SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Klåda & extremt torr hud

Har du en väldig torr hud och klåda? Då är du verkligen inte ensam. När huden blir torr betyder det att den har för lite fukt och fett. Det här är något som många upplever under vintern, vilket beror på att luften är torrare både inomhus och utomhus. Har du extremt torr hud kan det också leda till klåda.

Vi har samlat våra produkter som kan hjälpa dig just med klåda och extremt torr hud. Välj på produkter från populära märken så som Decléor, Beauté Pacifique & Evy Technology.

Torr hud - ett mycket vanligt besvär


Torr hud är en ledande orsak till hudbesvär, och det kan uppstå var som helst på kroppen. Det finns dock vissa områden på kroppen som är mer utsatta än andra, så som händer, fötter, knän, armbågar och ansikte. Om du får en mycket torr hud, och inte denna torrhet behandlas eller om du använder hudvård som är ineffektiv, kanske din hud blir oerhört stram och potentiellt mycket narig och sprucken. Det är i det här skeder som klåda kan uppstå och bli mycket intensiv. 

Vad kan du göra för att lindra extremt torr hud & klåda?


Mycket handlar om att ta hand om din hud. En del av hudens naturliga fett försvinner när du tvättar dig med tvål, och därför kan det vara bra att använda en olja eller tvättkräm istället för tvål. Olja löser nämligen upp smuts - utan att huden torkar ut. Det finns också speciella duscholjor och badoljor som du kan använda. 

Ett annat tips är att smörja in din kropp med en mjukgörande kräm eller lotion en eller ett par gånger i veckan. Om du smörjer in huden så kommer det förhoppningsvis också att minska klådan.

Mjukgörande produkter innehåller fett och fuktighetsbevarande ämnen i olika mängd, vilket är precis det som en torr hud behöver.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Beauté Pacifique Comfort Zone Dr Dennis Gross Evy Technology Solskydd
4 artiklar
Dr Dennis Gross Alpha Beta Exfoliating BodyTreatment
fr. 275 kr
rDG-561680
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Beauté Pacifique Xtra Dry Skin Fix
319 kr
399 kr
A0500101-1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Evy Technology Daily Repair Mousse
175 kr
219 kr
5694230167227
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
20
Comfort Zone Sun Soul Aloe Gel
252 kr
315 kr
E1110
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop