SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Recipe for men

Recipe For Men fokuserar på problemlösning, konkreta resultat och synliga effekter. Varumärket lanserades 2002 och var då bland de första i Sverige med att erbjuda manlig hudvård. Produkterna produceras i Falun och varje etikett sätts på för hand (!). Produkterna är framtagna för att klara av till och med det värsta nordiska klimatet, och de använder minimalt med allergener och har endast mild parfymering.

Produktserie för män

Recipe For Men är en produktserie för män med ett lättbegripligt och logiskt koncept. Inga krusiduller med alltför många olika produkter morgon och kväll utan istället en effektiv enkelhet som passar den aktive mannen – ett par ynka minuter varje dag är allt som krävs. Linjen är utvecklad i Sverige och är specialanpassad för det klimat som råder här.

Recipe For Men har ett trestegsprogram som innefattar rengöring, rakning och återfuktning. Milda produkter med oljefria konsistenser som absorberas snabbt minimerar den feta känslan vi inte tycker om och motverkar glansig hy. Produkterna har en diskret och fräsch doft och bland dofttonerna kan nämnas mint, citrus, skog och gröna löv.

Visste du att…

… Varmt vatten gör rakningen smidigare?
Varmt vatten utvidgar dina porer och mjukar upp skäggets hår. För att göra upplevelsen roligare och minska risken för snitt och snitt, ta en dusch eller ett bad innan du rakar eller ta några minuter för att applicera en varm fuktig handduk på det område du vill raka.

… Det är bäst att raka sig på morgonen?
I slutet av dagen är din hud mer känslig och risken för att irritera din hud är större. På morgonen, efter en god natts sömn, är ditt huden utvilad och blir lättare att raka.


”Recipe for men is all about men’s real skincare needs – tangible results and visible effects.


- JESPER RÖNNBÄCK co. founder of Recipe for men
  Läs Jespers text om 3 enkla steg hur du groomar dig till en fräschare hy eller läs vår rakskola med Barber Big T.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Avdelning:
Ansikte Hår Kropp Man
Kategori:
24h kräm Balsam Brun utan sol Concealer Dagkräm Deodorant och antiperspirant Läpprodukter Peeling Punktbehandlare Rakning Rengöring Schampo Shower gel Stylingcreme Ögonkräm
Hudtyp:
Fet hud Kombinerad hud Känslig hud Mogen hud Normal hud Torr hud
Hudtillstånd:
Akne Eksem Finnar Fuktfattig hud Linjer och rynkor Ojämn hudstruktur Ojämn hudton Pigmenterad hud Pormaskar Rodnad Slapp hud
Hudtillstånd runt ögonen:
Mörka ringar Påsar och svullnad
Hårtyp:
Alla hårtyper Hårbottensproblem Normalt & torrt hår Tunt & fint hår
Ingrediensönskemål:
SPF Vegansk
Konsistens:
Balm Creme Gel Lera Mousse Olja Stick
36 artiklar
Recipe for men Concealer
179 kr
A213859r
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop