SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Välkommen till Hudotekets Webshop!

Hudotekets Webshop har funnits sedan slutet på 90-talet och vi var först i Sverige med att sälja professionell hudvård och skönhetsprodukter på nätet. Vi har alltid jobbat enbart med branschens största och mest välrenommerade märken. Vi står för hög kvalitet – både i produktväg och när det gäller service.

Personlig rådgivning

Det som utmärker oss på Hudotekets Webshop är att vi har alltid utbildade och certifierade hudterapeuter, frisörer och makeupartister på plats om du har några frågor eller vill få tips. Detta för att du som kund ska känna dig helt trygg och säker med det du beställer så att du får det som passar bäst för just din hudtyp, dina behov och önskemål.

Auktoriserad återförsäljare

Vi är självklart auktoriserade återförsäljare av alla märken vi säljer. Det innebär att du kan vara säker på att det är en originalvara du köper och att den är av högsta kvalitet. 

Kundservice

Du är alltid välkommen att ringa vår kundservice på 036-34 45 62 för att få direktkontakt med någon ur vår personal. Våra telefontider är mellan kl 8-18 måndagar-fredagar. Du kan dock när som helst lämna ett meddelande på vår telefonsvarare så hör vi av oss så fort vi kan. Givetvis går det även bra att maila på webshop@hudoteket.se - vi svarar så fort som det är möjligt. För mer information om kundservice, klicka här.
 

En del av Hudoteket

Hudotekets Webshop är en del av Hudoteket som har salong och butik i Jönköping. Salongen i Jönköping har sina anrika lokaler på Östra Storgatan 6 mitt i centrala Jönköping. Den har funnits sedan 1972 och är fördelad på fyra våningsplan.

Vi erbjuder en helhetslösning – allt från klassiska ansiktsbehandlingar, massage, hårborttagning och manikyr till specialbehandlingar för problemhy, ljusbehandlingar och kemiska peelingar. Utöver det erbjuder vi även injektionsbehandlingar och Spaweekend-paket.

På vår frisöravdelning gör vi alla klassiska frisörbehandlingar så som klippning, slingor, färgning och permanent. Vi har även brudpaket och gör extensions.

Vår vision är att vara en oas dit du kan komma för att känna dig ompysslad, avkopplad och bli fräsch från topp till tå. Läs mer om Hudoteket här.

Dina åsikter är viktiga för oss!

Hjälp oss att bli bättre. Har du några kommentarer om vår webshop, det kan vara allt från utbud och erbjudanden till struktur, uppbyggnad och utseende, så är du mer än välkommen att skicka dina kommentarer till oss. Maila på webshop@hudoteket.se. Tusen tack!

Hudotekets personal
Ett företag är aldrig bättre än de personer som jobbar där. Med den devisen för ögonen så har vi givetvis anställt de bästa och duktigaste inom de olika områden där vi verkar. Här kan du se vilka vi är som jobbar på Hudoteket. Klicka här för att se vilka vi är.

Hudoteket Biologisk Helhetskosmetik AB
Östra Storgatan 6
553 21 Jönköping
Org.nr: 556172-2066Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop