SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Dr. Schrammek Green Peel Ögonbehandling i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (schrammekoga)
Dr. Schrammek Green Peel Ögonbehandling

Dr. Schrammek Green Peel Ögonbehandling

Dr. Schrammek Green Peel Ögonbehandling erbjuder en dränerande effekt och minskar ansamling av vätska genom att främja mikrocirkulationen. Detta görs genom att Dr. Schrammeks unika örter masseras runt ögonområdet. Green Peel Ögonbehandling motverkar rynkor, fina linjer, påsar och mörka ringar under ögonen samtidigt som den ökar stimuleringen av ögonområdet utan att orsaka irritation. Behandlingen utgör en effektiv lösning för att hantera påsar under ögonen samt för att förbättra torra och slappa ögonlock. Den är även särskilt fördelaktig för personer med känslig hud.

Hudoteket arbetade med Dr.Schrammek Green Peel redan från start, och märket har själva 60 års erfarenhet av att utföra behandlingen. Därför har de en lång tids dokumentation av effekten på huden. Behandlingen finns idag i över 60 länder


I behandlingen ingår:
rengöring, toning, massage med green peel- örter runt ögonen, massage runt ögonområdet, specialmask, avslutande ögonkräm och BB-cream.


Hemmaprodukter

Oavsett vilken av behandlingarna du väljer är det viktigt med rätt produkter att använda hemma. Detta för att du ska få maximalt resultat efter behandlingen. Dr. Schrammeks produkter har utvecklats för att behandlingen ska uppnå de unika resultaten och för att huden ska utstå så lite stress som möjligt. Produkterna är lugnande samtidigt som de bidrar till att örterna får en längre verkningstid i huden. Utöver det tillsätts uppbyggande, stärkande och närande ingredienser till huden som också ger fukt och är skyddande.

950 kr
25 min
 
Köp som presentkort
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop