SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Celluliter

Många kvinnor drabbas av celluliter - det är helt naturligt. Apelsinhud som det också kallas är små gropar i huden som bildas på grund av att fettet i underhuden är ojämnt. Uppkomsten av dom kan bero på olika orsaker så som åldrande, vikt och gener. Att reducera celluliter kan vara svårt, men det finns faktiskt produkter som ger effekt och hjälper dig att bli av med dom.

Varför får man celluliter?

Oftast så bildas de på lår, rumpa och höfter, men ibland också på armarna. Tillståndet är vanligt och har väldigt lite att göra med kroppsform och vikt, det beror snarare på dålig blodgenomströmning, gener och hormonella rubbningar som bildar vätskeansamlingar i vävnaden. Dessa vätskeansamlingar gör att huden inte kan göra sig av med slaggprodukter och i kombination med trycket från uppsvällda fettceller bildar celluliter. Det är å andra sidan vanligare att överviktiga personer får celluliter eftersom deras fettceller ökar i omfång och börjar trycka mot blodkärlen. Trycket försvagar blodcirkulationen och påverkar lymfans förmåga att göra sig av med kroppens slaggprodukter. Beroende på hur tunn hud man har syns celluliterna mer eller mindre. Eftersom kvinnor har tunnare hud än män är tillståndet vanligare hos kvinnor.


Bli av med celluliter

Att få bort celluliter, eller reducera dem, kan vara svårt, men det finns produkter som ger effekt och hjälper dig att bli av med dom. Att använda en creme, gel eller peeling som är speciellt framtagen för att reducera celluliter ger effekt om du använder den regelbundet och gärna i kombination med massage för att åstadkomma en cirkulationshöjande och slaggavlägsnande effekt är ytterligare en metod för att uppnå ett jämnare utseende. Det som de specifika cellulitkrämerna innehåller är ofta ingredienser så som chiliextrakt och koffein vilket hjälper kroppen att göra sig av med extra vatten och stimulera hudens mikrocirkulation.

Här nedan har vi samlat produkter, flera med kliniskt dokumenterad effekt som minskar mängden celluliter i huden och ger synbart fastare och slätare hud genom att aktivera hudens egen ämnesomsättning.

Hör gärna av dig till oss om du vill få hjälp med att hitta den rätta kroppsprodukten för dig. Våra kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer
Stäng
Filter
Filter Klar
Varumärke:
Beauté Pacifique Bioeffect Bioline Clarins Comfort Zone Elemis Exuviance Nannic Natura Bissé Sisley
Ingrediensönskemål:
Vegansk
14 artiklar
till toppen

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop