SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Kickstarta din hud inför hösten

Vi är nu inne i mitten på augusti och hösten ligger runt hörnet trots att inte sommarvädret har lämnat oss helt och hållet! Precis som att många är taggade på en nystart inför hösten med träning, en ny garderob eller nytt jobb, så är det ett perfekt tillfälle att även ge din hud en nystart. Men innan det är dags att plocka fram syrorna och a-vitaminet igen, är det bra att förbereda med peeling, masker och härliga kurer för att förlänga sommarglowet!


Peeling+mask=sant


Efter en sommar med mycket sol, svett och framförallt mycket solskydd, behöver man fräscha upp huden inför hösten. Huden kan kännas något tilltäppt efter sommaren och man kanske till och med varit dålig med rengöringen av huden under semestern. Först och främst gäller det då att avlägsna gamla hudceller och få in nya, genom att rengöra och peela huden. In med ny fräsch hud med lyster! Att peela huden ska man göra under hela året, men om du har slarvat något under sommaren är det hög tid nu. Behåll ditt sommarglow och lyster med en enzympeeling. En kornpeeling går också bra men kolla ingredienslistan så att den inte innehåller för starka ingredienser om vädret fortfarande är soligt. Känner du dig trots solen lite glåmig och istället behöver kicka igång huden är en kornpeeling eller en kombinerad peeling toppen.

Peeling och mask går hand i hand och efter att du har peelat huden ska du lägga en mask. Använd en rengörande, återfuktande och avgiftade mask för en strålande hud. Öppna upp porerna och rensa ut med en djuprengörande ansiktsmask som verkligen går ner i huden och djuprengör porerna!

Till alla peelings.
Till alla masker. 

Kurera


Ett annat sätt att ge huden en riktig kickstart är genom en härlig kur. En kur hjälper också till att avlägsna döda hudceller så att huden blir ren och fräsch. Ibland räcker det inte med en behandling när huden behöver mer och eftersom vi går från varmt klimat till något kallare kan huden behöva hjälp. En kur kan genomgås både på salong eller hemma. För bästa resultat, använd en hel kur åt gången under anvisad tid. 

Ta en titt i sminkväskan


Att byta ut sin sminkväska är alltid motiverande när hösten kryper på. Efter en hel sommar med naturlig makeup och brunbrända toner kan det vara roligt att satsa på mer täckning och färg inför jobb och skolstart. Utnyttja ditt härliga glow med en highligter och satsa på en lystergivande, kanske något mer täckande foundation.

Till all makeup.

Mista


Oavsett om du är tillbaka på kontoret eller fortsatt jobbar hemma i höst är en antioxidantrik mist perfekt att ha vid datorn eller på skrivbordet. En mist fyller på med fukt och näring under dagen samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar. Vissa innehåller även UV skydd som är att rekommendera framför datorn samtidigt som det håller din makeup på plats och ger dig en hälsosam hud.

Till alla mister.

Ny hudvårdsrutin- gör en kostnadsfri hudanalys


Behöver du komma igång med en ny hudvårdsrutin lagom till hösten? Gör vår kostnadsfria hudanalys Här och få tips och råd av våra diplomerade hudterapeuter. Skräddarsydd helt efter din hudtyp och tillstånd! Har du andra frågor kan du höra av dig till vår kundtjänst Här så hjälper vi dig!  

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Kickstarta din hud inför hösten
Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream SPF 25
545 kr
15703r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish
599 kr
20074
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
695 kr
821
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Verso Anti Pollution
399 kr
499 kr
2012021
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Beauté Pacifique Superfruit Hydrating Face Mist
409 kr
A0900601
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Renight Mask
575 kr
E1068
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
PÜR Love Your Selfie Foundation MG5
575 kr
F1518
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
bareMinerals Endless Glow Highlighter Fierce
425 kr
90181
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Decléor Green Mandarin Scrub Mask
449 kr
E29745
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Transderma R
1349 kr
1281004
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Ansiktscrème - vilken passar dig?

En viktigt del i en bra hudvårdsrutin är en bra crème. Men frågorna är många när det kommer till just den här delen av rutinen. Varför är det så viktigt att du använder ansiktscrème egentligen? Vad är det egentligen för skillnad på dag- och nattcrèmer? Behöver du använda båda? Vilken produkt passar din hudtyp? Här går vi igenom de vanligaste frågorna och guidar dig rätt i djungeln av ansiktscrèmer. Häng med!

Gör dig redo för sommaren - här är våra tips

Är du redo inför sommaren? Äntligen är solen och värmen här - och dagarna kommer högst troligen spenderas med strandhäng och grillmys. Oavsett hur din sommar och semester kommer att se ut finns det några saker som är bra att tänka på. Här kommer därför fyra sommartips till dig. Enjoy!

Olaplex - allt du behöver veta om varumärket

Olaplex är den erkända mirakelprodukten som stärker och reparerar håret. Men Olaplex är inte bara namnet på ett av världens mest omtalade hudvårdsmärken, nej, det är också den patenterade molekylen i produkterna som reparerar och länkar ihop hårets svavelbindningar.⁠ Hur fungerar det egentligen? Och vem passar det? Här hittar du svaret på de vanligaste frågorna vi får om Olaplex.

7 tips till perfekt sommarhår

Sommaren är snart här och det är helt fantastiskt! Men någonstans mellan grillkvällar, sol och bad är det lätt att glömma att vårda sitt hår. Här kommer därför sju tips på hur du kan boosta ditt hår lite extra till sommaren, och låta svallet glänsa framöver!

Guide: Ge din hud maximalt med fukt

Fukt, fukt och återigen fukt! Oavsett om du är ung eller gammal, kvinna eller man - ja, alla behöver vi fukt. Här kommer vi att ge dig tipsen för hur du ger huden en riktig fuktboost. Säg hejdå till en fuktfattig hud, nu kör vi!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: Szqh35 (motverkar spam)