SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Exuviance

Hudoteket är auktoriserade återförsäljare av det populära hudvårdsmärket Exuviance, som utvecklas av det amerikanska företaget Neostrata. Det är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården. Ägarna till företaget Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu, bägge professorer i dermatologi , uppfann Alpha-Hydroxy-Acid teknologin (AHA) för 25 år sedan och har mer än 80 världspatent på sina produkter.

Många stora kosmetikföretag “hyr” företagets AHA-patent, bl.a. L’Oreal, Avon och Estee Lauder. I och med produktlinjen Exuviance, lanserar Neostrata en helt ny generation av AHA. Den innehåller PHA, Poly-Hydroxy-Acids (Polyhydroxysyra-G4), som passar alla hudtyper, även känslig hud. PHA finns bara i Exuviance produkter. Exuviance erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna.

Hudvårdssystemet har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos de konsumenter som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. Produkterna i Exuviance Skin Care System har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Kropp Makeup
Kategori:
24h creme Ansiktsvatten Bodylotion Concealer Dagcreme Essence Water Foundation Mask Peeling Punktbehandlare Rengöring Serum Solskydd Ögoncreme Ögonmask
Hudtillstånd:
Blank hud Celluliter Förstorade porer Grå hudton med brist på lyster Hyperkänslighet Keratosis Pilaris Kombinerad hud Känslig hud Linjer & rynkor Normal hud Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Orenheter & pormaskar Pigmenteringar Rodnad Slapphet Synliga kärl Torr hud Ärr
Konsistens:
Creme Emulsion Flytande Gel Lera Pads Serum Vätska
Peelingtyp:
Kombinerad peeling Peel Pads Syrapeeling
Masktyp:
Gelémask Lermask Peel of Mask Ögonmask
UV-filter:
Fysikaliskt UV-filter Ja
Ingrediensönskemål:
155 Vegansk
49 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop