SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Kosttillskott

Här hittar du produkterna för alla som vill leva ett hälsosammare liv! Kosttillskott är precis vad det låter som - ett tillskott till den kost vi vanligtvis äter. Det är vitaminer och mineraler i koncentrerat format i olika former, men det är inte något som ersätter den kost vi äter. 

Även om du äter en bra och varierad kost kan det dock finnas ämnen som du får i dig för lite av och behöver komplettera. Vi är alla olika - vilket också betyder att vi alla har olika behov av tillförsel av näringsämnen. För dig som är idrottare eller som tränar mycket och hårt är det viktigt att få i sig ordentligt med vitaminer och mineraler. Träning bidrar till ökad syre-, energi-, och väskeomsättning, vilket gör att din kropp behöver ett större intag av näringsämnen under dessa perioder. 

Kosttillskott kan komma i olika former - tabletter, juice och oljeblandning är bara några av dem. Välj det som du tycker passar dig bäst. Det är dock viktigt att poängtera att kosttillskott inte ersätter en varierad och hälsosam kost, utan det är viktigt att du har en hälsosam livsstil. 

8 anledningar till att komplettera med kosttillskott


1. Sveriges geografiska läge
Vi som bor i norra Europa vet att solen ofta lyser med sin frånvaro stora delar av året. Det gör att vi inte får till oss tillräckligt mycket D-vitamin, och att kosttillskott därför kan hjälpa oss mot underskottet. 

2. Vardagsstressen 
Ja, det är nämligen så att stress har en dålig inverkan på kroppens vitamin- och mineralförråd. Och visst har vi alla känt av stressen i vardagen? Om du känner igen dig kanske din kropp behöver lite extra näring. 

3. Miljögifter 
Med bra vitamin- och mineralnivå skyddas din kropp till viss del från miljögifterna och kan själv avgifta sig.

4. Må bättre och få mer energi!
Den kanske viktigaste anledningen till att komplettera med kosttilsskott är för att du ska må bättre och få mer energi. Ger du din kropp rätt näring mår den bra, helt enkelt.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Hudtillstånd:
Hudtillstånd kropp:
Ingrediensönskemål:
Konsistens:
För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop