SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Nannic

Nannic strävar efter att ständigt utvecklas och fortsätter vara en trendsättare inom innovativ hudvård och behandlingar. Samtliga produkter från Nannic är baserad på gedigen vetenskap och de samarbetar med flera olika forskningscentraler belägna över hela världen. Detta ger möjlighet att arbeta med ett stort antal professionella specialister inom flera områden.

I anslutning till produktionen har Nannic ett eget forskningslaboratorium med en forskargrupp som besitter mycket djupa kunskaper inom kosmetika och miljö. Samtliga produkter genomgår alltid noggranna dermatologiska undersökningar vilket gör att alla produkter även kan användas av personer med känslig hud. Nannic är en marknadsledande trendsättare som varje år tillför nya innovativa produkter till marknaden.

Huvårdsserier från Nannic

Excellence – När dina celler förtjänar det bästa. Upplev enorma krafter i mikrovärld. Excellence är baserat på cellforsking och är kanske en av världens mest avancerade hudvårdsprodukter som skådats.

Supersunic – Unika brun utan sol-produkter som vårdar och återfuktar huden

Cleansing Care – Detta är en komplett serie för professionell och skonsam rengöring av huden. Nannic har tagit fram ett unikt koncept med rena och naturliga produkter som är noga anpassade får hudens naturliga balans.

Serum In Creme – Revolutionerade serum berikade med multiaktiva ingredienser som når djupt ner i huden och kraftfullt bekämpar olika typer av ålderstecken och obalanser.Den unika bioaktiva formulan är särskilt utvecklad för att reparera eventuella cellskador och förhindra att huden åldras i förtid.

Special Care – En serie med innovativa produkter som aktivt verkar för att skydda huden mot yttre påfrestningar.

Fresh care – En serie med effektiva produkter som håller kropp och textiler fräscha.  


Nannic HSR - Hair Scalp & Roots

Efter år av succéer med deras produkter utökar de nu sortimentet ytterligare - upplev banbrytande Nannic Hair Scalp & Roots, en revolutionerande hårvårdsserie som helt kommer att förändra synen på hur vi tar hand om vårt hår.

Hårets styrka, hälsa och kvalitet är beroende av hårrötternas tillstånd, som i sin tur återspeglar kroppens hälsa. För att få vackert hår bör vi inte bara ta hand om den del av håret som är synligt, det är hårbotten och hårrötterna som behöver mest vård. Eftersom människokroppen inte längre bildar nya hårsäckar efter födseln är det särskilt viktigt att ta hand om dessa och ge dem rätt näring. Nannic HSR ger den vård som hårbotten och hårsäckarna behöver samt gör det synliga håret fylligare.Vad gör HSR för mitt hår?

Hair – Skonsam rengöring, näring och vård av håret.

Scalp – Skonsam rengöring, näring och vård av hårbotten. Bevarar den naturliga balansen samt återfuktar och förebygger torrhet och mjäll.

Root – Främjar celldelningen i hårroten och optimerar hårets tillväxt.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
34 artiklar
Nannic White Willow Bark Peeling
399 kr
47barkpeeling
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Terracotta Clay Mask
199 kr
249 kr
47terracotta
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Phytoactive scrub
fr. 105 kr
rPhytoactivescrub200
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic QC Deo Shower
159 kr
4801
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Slim & Firm
795 kr
4900
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic Golden Legs
315 kr
4760r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Nannic 3D Miracle Lips
119 kr
4768coolr
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
1  2  Nästa »  |  Visa alla

Nyhetsbrev

För erbjudanden, nyheter, tävlingar, inspiration & mycket mer.
Läs våra villkor här.

Salong Webshop