SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier

Fakta

Kraften av retinolserum

Retinol – ett magiskt ord inom hudvårdsvärlden som har förmågan att förvandla din hud till en strålande och ungdomlig skatt. Det populäraste och mest effektiva sättet att använda retinol är att använda ett serum som innehåller ingrediensen. Men med så många retinolserum där ute, hur hittar du rätt? Lugn, vi hjälper dig! Vi har sammanställt en lista över några fantastiska retinolserum och deras unika fördelar för att hjälpa dig navigera bland alla hudvårdsstjärnor.
Vi tipsar om de bästa retinolserumen
Retinol – ingrediensen som behandlar de allra flesta hudtillstånd, akne, pigmenteringar, fina linjer och rynkor samt ojämnheter. Nedan ger vi tips på fyra olika retinolserum som är stora favoriter bland oss och våra kunder.

1. Dermaceutic Activ Retinol Serum 


Om du är redo att ta din hudvårdsrutin till nästa nivå, är Dermaceutic Activ Retinol Serum din trogne följeslagare. Med sin kraftfulla koncentration av retinol kan detta serum förbättra hudens textur, minska fina linjer och ge en ungdomlig lyster. Perfekt för den som söker imponerande resultat. Den här produkten kommer i två styrkor Dermaceutic Activ Retinol 0,5 och Dermaceutic Activ Retinol 1,0
Dermaceutic Activ Retinol

2. Doctor Babor Ampoule Retinol 0,3%


Ny användare av retinol eller har du en känslig hud? Doctor Babors Retinol Ampull är en perfekt början, eller när du behöver en quick fix i form av en kur. Med en mildare koncentration av retinol är detta en perfekt produkt att börja din retinolresa med. Upplev förbättrad fasthet och minskade ålderstecken.
Retinolampuller från Babor

4. Elixir Cosmeceuticals Retinext Daily Anti-aging Face Gel

Behöver du ett retinolserum som fungerar för daglig användning? Då kommer Elixir Cosmeceuticals Retinext Daily Anti-aging Face Gel bli din bästa vän. Med sin lätta geltextur är den idealisk för dagligt bruk och ger en sund, strålande hud.

Elixir Cosmeceuticals Retinext Daily Anti-aging face gel

4. Medik8 Crystal Retinal


Låt oss introducera Medik8 Crystal Retinal - din hudvårdspartner för att nå nya höjder. Dessa serum är som en hudförnyelse i en flaska. Med flera styrkor att välja mellan, kan du hitta exakt rätt nivå av kraft för din hud. Medik8 Crystal Retinal 1 eller Medik8 Crystal Retinal 3 är perfekta för dig som ska börja med retinol, eller till dig som är känslig i huden. Oavsett om du är en retinolnybörjare eller en erfaren användare, kommer Crystal Retinal att leverera resultaten. Produkterna förbättrar hudstrukturen, ökar fastheten och ger dig en föryngrad lyster.

Medik8 Crystal Retinal

Vill du veta mer om retinol?Oavsett om du är nybörjare eller expert på retinol, är det avgörande att veta hur du använder retinol korrekt. Lär dig mer om detta och när du kan starta din retinolresa på följande länkar: Retinol Användningstips och När ska man börja använda Retinol. Läs relaterade blogginlägg nedan: 


Behöver du personliga råd? Oroa dig inte! Vårt team av hudterapeuter är här för att ge skräddarsydda rekommendationer via mejl eller telefon.
Vill du hellre träffa oss, välkommen in till våra salong i Jönköping eller Malmö

Läs mer om:

Visa kommentarer
Produkterna till: Kraften av retinolserum
Kraften av retinolserum

Retinol – ett magiskt ord inom hudvårdsvärlden som har förmågan att förvandla din hud till en strålande och ungdomlig skatt. Det populäraste och mest effektiva sättet att använda retinol är att använda ett serum som innehåller ingrediensen. Men med så många retinolserum där ute, hur hittar du rätt? Lugn, vi hjälper dig! Vi har sammanställt en lista över några fantastiska retinolserum och deras unika fördelar för att hjälpa dig navigera bland alla hudvårdsstjärnor.

Retinol användningstips

Retinol är en kraftfull hudvårdsingrediens som kan bidra till att förbättra hudens utseende och behandla olika hudproblem. När du börjar använda retinol är det viktigt att starta långsamt och följa några enkla tips för att undvika irritation och få bästa resultat. Så kom igång med retinol och låt din hud stråla med ungdomlig glans!

När ska man börja använda retinol?

Retinol är en kraftfull och populär hudvårdsingrediens som har visat sig vara effektiv för att behandla olika hudproblem och tillstånd, från akne till åldrande. Men när är rätt tidpunkt att börja använda retinol i din hudvårdsrutin? I detta blogginlägg kommer vi att ge dig en guide till hur och när du kan börja använda retinol på rätt sätt. Vi delar med oss om några värdefulla tips för att säkerställa att du får de bästa resultaten av denna superingrediens! 

Oil cleanser - skonsam rengöring för alla hudtyper

Oil cleanser, eller oljerengöring som det också kallas, kan kanske låta skrämmande - speciellt för den med en redan oljig hy. Men faktum är att rengöringsolja har många fördelar för alla hudtyper. Här lär vi dig mer om dess goda egenskaper!

Rengöring - A och O för en bra hudvårdsrutin

Huden i ansiktet är väldigt tunn och är i ständig kontakt med externa faktorer. Därför är det viktigt att ta sig tiden och rengöra ansiktet noggrant, morgon som kväll. Här kan du läsa mer om varför rengöringen bör vara bland din största prioritet i din hudvårdsrutin.

Inga kommentarer
Bli först att kommentera:
Namn:
E-postadress (publiceras ej):
Ange koden: 3DuScD (motverkar spam)