SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Dusch & Lotion

Finns det något bättre än att ta en varm dusch med en väldoftande och härligt löddrande duschkräm? Det är nämligen så att duschen stimulerar kroppen och sinne, och ger en behagligt fräsch och ren känsla.

Här har vi samlat våra produkter inom kategorin. Är du osäker på vad som passar just dig? Hör gärna av dig till oss på kundservice så guidar vi dig rätt. Ett tips! Duschcreme och duschlotion är en perfekt present att ge bort som gåva till en födelsedag, eller som gåva när du blir bjuden på middag. 

Vad ska jag välja för duschcreme & lotion? 


När du väljer produkter kan det vara bra att ha din hudtyp i åtanke - och sedan välja lämpliga produkter utifrån det. Det är inte ovanligt att män har torr hud, vilket kan leda till klåda och rodnader. Då är det extra viktigt att du väljer rätt produkter som passar till dig hud, för om du väljer fel kan du nämligen torka ut huden ytterligare. 

Det finns duschgel & lotions som är speciellt framtagna för att just tillföra fukt.

Duschprodukter som vårdar huden under och efter duschen 


Det här kallar vi verkligen en win-win! Med en vårdande duschcreme blir du både ren och gör en stor insats när det kommer till din hudvård. För dig som tränar mycket är det också viktigt att du kompletterar med en lotion, så att du inte torkar ut huden. Din hud kommer då att förbli mjuk och smidigt, och visst låter det ganska bra? 
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Recipe for men
Ingrediensönskemål:
Vegansk
1 artiklar
Recipe for men Ultra Clean Shower Gel
199 kr
RO26
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop