SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Frågor & svar

Vilken ansiktsmask passar dig?

Att lägga en ansiktsmask är ett enkelt tillvägagångssätt för att få nytt liv i huden. Däremot kan det vara svårt att avgöra vilken mask man ska välja ? och till vad. Därför har vi sammanställt ett litet mini-test där du kan få ett tips på vilken mask som passar din hud utefter de önskemål du själv väljer!


Vi introducerar dig för ett masktest, där vi presenterar en mask som passar dig efter de önskemål du själv valt! Välj den hudtyp som stämmer bäst in på dig. Därefter väljer du en egenskap du önskar i ansiktsmasken, exempelvis "Rengöring". Då kommer det upp förslag på en mask som skulle passa dig!

Detta är en förenklad rekommendation för att du snabbt ska få ett humm om vilken mask som passar dig. Önskar du något mer skräddarsytt efter din hudtyp så är du välkommen att höra av dig till oss!

Normal hud känns jämn och balanserad. Det är varken för torr eller för fet. Många med denna hudtyp känner ofta ökat behov av återfuktning, särskilt under vintermånaderna.

Exuviance Deep Hydration Treatment Mask. Med denna mask får du en rejäl återfuktning samtidigt som huden skyddas och stärks mot skadliga effekter av miljö, föroreningar och UV-ljus.

Priori LCA fx161 Hydrofill Masque. Genom att bevara hudens fuktighet och skydda mot fria radikaler, bidrar Priori Hydrofill Masque till att återställa och fylla på med fukt.

Medik8 Activated Charcoal Refining Mask. Denna rengörande mask är berikad med bentonitlera och hyaluronsyra, vilket ger en smidig hud med fin lyster.


Filorga Hydra Filler Mask. Denna mask ger en omedelbart återfuktad, uppfräshande effekt, på endast 15 min. 


Torr hud känns stram och flagning, antingen i hela ansiktet eller på utsatta partier.

Babor Skinovage Moisturizing Foam Mask. Efter användning av denna mask blir huden intensivt återfuktad och känns mjukare och mer elastisk vid beröring.

Sensai Cellular Performance Extra Intensive Mask. Den arbetar på hudens ålderstecken och tillför samtidigt energi till huden, för att ge den en silkeslen och härlig lyster.

Nannic Terracotta Clay Mask, Återfuktande och rengörande lermask med ren vit och röd lera samt omättade oljor.

Filorga Oxygen-Glow Mask är en riktig askungemask för en naturligt vacker hud på endast 10 min. Perfekt när huden behöver piggas upp eller till festligare tillfällen.

En fet hud kan upplevas oljig och nästan lite glänsande, som gärna träder fram under eftermiddagen. En oljig hud har ofta problem med blemmor och täppta porer. En kombinationshud känns oftast fet i T-zonen (pannan, näsan och hakan) men torr på övriga partier.

bareMinerals ClayMates Be Pure & Be Dewy. Denna maskduo rengör och återfuktar tilltäppt och stressad hud. 

SkinCeuticals Clarifying Clay Masque En mask som verkar milt exfolierande och hjälper till att lugna huden, rengör tilltäppta porer och reducerar orenheter utan att torka ut huden.

Grown Alchemist Deep Cleansing Facial Masque. Detta är en ekologisk, djuprengörande, lermask som avlägsnar orenheter. Perfekt för en slätare och mjukare hud! 

Elemis Herbal Lavender Repair Mask. En djuprengörande ansiktsmask som balanserar och ger näring till glåmig hud, samtidigt som den rengör porerna. 

En mogen hud är mer eller mindre rynkig och inte lika elastisk som den en gång var. Många upplever också att huden fått mindre spänst och att den är torrare.

Biodroga MD SK Booster Lacto Glucan Lifting Mask ger en förfinad hud på bara några få minuter. Eftersom masken bildar en film på huden och ej tvättas av så skyddar den effektivt mot fria radikaler och har en antioxidanteffekt.

Doctor Babor Lifting Cellular Silver Foil Face Mask är en ansiktsmask i två steg som ger en mycket effektiv resultat. Den ger möjlighet att skräddarsys efter dina behov. 

Elemis Pro-Collagen Rose Cleansing Balm. Detta är en lugnande rengöringsmask som tillför fukt samtidigt som den motverkar hudens åldrande. 

Clarins Super Restorative Instant Lift Serum-Mask En sheetmask som ger en jämn och åldersmotverkande effekt. Den återställer omedelbart hudens spänst och du upplever snabbt en uppfräschning. 

Känslig hud kan kännas fläckig, torr och ibland sticka eller klia. Denna hudtyp är extra känslig för vårt klimat utomhus och kan reagera när den utsätts för värme, kyla, vind och sol. Rådfråga gärna oss om produkter om du vet med dig att du är extra känslig.

Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask. Denna ultrafylliga mask gör huden lugn på endast 10 minuter. Huden får intensiv näring som gör den mjuk, smidig, strålande och behaglig.

Grown Alchemist Enzyme Exfoliant. Detta är masken som slätar ut fina linjer och rynkor och även bidrar till bättre cellförnyelse. Den lämpar sig även för användning i området runt ögonen.

Mizon Apple Smoothie Peeling Gel. Denna mask har en silkeslen gel som är skonsam mot huden samtidigt som den tar bort döda hudceller och orenheter i porerna.

Sans Soucis Hyper Sensitive Probiotic Mask. Mask som lugnar irritationer och rodnader, stabiliserar hudens fuktnivå och främjar hållbar regenerering.

När man har en pigmenterad hud har man olika färgskiftningar i ansiktet, i varierande omfattning. Man kan uppleva att hudtonen känns ojämn då vissa partier är mörkare än andra.

Dp Dermaceuticals Brite Lite 3D Sculptured Mask. Den här masken ger massor av fukt och lyster. Den ljusar upp, reducerar befintliga pigmenteringar och förebygger framtida. Perfekt att ta till när man vill ge extra glow och lyster till huden.

Murad Environmental Shield Intensive-C Radiance Peel är en peelande ansiktsmask som motverkar hudåldrande som orsakats av miljön och yttre påfrestningar.

Exuviance Detox Mud Treatment. En härligt krämig och lättapplicerad ansiktsmask som gör en ordentlig djuprengöring.

Blithe Blue Zone Marine Intensive Mask Sea Cucumber. En effektiv sheet mask som ljusar upp mörka fläckar samtidigt som den reducerar inflammation.

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Vilken ansiktsmask passar dig?
Take Over med Esse: Höst-och vinterrutiner

Maria och Cecilia från Esse Skincare tog över våra sociala medier samt hade en fantastisk LIVE med fokus på höst-och vinterrutiner. Missade du livesändningen eller vill se den igen, så kan du bara scrolla ner här. Under livesändningen pratade man om produkttips för yttorr hud, perioral dermatit, personliga favoriter och mycket, mycket mer. Här nedan hittar du alla frågor och svar samt vilka produkter som passar för just din hudtyp.

Frågor och svar med Sisley

Vi hade Amanda och Filippa från Sisley på besök, som både tog över våra sociala kanaler och körde en fantastisk live. Här nedan kan du läsa alla de frågor och svar som vi fick in under dagen. Temat på liven var K-beauty trenden "glass-skin" och man pratade om vilka hudvård- och makeup produkter man ska välja för att uppnå den här populära looken. Scrolla vidare för att läsa mer och kika på livesändningen i efterhand.

Allt du behöver veta om solskydd

Njut av solen utan att behöva oroa dig för röd, smärtande, hud och ålderstecken. Här har vi samlat frågor och svar kring solskydd och vad man ska tänka på - så att du kan bli din egen solskyddsguru!

Take Over med Dermaceutic

Experterna, Cecilia och Lotta från Dermaceutic har varit på besök hos oss och tagit över våra sociala kanaler! I en livesändning guidade dem dig i hur deras produkter används, gav tips och tricks inför våren och mycket mer. Här kan du läsa några av frågorna som ställdes till dem under dagen. Du har väl inte missat livesändningen på TikTok och Instagram där de tar dig med bakom kulisserna.

Frågor och svar med Esse

Vi har fått besök av duktiga Maria och Cecilia från Esse, som har gett oss svar på alla era frågor! Läs nedan om de bästa produkterna för perioral dermatit, tonårshud och pigmenteringar och bli din egen Esse-expert! Du kan också kika in vår livestream tillsammans med Esse på vår Instagram.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: bxCKC3 (motverkar spam)