SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Bioline i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (abBIO)
Ansiktsbehandling Bioline

Ansiktsbehandling Bioline

Bioline är italiensk hudvård av hög kvalitet som är designad för dig och din livsstil. Märkets vision är att skapa framtidens hudvård för dig som på ett enkelt och snabbt sätt vill se resultat på din hud.

DE-OX 

En lystergivande och vitaliserande behandling, som kombinerar de mest avancerade formerna av vitamin C med maslinicsyra och andra antioxidanter. Ingredienserna jobbar för att skydda och reparera huden mot yttre påfrestningar. Behandlingen passar alla som vill öka motståndskraften i huden, som behöver en lysterboost eller reparation till huden. 

I behandlingen ingår: rengöring, kemisk peeling, ansiktsmassage med lystergivance c-vitaminbooster, specialmask samt avslutande creme.

1299 kr/ 70 min

AGE 

En aktiv anti-age behandling som verkar direkt på rynkor mellan ögonbrynen, fördjupade nasolabiala linjer och linjer och rynkor runt munnen. Dessutom förbättras hudens ansiktskontur, elasticitet, fasthet och spänst. 

Lämplig för mogen hud cirka 45 år eller trött, livlös och stressad hud, för att stimuleragenerna i vårt DNA. Perfekt för hud där de första ålderstecknen börjar synas. Passar alla hudtyper, även mycket känslig hud.

I behandlingen ingår: rengöring, kemisk peeling, ansiktsmassage med stimulerande anti-age booster, specialmask samt avslutande creme.


1250 kr/ 70 mim


DE-SENSE

En exklusiv behandling med GPI* (GPI är en unik aktiv ingrediens som ingår i ett system av makrokomplexsystem som arbetar i synergi för att ge huden en omedelbart lugnande och långverkande effekt och en klar och jämn hudton.)

De-Sense reparerar omedelbart och ger skydd, ökar motståndskraften och välbefinnandet. Dämpar de problem som en känslig hud med cuperose upplever. Speciellt anpassad för en ömtålig, hyperkänslig hud med couperose eller rosacea.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, lugnande ansiktsmassage med djupverkande booster, special mask samt avslutande creme.


850 kr/ 50 min


LIFTING CODE 

Lifting Code stimulerar och aktiverar hudens alla lager. Ett nytt banbrytande och exklusivt tillskott i anti-agekonceptet med avancerade högteknologiska ingredienser som ger unika och synliga resultat, som passar alla som vill få en uppstramad ansiktskontur och en ny fasthet i huden, samtidigt som en fillingteknik minskar rynkor och linjer.

Behandlingen passar alla hudtyper, även den känsligaste som är i behov av ökad fasthet, elasticitet och samtidigt vill minska rynkor och linjer.

I behandlingen ingår: rengöring, kemisk peeling, ansiktsmassage med utslätande och lyftande booster, specialmask samt avslutande creme.

1095 kr/ 70 min


PRIMALUCE

Kemisk peeling mot akne, rynkor, ärr och pigmentfläckar. Primaluce Exforadiance, ger ännu bättre resultat då nya aktiva ingredienser förstärker AHA/PHA-syrans effekt. Din hud exfolieras effektivt och nytt fräscht kollagen skapas i djupare hudlager.

Behandlingen passar perfekt för en grov, grå och livlös hud. Jobbar även effektivt med pigmenteringar och fläckar. Effektivt mot akne och oren hud.

I behandlingen ingår: rengöring, kemisk peeling, porrengöring, ansiktsmassage, mask samt avslutande creme.

1095 kr/ 70 min


Tänk på att du som bär kontaktlinser måste avlägsna dessa vid behandling. Glöm därför inte att ta med behållare och vätska till dessa eller eventuella extralinser.fr 50 min
 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop