SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Makeup

Känner du dig trött, glåmig och blek? Vi förstår hur det känner, och vi har alla varit där. Om du vill pigga upp ditt ansikte och istället få en strålande look, ja, då kan makeup vara svaret för dig. Här har vi samlat vårt utbud av makeup för män från populära varumärken så som Recipe for men. Perfekt för dig som vill göra dig lite extra fin för en kväll ute, eller bara dölja eventuella skavanker. 

Osäker på vilka produkter som passar dig, eller hur de ska använda dem? Tveka då inte att kontakta oss på kundservice så hjälper vi dig. 

Några tips till nybörjaren 


Trots att män har sminkat sig längre än kvinnor historiskt sett, så är det idag ändå kvinnorna som står för majoriteten av sminkanvändandet. Däremot ser vi idag en växande trend bland smink för män. Det killar oftast köper är concealers eller coversticks för att dölja exempelvis finnar eller skavanker i ansiktet.

Har du mörka ringar under ögonen som du inte bli av med? Ibland kan det vara skönt med en quick fix - och då är concealer svaret. Det går på några sekunder, och så kommer dina ringar att vara snyggt dolda. Smidigt, eller hur? Viktigt att veta när det kommer till concealers är att de som används under ögonen oftast ger mer fukt än en concealer som används för att dölja finnar. Av den anledningen kan det vara bra att använda en concealer till ögonområdet, och en annan för att täcka blemmor och finnar. De som döljer finnar är oftast torrare, och kan då tyvärr göra att det ser kakigt ut om du också använder den under ögonen. Det finns givetvis också de concealers som funkar till både och. 

Om du vill ha en concealer som täcker finnar, då ska du med fördel använda en concealer som går mot gult eller svagt  grönt. Men givetvis finns det så mycket mer än bara concealers när det kommer till makeup - foundation, puder, eyeliner, mascara, kajal, ögonskugga, rouge, läppstift, läppglans, ja, det är bara några av alla sminkprodukter.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Recipe for men
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Akne Finnar
Hudtillstånd runt ögonen:
Ingrediensönskemål:
Vegansk
Konsistens:
Creme
1 artiklar
Recipe for men Anti-Blemish Coverstick
199 kr
R021
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop