SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Kickstarta din hud inför hösten

Vi är nu inne i mitten på augusti och hösten ligger runt hörnet trots att inte sommarvädret har lämnat oss helt och hållet! Precis som att många är taggade på en nystart inför hösten med träning, en ny garderob eller nytt jobb, så är det ett perfekt tillfälle att även ge din hud en nystart. Men innan det är dags att plocka fram syrorna och a-vitaminet igen, är det bra att förbereda med peeling, masker och härliga kurer för att förlänga sommarglowet!


Peeling+mask=sant


Efter en sommar med mycket sol, svett och framförallt mycket solskydd, behöver man fräscha upp huden inför hösten. Huden kan kännas något tilltäppt efter sommaren och man kanske till och med varit dålig med rengöringen av huden under semestern. Först och främst gäller det då att avlägsna gamla hudceller och få in nya, genom att rengöra och peela huden. In med ny fräsch hud med lyster! Att peela huden ska man göra under hela året, men om du har slarvat något under sommaren är det hög tid nu. Behåll ditt sommarglow och lyster med en enzympeeling. En kornpeeling går också bra men kolla ingredienslistan så att den inte innehåller för starka ingredienser om vädret fortfarande är soligt. Känner du dig trots solen lite glåmig och istället behöver kicka igång huden är en kornpeeling eller en kombinerad peeling toppen.

Peeling och mask går hand i hand och efter att du har peelat huden ska du lägga en mask. Använd en rengörande, återfuktande och avgiftade mask för en strålande hud. Öppna upp porerna och rensa ut med en djuprengörande ansiktsmask som verkligen går ner i huden och djuprengör porerna!

Till alla peelings.
Till alla masker. 

Kurera


Ett annat sätt att ge huden en riktig kickstart är genom en härlig kur. En kur hjälper också till att avlägsna döda hudceller så att huden blir ren och fräsch. Ibland räcker det inte med en behandling när huden behöver mer och eftersom vi går från varmt klimat till något kallare kan huden behöva hjälp. En kur kan genomgås både på salong eller hemma. För bästa resultat, använd en hel kur åt gången under anvisad tid. 

Ta en titt i sminkväskan


Att byta ut sin sminkväska är alltid motiverande när hösten kryper på. Efter en hel sommar med naturlig makeup och brunbrända toner kan det vara roligt att satsa på mer täckning och färg inför jobb och skolstart. Utnyttja ditt härliga glow med en highligter och satsa på en lystergivande, kanske något mer täckande foundation.

Till all makeup.

Mista


Oavsett om du är tillbaka på kontoret eller fortsatt jobbar hemma i höst är en antioxidantrik mist perfekt att ha vid datorn eller på skrivbordet. En mist fyller på med fukt och näring under dagen samtidigt som den skyddar mot yttre påfrestningar. Vissa innehåller även UV skydd som är att rekommendera framför datorn samtidigt som det håller din makeup på plats och ger dig en hälsosam hud.

Till alla mister.

Ny hudvårdsrutin- gör en kostnadsfri hudanalys


Behöver du komma igång med en ny hudvårdsrutin lagom till hösten? Gör vår kostnadsfria hudanalys Här och få tips och råd av våra diplomerade hudterapeuter. Skräddarsydd helt efter din hudtyp och tillstånd! Har du andra frågor kan du höra av dig till vår kundtjänst Här så hjälper vi dig!  

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Kickstarta din hud inför hösten
Exuviance Triple Microdermabrasion Face Polish
503 kr
629 kr
20074
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask
695 kr
821
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Verso Anti Pollution
499 kr
2012021
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Beauté Pacifique Superfruit Hydrating Face Mist
419 kr
A0900601
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Renight Mask
575 kr
E1068
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
PÜR Love Your Selfie Foundation MG5
575 kr
F1518
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
bareMinerals Endless Glow Highlighter Fierce
425 kr
90181
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Decléor Green Mandarin Scrub Mask
449 kr
E29745
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Transderma R
1079 kr
1349 kr
1281004
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Vad är pigmenteringar?

Har du fått stora eller små mörka fläckar i ansiktet? Detta kallas pigmenteringar, och trust us när vi säger att du inte är ensam om dem! Men vad är det egentligen? Vi berättar om tre olika typer av pigmenteringar.

Färga håret hemma med LeaLuo

Vill du få en ny look utan några strings attached? LeaLuo har hittat hem till oss och tagit med sig 8 färgmasker att vraka och välja mellan. Vill du bevara glansen i ditt röda hår eller har du alltid velat testa att färga håret rosa? Vi går igenom allt du behöver veta om dessa explosiva färgbomber!

Samarbete mellan Babor och Tjejzonen

Hur fantastiskt vore det inte att få leva i ett samhälle utan psykisk ohälsa? Nu går hudvårdsgiganten Babor in tillsammans med sina återförsäljare och kämpar för att den drömmen ska få bli sann.

Därför är en face mist vår bästa vän

Känner du ibland att huden behöver en ordentlig fuktboost efter en lång arbetsdag? Eller att din känsliga hud behöver återställa och svalka sig när du är på språng? Svaret är att investera i en face mist med bra kvalitet som kommer bomba huden med en rad näringsgivande ämnen.

Behöver din hud fukt eller fett?

Vi pratar mycket om hur viktigt det är att hålla huden återfuktad. Men hur mycket man än återfuktar kan huden ibland ändå kännas torr - varför? Jo, din hud behöver fett! Huden behöver både fukt och fett, men olika mycket av vardera beroende på vad man har för hudtyp och hudtillstånd. Läs nedan om skillnaden mellan fukt och fett samt våra bästa produkttips!

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: ARVe9y (motverkar spam)