska aspekter, med modern teknik och säkra material.
Ansiktsbehandling Askunge
40 min
695 kr
En askungebehandling för dig som vill ha en snabb skönhetsboost. Den passar dig som snabbt vill ge ansiktet ett lyft, och samtidigt vill ha en skön stund.
Injektionsbehandling Belkyra
45 min
Att man har en dubbelhaka kan ha olika orsaker: åldrande, genetik eller viktuppgång. Man kan idag använda olika metoder för att bli av med sin dubbelhaka. På Hudoteket är vi stolta över att kunna erbjuda en Belkyra. En injektionsbehandling som reducerar din dubbelhaka utan kirurgiskt ingrepp. Denna behandlingen utförs av Anders Franzén, legitimerad sjuksköterska.

Denna behandling bokas över telefon på 036-12 06 66 eller när du kommer förbi vår salong. Välkommen

injektionsbehandlingen Profhilo
25 min
Profhilo motverkar slapphet i huden och integreras lätt i vävnaden. Detta gör den optimal för områden som tidigare har varit svårbehandlade, bland annat halsen, händerna och armarna.
Kemisk Peeling Avancerad
30 min
995 kr
Kemisk peeling som förbättrar hudstrukturen, reducerar fina linjer, behandlar orenheter, jämnar ut hudtonen och ljusar upp pigmenteringar.

Denna behandling är enbart en kemisk peeling, utan nålar. För Dermapen-behandling klicka här.

Ansiktsbehandling Dermalogica
50 min
fr. 750 kr
Dermalogica är utvecklat med hänsyn till det stressade, moderna liv många lever och de konsekvenser det har på huden. Välj mellan tre olika beroende på dina problem samt önskemål.
Injektionsbehandling Celluform
45 min
CelluformTM Celluform + är en injektionsbehandlings som gradvis kan reducera fettansamlingar som annars är svår att bli av med. Det kan exempelvis vara under dubbelhakan, ridbyxlår, "kärlekshandtag" med mera. Här slipper du ett kirurgiskt ingrepp och du kan åka och jobba direkt efter behandlingen. Dessutom har Celluform en bestående effekt. Denna behandlingen utförs av Anders Franzén, legitimerad sjuksköterska.

Denna behandling bokas över telefon på 036-12 06 66 eller när du kommer förbi vår salong. Välkommen


till toppen
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop