SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Ytliga blodkärl

Har du ytliga blodkärl? Då är du verkligen inte ensam! Det är nämligen väldigt vanligt och man uppskattar att mer än 30% någon gång under sin livstid kommer att ha dem. Ytliga blodkärl är inget farligt, men vissa personer kan vilja bli av med dem ändå. Här har vi samlat våra produkter som hjälper dig med just det. 

Vad är egentligen ytliga blodkärl? 


Ytliga blodkärl är vener som syns genom huden. Dessa blodkärl kan ta sig uttryck i små blodkärl som syns som ett svagt streck, eller som ett helt nät som slingrar sig under huden. Det är vanligt att de förekommer i knäveck och på övre delen av underbenet. Dock är det inte heller ovanligt att man får det i ansiktet. 

De ytliga blodkärlen behöver inte expandera med tiden, och du behöver heller inte göra något åt det om du inte vill. Det finns nämligen inga bevis på att detta skulle vara något farligt, men kan vara estetisk besvärande. 

Varför får man ytliga blodkärl? 


Det är alltså kärlbristningar som blir synliga få den ligger så nära huden. Det finns en rad olika anledningar till varför man få ytliga blodkärl. Det kan till exempel ha att göra med graviditet då man vanligtvis går upp i vikt och kroppen hamnar lätt i hormonell obalans. Gemensamt kan detta skapa uppkomsten av ytliga blodkärl på till exempel benen.

En annan anledning kan vara att du lever ett statiskt liv, alltså att du jobbar stående många timmar i sträck eller har ett stillasittande arbete. Gener spelar också en stor roll i detta.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Nannic
1 artiklar
Nylonstrumpa på tub
Nannic Golden Legs
419 kr
4760r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop