SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Trötta ben & ömma muskler

Har du trötta ben eller ömma muskler? Då är du verkligen inte ensam. De flesta av oss har någon gång ont i benen och musklerna. Här har vi därför samlat produkter som hjälper dig mot just detta. Välj bland återuppbyggande geler, oljor som lindrar känslan av tunga ben, Aleo Vera-liniment som motverkar lmma muskler eller kroppskrämer som ger fasthet. Säg hejdå till trött ben och ömma muskler, helt enkelt! 

Varför får jag trötta ben och ömma muskler?  


En vanlig anledning till känslan av trötta ben och ömma muskler kan vara att du har tränat eller utfört någon form av rörelse du inte är van vid. Alla av oss har nog någon gång känt av muskelvärk efter träning, något som kan upplevas besvärande men som i själva verket är helt ofarligt. Ömma muskler kan du också få om du spenderar mycket tid framför datorn, surfplattan eller din telefon. Kanske är din arbetsplats inte alls tillräckligt ergonomiskt för dig?

Problem med trötta ben och muskler kan också bero på inflammation eller att du har blivit lite äldre och dina ben inte riktigt har samma kraft som tidigare. Vad det än må vara så finns det givetvis hjälp att få. 

Vad kan jag göra för att ta hand om mina trötta ben och ömma muskler?


Om du vill minska risken för skador efter träning (och även uppkomsten av träningsvärk) är du viktigt att du värmer upp ordentligt innan du börjar träna. På så vis är dina muskler varma och redo för den kommande ansträngningen. På samma sätt är det även viktigt att stretcha efter ett pass - och annars också för den delen.

Till din hjälp finns det även en hel del riktigt grymma produkter som du kan använda. Hos oss på Hudoteket hittar du alltifrån kroppsoljor som mjukar upp musklerna och duschcremer som har läkande egenskaper, till aloe vera-liniment som är speciellt framtagen för just trötta muskler. Investera ett par bra produkter som passar just dig, så kommer dina trötta ben och ömma muskler vara ett minne blott.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Comfort Zone Elemis Linnex M Picaut Set-n-me-free
Ingrediensönskemål:
Vegansk
8 artiklar
Linnex Liniment Stick
179 kr
P16169
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Set-n-me-free Hot & Cold Liniment
fr. 165 kr
1025r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
M Picaut Cupping Therapy For Face & Body
439 kr
110711
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Instant Refreshing Gel
529 kr
2250828
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Aching Muscle Super Soak
599 kr
2250333
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Comfort Zone Body Strategist Cryo Leg Gel
465 kr
4178
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Musclease Active Body Oil
569 kr
2250877
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Elemis Targeted Toning Body Moisturiser
959 kr
2250766
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop