SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Doft & Deo

Håll dig fräsch och dofta fantastiskt - hitta din favorit doft och deo hos oss på Hudoteket. Här har vi samlat fantastiskt dofter och effektiva deodoranter från varumärken som Recipe for Men, Sisley & Clarins

Välj din doft med omsorg 


Herrparfymer är precis som mode - det finns trender som varierar under åren och sen finns det klassiker som är tidslösa. Doften berör både våra sinnen och tankar - vilket också är anledningen till att många lägger stor vikt vid att hitta "rätt" doft. Vissa väljer att använda samma doft under hela livet, medan andra istället tycker det är kul att byta doft regelbundet. 

Trots att doft främst handlar om den personliga smaken (det är givetvis det absolut viktigaste), så finns det några hjälpsamma tips du kan ha i åtanke när du väljer doft. Årstiderna påverkar inte bara väder och temperatur, nej, det bestämmer även hur vi klär oss och hur vi känner oss. På samma sätt kan det ofta vara en bra idé att anpassa dofter efter årstid och tillfälle. Många vill till exempel en tyngre doft på fest och en lite lättare till vardags. 

Herrdeodoranter för alla tillfällen 


Både män och kvinnor har svettkörtlar under armhålorna som börjar producera svett på huden när kroppen blir varm. Den vätskan som kommer från armhålan har egentligen ingen lukt, utan det är först när den kommer i kontakt med bakterier eller andra organismer som dålig lukt (ja, svettlukten som vi alla någon gång råkat ut för) börjar uppstå. 

Med en deo kan du både undvika svettfläckarna på favorittröjan och eliminera svettlukten, smidigt va? Deodoranten är ju verkligen en oumbärlig produkt på badrumshyllan som hjälper dig att känna dig fräsch hela dagen. Välj den typen av deo som du gillar bäst - deodorant, deostick eller roll-on. Det finns fördelar med alla! Ett deostick är perfekt att ha mig dig i resväskan när du ska ut och fara, eftersom den inte behöver checkas in. En spraydeo är utmärkt för dig som alltid har bråttom på morgonen eftersom den torkar på några ynka sekunder. Och den klassiska roll-on deon är ju en favorit bland många. Superenkel och effektiv att använda.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Clarins Recipe for men Sisley
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Stick
5 artiklar
20
Clarins Men Deo Roll On
224 kr
280 kr
19909000-1
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Sisley Eau de Campagne EdT
fr. 1130 kr
190200r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Recipe for men Antiperspirant Deodorant
189 kr
R023
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Recipe for men Deodorant Stick
199 kr
R042
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
Recipe for men Antiperspirant Deodorant Stick
199 kr
RFM069
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop