SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Nimue Kemisk Peel i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Kemisk peeling hos Hudotekets Webshop (bNimue)
Ansiktsbehandling Nimue Kemisk Peel

Ansiktsbehandling Nimue Kemisk Peel

Detta är Nimues resultatinriktade behandling med ansiktspeeling. Den går ner på djupet och jobbar mot bland annat fina linjer, acne, förstorade porer, pigmenteringar och torrhet.


Nimues effektiva och djupgående kemiska peeling motverkar hudproblem, bygger upp, stärker och gör din hud mer tålig. Behandlingen är optimal för alla sorters hudtyper då den tar bort döda hudceller, förnyar huden och gör den silkeslen. Utöver detta arbetar den även djupare ner på olika sorters tillstånd:

  • Acne, inflammationer, underliggande porer
  • Förminskar porstorleken samt ärr
  • Fina linjer, rynkor och slapp hud
  • Glåmig livlös hud utan lyster
  • Pigmenterad och ojämn hud
  • Torr, känslig samt fnasig hud


Efter en behandling lämnas din hud perfekt återfuktad och får en omedelbar fräsch och frisk hudton. Men för att optimera och förstärka resultaten av behandlingen fungerar rekommenderar vi att göra denna som en kur, 1 gång i veckan, 3-12 gånger beroende på hudproblem samt mål med behandlingen.

I behandlingen ingår: Rengöring, hudanalys, peeling, kemiska djupgående peelingen, avslutande produkter samt rekommendationer.

Tillval 10 min, 150 kr
Specialmask, En ansiktsmask som ger en intensivt djup återfuktning, fyllighet i huden, med en kylande och lugnade effekt som passar utmärkt efter den kemiska peelingen.

Tillval 30 min, 350 kr
Portömning samt Specialmask, För att optimera resultatet av behandlingen är det perfekt att lägga till portöming då de blir mycket enklare att få ut allt talg efter den kemiska peelingen. Sedan lugnar vi huden med den kraftfulla ansiktsmasken för att få ett så fint resultat som möjligt.750 kr
40 min
Antal: 
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop