SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Comfort Zone i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (abCF)
Ansiktsbehandling Comfort Zone

Ansiktsbehandling Comfort Zone

Comfort zone bryr sig om och tar hand om din hy och ditt välbefinnande. Pålitligt och effektivt! Comfort zone lovar fantastiska behandlingsupplevelser och produkter som vårdar, reparerar och ger omedelbara långvariga resultat.


ACTIVE PURENESS – en rengörande behandling för alla hudtyper 


En djuprengörande behandling som ger lyster och en jämn hud. Effektiv men samtidigt mild, den balanserar och normaliserar huden som blir fast och fräsch. I behandlingen får man en djuprengöring av huden med comfort zone’s fantastiska produkter.

Passar alla hudtillstånd, även den mycket känsliga, yttorra eller mogna huden med orenheter. Den är mycket effektiv på orenheter, rynkor, fet hud och aknebenägen hud. Huden blir jämn och mjuk. Rengörande och regenererande. Balanserar talg och fuktnivån.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga, portömning och en härlig special mask från Active Pureness som lugnar och balanserar huden efter behandlingen och avslutningsvis serum och ansiktscreme som passar just din hud.

1050 kr/ 70 min


HELLO HORMONES – för dig i klimakteriet, återfuktar på djupet 

För dig som befinner dig i klimakteriet det vill säga, det hormonella åldrandet så lanseras nu en underbar och exklusiv behandling, specifikt framtagen för att möta din huds behov. Huden blir återfuktad på djupet och torrhetslinjer trollas bort. Behandlingen stimulerar även produktionen av kollagen, elastin och hyaluronsyra.

I behandlingen ingår: Rengöring, peeling, massage av ansikte,
hårbotten, dekolletage, händer och armar, mask samt
avslutande produkter.

1050 kr/ 70 min


HYDRAMEMORY COMPLETE – en återfuktande behandling för en torr hud 


En djupt återfuktande antioxidant behandling för ansikte, hals och dekolletage. Huden blir genomfuktad och mjuk. Återställer hudens fyllighet, näring och lyster. Motverkar fuktförlust och för tidigt åldrande. Erbjuder en unik och mycket skön upplevelse med en speciell borstapplicering av masken och den exklusiva Comfort Touch Ansiktsmassagen.

För riktigt uttorkad, fuktfattig hud året runt, speciellt bra i varmt klimat eller för att förbereda huden inför solen. Även perfekt för ung hud eller för de första ålderstecknen. Djupgående fukt, elasticitet och lyster.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga, Comfort Touch ansiktsmassge, mask och avslutande ansiktscreme.

895 kr/ 50 min


HYDRAMEMORY EXPRESS – en djupt återfuktande behandling för en torr hud 

En djupt återfuktande express behandling för ansikte, hals och dekolletage. Huden blir genomfuktad och mjuk. Återställer hudens fyllighet och lyster.

För riktigt uttorkad, fuktfattig hud året runt, speciellt bra i varmt klimat eller för att förbereda huden inför solen. Även perfekt för ung hud eller för de första ålderstecknen. Djupgående fukt, elasticitet och lyster.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, massage, Hydramemory specialmask och avslutande ansiktscreme.

495 kr/ 25 min


REMEDY SENSITIVE SKIN – en lugnande behandling för en känslig hud

Lugnande och stärkande behandling för känslig hud. Den balanserar, lugnar och skyddar en känslig hud med rodnader och ytliga blodkärl (couperose).

Huden stärks och ytliga blodkärl dämpas. Rodnader minskar och huden får en jämnare hud ton och näring.

I behandlingen ingår: rengöring, skin resonance peeling, en lugnande massage, mask som lugnar och stärker huden och avslutande ansiktscreme. 

750 kr/ 45 min


SUBLIME SKIN AGE DOUBLE PEEL TREATMENT 

En behandling som jämnar till huden, stimulerar cellförnyelsen och ger huden lyster. En dubbelpeeling som kombineras med C-vitamin gör den effektiv och garanterar resultat.

Rekommenderas särskilt till mogen, grov hud och hud med ojämn hud ton (pigmenteringar). Kan även rekommenderas till dom upplever att huden har feta tendenser. Möjligheten att välja mellan två olika koncentrationer AHA-syror gör den idealisk både för en ömtålig och tålig hud. Den milda varianten passar en känslig hud eller som en introduktion i en kur.

Behandlingen är lämplig mellan säsonger för att föryngra huden. När det är soligt, uppmana kunden att använda solskydd. Jämnar till och förnyar hudens hornlager. Stimulerar hudens cellförnyelse. Minskar synligt rynkor. Ger lyster och spänst.

I behandlingen ingår: rengöring, peeling med aha-ampuller som kombineras med C-vitamin, massage, Sublime Skin specialmask och avslutande ansiktscreme.    

950 kr/ 45 min


SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT

En anti-age behandling som ger en lifting och fyller ut huden. Kombineras med den exklusiva Active Lift Massage, som ger volym och lifting. Den innovativa biphasic peel-off mask är den som ger den specifika effekten i behandlingen.

Rekommenderas särskilt till mogen, grov hud och hud med ojämn hud ton (pigmenteringar). Kan även rekommenderas till dom upplever att huden har feta tendenser. Möjligheten att välja mellan två olika koncentrationer AHA-syror gör den idealisk både för en ömtålig och tålig hud. Den milda varianten passar en känslig hud eller som en introduktion i en kur.

För alla hydtyper med rynkor och synligt försämrad spänst och volym. Stimulerar en omedelbar lifting och återger ansiktets oval. Näring, lyster och spänst. Djupa och fina rynkor blir mindre framträdande. 

I behandlingen ingår: rengöring, peeling, ånga, porrengöring, Active Lift Massge som ger huden volym och liftning effekt, specialmask från Sublime Skin, avslutande ansiktscreme.    

950 kr/ 70 min


SUBLIME SKIN DELUXE LIFT

En behandling som jämnar till huden, ger volym och lifting. Kombineras med den exklusiva Active Lift Massage, som stimulerar cellförnyelsen, ger volym och lifting. Det effektiva resultatet uppnås genom en dubbelpeeling som kombineras med C-vitamin och peel-off masken. 

Rekommenderas till en mogen, grov hud, hud med ojämn hudton (pigmentering), rynkor och om huden är insjunken eller saknar fasthet. Huden blir jämn och slät samtidigt som cellförnyelsen stimuleras. Har en trippeleffekt på huden som omedlebart ger en lifitng och fyller ut ansiktets kontur. Ger näring, lyster, spänst och minskar både fina och djupare rynkor. 

I behandlingen ingår: rengöring, peeling med aha-ampull och C-vitamin , ånga, porrengöring, Active Lift Massge som ger huden volym och liftning effekt, Specialmask från Sublime Skin, avslutande ansiktscreme.    

1425 kr/ 80 minfr 25 min
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop