SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
RMS Beauty Un Cover-Up Foundation/Concealer i gruppen Makeup / Ögon / Mascara hos Hudotekets Webshop (22161001-3r)
RMS Beauty Un Cover-Up Foundation/Concealer

RMS Beauty Un Cover-Up Foundation/Concealer

0 kundomdömen
Kampanj:
Antal:
0
 
Antal: 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning


För vem? Passar alla, även känsliga ögon och kontaktlinsbärare. För de som önskar ögonfransar med oslagbar volym, precis definition och intensiv färg.

Egenskaper: Instant Definition Mascara är en revolutionerande mascara som tar hand om varje separat ögonfrans! Den moderna, högteknologiska borsten förenklar appliceringen och gör det busenkelt att få fantastiska ögonfransar. Detta då varenda frans kammas från rot till topp, tack vare den unika dubbelborsten som Clarins även har tagit patent på. Den består delvis av en nylonfiberborste, som ger spektakulär volym och omedelbar definition längs med hela fransen, och delvis av elastomerborsttoppen, vars små taggar ger målinriktad applicering och skräddarsydd definiering. 


Instant Definition Mascara har dessutom en reparerande och näringsrik formula med en hög koncentration av färgpigment, som stärker fransarna samt ger intensiv färg och volym till varje ögonfrans. Den innehåller ett innovativt komplex baserat på mineralrika extrakt från bruna och röda alger, vilket revitaliserar och vårdar fransarna. Formulans struktur skapar en högst motståndskraftig, jämn film längs med hela fransen för att försäkra en hållbarhet som varar hela dagen. Då den är oftalmologiskt och dermatologiskt testad är denna mascara även lämplig för känsliga ögon och kontaktlinsbärare.

Aktiva ingredienser:
- Extrakt från röda och bruna alger: Ett komplex av mineralrika extrakt från röda och bruna alger som skyddar, stärker och omstrukturerar fransarna. Revitaliserar och vårdar även ögonfransarna under dagen.

- Glycoproteiner: Gör fransarna tjockare och ger både volym och glans.
 
- Koncentrerad mängd pigment: Ger en rik, glossig färg i en av tre olika nyanser: svart, blå och brun.

Användning: Börja med att använda den större nylonfiberborsten. Applicera mascaran på de övre och undre fransarna genom att arbeta från rötterna ut mot topparna. Ju fler borstsvep du gör, desto mer volym får du. Använd sedan elastomerborsten på toppen för att separera och definiera de kortaste och mest svåråtkomliga fransarna i de inre och yttre hörnen av ögat. För exakt fransprecision kan du också använda spetsen till att kamma och placera varje separat frans. 

Storlek: 7 mlLäs mer
Stäng

Om märket

Clarins är ett franskt familjeföretag som grundades av Jacques Courtin-Clarins 1954 och är idag ett av Europas ledande hudvårdsmärken. I sortimentet finns ett brett utbud av hudvård, kroppsvård, make up, herrprodukter & dofter. Clarins produkter är för alla åldrar och alla hudtyper. Den följer dig och din huds olika behov genom livet. 

Produkterna är unika i sig då de innehåller enbart vegetabiliska ingredienser och alltid de bästa och mest aktiva växtextrakten. De första ansikts- och kroppsoljorna är gjorda på 100% rena växtextrakt och började säljas redan 1966. Clarins visar hänsyn till miljön genom medvetna val av förpackningar och att stödja miljöorganisationer. Även genom att driva egna välgörenhetsprojekt och olika hjälporganisationer.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: 22161001-3r

Liknande produkt

Andra har också köpt

Exuviance HydraSoothe Refresh Toner
389 kr
A18945
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Favorit!
Exuviance Radiance Serum
759 kr
A18966
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
25
Bioline Primaluce Serum Illuminating Booster 10
559 kr
745 kr
6006
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
40
Exuviance Daily Oil Control Primer & Finish
299 kr
499 kr
8792
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen