SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Rodial


Rodial har utgått från vårt sortiment. Vill du ha hjälp att hitta liknande produkter? Kontakta gärna oss på webshop@hudoteket.se eller 036-34 45 62. Tips! Besök gärna dessa sidor: Nyheter, Kampanjprodukter, Topplistan. Erbjudanden & Märken.


Rodial är resultatinriktad hudvård som behandlar specifika hudproblem – från rynkor till pigmentförändringar och från slapp hud till brist på solbränna. Rodial har byggt en bro mellan vetenskaplig och naturlig hudvård med hjälp av en kombination av avancerad teknologi och noggrant utvalda ingredienser från växtriket. Dessa ofta härstammande från gamla civilisationers traditionella medicin. Resultatet är en serie mycket effektiva hud- och kroppvårdsprodukter.

Rodial grundades 1999 av Maria Hatzistefanis. Idén med serien var att skapa produkter som sammanförde den vetenskapliga och den naturliga hudvården. Produkterna är i dag erkända som det glamourösa alternativet till kirurgi, genom att visa resultat på specifika områden av kropp och ansikte. Maria Hatzistefanis har sin bas i London där hon konstant utveklar nya banbrytande behandlingar och produkter.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop