SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Exuviance

Hudoteket är auktoriserade återförsäljare av det populära hudvårdsmärket Exuviance, som utvecklas av det amerikanska företaget Neostrata. Det är ett medicinskt-dermatologiskt företag som forskar och utvecklar nya produkter för att förbättra hudvården. Ägarna till företaget Dr. Eugene Van Scott och Dr. Ruey Yu, bägge professorer i dermatologi , uppfann Alpha-Hydroxy-Acid teknologin (AHA) för 25 år sedan och har mer än 80 världspatent på sina produkter.

Många stora kosmetikföretag “hyr” företagets AHA-patent, bl.a. L’Oreal, Avon och Estee Lauder. I och med produktlinjen Exuviance, lanserar Neostrata en helt ny generation av AHA. Den innehåller PHA, Poly-Hydroxy-Acids (Polyhydroxysyra-G4), som passar alla hudtyper, även känslig hud. PHA finns bara i Exuviance produkter. Exuviance erbjuder ett komplett system av vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter med alfa- och polyhydroxisyror kombinerat med de senaste teknologierna och innovationerna.

Hudvårdssystemet har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos de konsumenter som inte behöver söka vård hos en hudläkare, men som ändå vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. Produkterna i Exuviance Skin Care System har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Kombinerad ansikte & kropp Kropp Makeup
Kategori:
24h creme Ampuller & kurer Ansiktsvatten Bodylotion, bodycream & olja Concealer Dagcreme med SPF Essence Water Foundation Hals & Decolltage Händer och fötter Kit och Travel kit Mask Nattcreme Peeling Punktbehandlare Rengöring Serum Solskydd Ögoncreme Ögonmask Ögonserum
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Akne Brist på fasthet Finnar Fuktfattig hud Grå hudton med brist på lyster Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pigmenterad hud Pormaskar Rodnad Rosacea Stora porer Stressad hud Ärr
Hudtillstånd runt ögonen:
Linjer och rynkor Mörka ringar Normal hud Påsar och svullnad Slapp hud Torr hud
Hudtillstånd kropp:
Brist på fasthet Bristningar Celluliter Keratosis Pilaris Rakning Torr hud
Ingrediensönskemål:
SPF Vegansk
Konsistens:
Creme Emulsion Flytande Gel Lera Mousse Olja Pads Serum Vätska
Rengöringstyp:
Balm Gel Mjölk Mousse & foam
Peelingtyp:
Kombinerad peeling Peel Pads
Masktyp:
Exfolierande mask Gelémask Lermask Peel of Mask Ögonmask
Finish:
Lystrig finish Matt finish Naturlig finish
Täckning:
Lätt täckning Medium till full täckning
61 artiklar
till toppen

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop