SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Oil cleanser - skonsam rengöring för alla hudtyper

Oil cleanser, eller oljerengöring som det också kallas, kan kanske låta skrämmande - speciellt för den med en redan oljig hy. Men faktum är att rengöringsolja har många fördelar för alla hudtyper. Här lär vi dig mer om dess goda egenskaper!

Vad är en oil cleanser?


Rengöringsoljor är baserade på olja och tar effektivt bort alla spår av smuts, från såväl makeup som avgaser och miljöföroreningar. Fettet i denna typ av rengöring löser på ett skonsamt sätt det fett som samlas i ansiktet under dagen och tar bort det utan att påverka hudbarriären.

Vad är det bra för?


Rengöringar med oljebas är mycket skonsamma mot huden och tar effektivt bort fett och smuts utan att torka ut eller ta bort hudens skyddande fettsyramantel. Rengöringsolja fungerar även bra för att tvätta bort vattenfast smink som annars kan vara svårt att få bort. Tack vare att oil cleansers inte torkar ut huden, upplever många användare en ökad lyster och elasticitet.

För vem?


Oil cleansers passar alla hudtyper, även den lite fetare. Precis som andra rengöringsprodukter finns oljerengöringar i olika varianter och med skiljande egenskaper. Rengöringsolja för fet och aknebenägen hy har ofta antiinflammatoriska egenskaper som lugnar irritation och rodnad medan en rengöring för torr hud kan innehålla ingredienser som vitamin A och C som tillför mycket fukt. Leta efter en oil cleanser som är anpassad efter just din hud och det den behöver.

Som ett första steg i dubbelrengöring


Oil cleansers kan användas på egen hand men fungerar även bra som ett första steg vid dubbelrengöring. Börja med den oljerengöringen som löser upp oljebaserade orenheter som smink och solskydd. Fortsätt sedan med en vattenbaserad rengöring som gör rent huden på djupet. 

Såhär använder du din oil cleanser


Värm upp 2–3 pumpar av oljan i handflatorna och massera in den i huden. Blöt sedan händerna och fortsätt att arbeta in produkten. Avluta med att skölja ansiktet med ljummet vatten och badda torrt med en handduk. Eller använd Hudoteket Cleansing Sponge för att svepa av produkten från ansiktet. 

Nedan hittar du tips på oljerengöringar. Vill du veta vilken som passar just din hudtyp är du varmt välkommen att höra av dig till vår kundtjänst

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil
349 kr
K103
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Medik8 Lipid-Balance Cleansing Oil
395 kr
M1007
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Decléor Amande Douce Micellar Cleansing Oil
329 kr
469000
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Klairs Gentle Black Fresh Cleansing Oil
349 kr
K136
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen
Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Oil cleanser - skonsam rengöring för alla hudtyper
Kraften av retinolserum

Retinol – ett magiskt ord inom hudvårdsvärlden som har förmågan att förvandla din hud till en strålande och ungdomlig skatt. Det populäraste och mest effektiva sättet att använda retinol är att använda ett serum som innehåller ingrediensen. Men med så många retinolserum där ute, hur hittar du rätt? Lugn, vi hjälper dig! Vi har sammanställt en lista över några fantastiska retinolserum och deras unika fördelar för att hjälpa dig navigera bland alla hudvårdsstjärnor.

Retinol användningstips

Retinol är en kraftfull hudvårdsingrediens som kan bidra till att förbättra hudens utseende och behandla olika hudproblem. När du börjar använda retinol är det viktigt att starta långsamt och följa några enkla tips för att undvika irritation och få bästa resultat. Så kom igång med retinol och låt din hud stråla med ungdomlig glans!

När ska man börja använda retinol?

Retinol är en kraftfull och populär hudvårdsingrediens som har visat sig vara effektiv för att behandla olika hudproblem och tillstånd, från akne till åldrande. Men när är rätt tidpunkt att börja använda retinol i din hudvårdsrutin? I detta blogginlägg kommer vi att ge dig en guide till hur och när du kan börja använda retinol på rätt sätt. Vi delar med oss om några värdefulla tips för att säkerställa att du får de bästa resultaten av denna superingrediens! 

Oil cleanser - skonsam rengöring för alla hudtyper

Oil cleanser, eller oljerengöring som det också kallas, kan kanske låta skrämmande - speciellt för den med en redan oljig hy. Men faktum är att rengöringsolja har många fördelar för alla hudtyper. Här lär vi dig mer om dess goda egenskaper!

Rengöring - A och O för en bra hudvårdsrutin

Huden i ansiktet är väldigt tunn och är i ständig kontakt med externa faktorer. Därför är det viktigt att ta sig tiden och rengöra ansiktet noggrant, morgon som kväll. Här kan du läsa mer om varför rengöringen bör vara bland din största prioritet i din hudvårdsrutin.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: DHAbEq (motverkar spam)