SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Dp Dermaceuticals Cliniprep+ i gruppen Ansikte / Rengöringsritualen / Ansiktsvatten / Mogen hud hos Hudotekets Webshop (rDPD-CPREP-180)
Dp Dermaceuticals Cliniprep+

Dp Dermaceuticals Cliniprep+

 
Antal: 
Spara som favorit
Skickas normalt inom 24 h
Fri frakt över 150 kr
Fossilfria box-och hemleveranser
Kampanj:
Antal:
0
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation
Cliniprep+ är en hudrengöring som på några sekunder avlägsnar svamp, virus, sporer och bakterier.

Obs! Detta är den uppdaterade varianten av Cliniprep. Nu med uppdaterad formula, utseende och namn.


För vem? Passar alla hudtyper.

Egenskaper: Eftersom CLINIPREP+ är antimikrobiell, svamp-, virus-, spor- och bakteriedödande erbjuder den ett bättre och snabbare skydd mot infektioner än traditionella hudrengörande produkter som t.ex. sprit eller klorhexidin. Dessutom är produkten med sitt neutrala pH-värde skonsam mot huden och orsakar inte irritation. Detta tack vare den verksamma hypokloritsyran vilken naturligt finns i vårt immunsystem och skyddar oss mot infektioner. CLINIPREP+ innehåller inte alkohol vilket kan både sticka, irritera och torka ut huden. Man kan tryggt spreja den över ansiktet utan att det svider i ögonen eller känns obehaglig att andas in. Till skillnad från en del hudrengöringar är CLINIPREP+ inte cytotoxisk vilket innebär att den låter huden läka utan att inverka på den naturliga cellförnyelsen. Detta gör produkten särskilt gynnsam vid tillfällen då huden kan vara extra känslig för infektion, som efter microneedling eller kemiska peelbehandlingar. Den nya förbättrade CLINIPREP+ är nu tillgänglig i en ny eko-vänlig airless continuous sprejapplikator och flaska, vilket ger en jämn fördelning av produkten vid applicering.

Tillägget av kolloidalt silver i den nya och förbättrade CLINIPREP+-formeln innebär att INGEN fosforsyra krävs för konservering. Det stimulerar också immunitet mot bakterier, virus och svampar. 

Huvudingredienser:
Natriumhypoklorit: Den här ingrediensen uppstår genom en reaktion med hypokloritsyra (HOCI), vilken länge varit känd att ha en desinficerande effekt. The British Medical Journal publicerade en artikel om dess förmåga redan 1915! I sin naturliga form är den inte stabil vilket har gjort att det varit svårt att tillvarata dess förmåga i en kommersiell produkt. CLINIPREP+™ innehåller en unik stabil version av hypokloritsyra som möjliggör en produkt som bibehåller förmågan att eliminera bakterier, svamp, virus och sporer över tid. Hypokloritsyra är optimalt att använda före, under och efter microneedling och andra estetiska behandlingar eftersom den ger huden bästa förutsättningar att läka och återhämta sig. Flertalet studier visar också att den desinficerande egenskapen och de dermatologiska fördelarna är stora särskilt vid sårvård och bensår.
Fördelar natriumhypoklorit:
• Främjar cellförnyelse
• Stimulerar immuniet till bakterier
• Ingen antimikrobiell resistans
• Bekämpar bakterier som orsakar tilltäppta porer och akne

Kolloidalt silver: Den här nya förbättrade formulan innehåller kolloidalt silver som ytterligare förstärker det antimikrobiella skyddet. Silver har använts i tusentals år och är fortsatt en antimikrobiell ingrediens att föredra på ytor,hud och kring ögonområdet. Att tillsätta silver i produkten ger även fördelen att man kan utesluta traditionella desinficerande ämnen som kan irritera huden som klorin, klorhexidin eller sprit. Eftersom kolloidalt silver även agerar som konserveringsmedel gör det produkten ren utan behov av att ytterligare tillsätta stabiliserare eller konserveringsmedel. Traditionellt hade man behövt tillsätta fosforsyra för att göra produkten stabil. I den nya förbättrade formulan behövs ingen fosforsyra. Silver tillsammans med hypokloritsyra effektiviserar produkten ytterligare.
Fördelar kolloidalt silver:
• Stimulerar immunitet till bakterier, virus och svamp
• Ingen antimikrobiell resistens
• Säker och effektiv för hud, ögonområdet och ytor
• Ersätter konserveringsmedel
• Inget behov av att skölja av hud eller ytor efter applicering

Användning:
Applicera direkt på huden eller använd en fuktad bomullspad och torka försiktigt. Se till att området är ordentligt fuktat för varje applicering. För bästa resultat och snabb återhämtning av huden ska Cliniprep appliceras ofta (upp till 3 gånger om dagen). På händer vid behov.

Storlek: 88 ml / 180 ml


Läs mer
Stäng
Elixir Cosmeceuticals är en exklusiv hudvårdsserie med dokumenterad effekt mot åldrande hud och andra vanliga hudproblem.
Läs mer
Stäng
Leveranstid:


Vi packar normalt ditt paket inom 24 h (helgfria vardagar). Under stora kampanjer och helger så som Black Weekend eller liknande kan ditt paket levereras något senare.

 
Frakt: Fri frakt över 150 kr
I kassan får du förslag på fraktalternativ som är baserade på vikt och storlek på det du har köpt, samt det postnummer du anger. Vi samarbetar med Postnord, Instabox, BudBee och DB Schenker. Du kan även hämta din order fraktfritt i vårt showroom på Herkulesvägen 6 i Jönköping. 

Retur: Klicka här för mer information om byten och returer.


Säkra betalningar: Välj mellan Swish-betalning, kortbetalning, direktbetalning, konto/delbetalning med Klarna eller gratis faktura med Klarna.

Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
 

Rådgivning: Är du osäker på ditt köp? Konsultera gärna med någon av våra hudterapeuter eller frisörer. De finns på 036- 34 45 62 eller webshop@hudoteket.se må-tors 8-18 samt fre 8-16 helgfria dagar. 

För fullständiga köpvillkor, läs vidare här>
Elixir Cosmeceuticals
Art.nr: rDPD-CPREP-180

Kundomdömen

Visa alla omdömen

Tips från flödet @hudoteket

Fler produkter från Elixir Cosmeceuticals

Elixir Cosmeceuticals Hydractil Daily Defense SPF 15
795 kr
hydractil
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elixir Cosmeceuticals Pore tightening mask
540 kr
E100073
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elixir Cosmeceuticals Nova Cream SPF 30+
790 kr
100105
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elixir Cosmeceuticals Pro Aging Firming Cream
1390 kr
100121
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Andra har också köpt

Årets stjärnskott
Clinisept Clinisoothe Skin Purifier
fr. 279 kr
r7570
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Peter Thomas Roth Instant Firmx Eye
396 kr
495 kr
357D
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Årets kundfavorit
Elixir Cosmeceuticals High Perfomance Face Formula
fr. 375 kr
r100114
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Årets kundfavorit
20
Exuviance SkinRise Morning Glow
439 kr
549 kr
A18967
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop