SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kategorier
Guider
Hårguide - Balla Beachwaves

Denna frisyr är perfekt för dig med en lob, det vill säga axellångt hår. Dessa balla beach waves passar utmärkt till jobbet men även till festen. Tack vare den lätt lockade stilen med de raka topparna så får du en härligt nonchalant look.

Hur blir jag av med pigmenteringar?

Pigmentfläckar kan beror på fler olika saker. Det ena är solskador, och dessa kallas även åldersfläckar då solskador oftast framträder mer med åldern. Den andra typen är hormonell pigmentering (melasma/kloasma) och dessa fläckar framkommer vid hormonella förändringar i kroppen. En tredje variant är postinflammatorisk pigmentering (PHP) som är mörka märken efter exempelvis finnar eller sår. Alla dessa typer av pigmenteringar blir mer tydliga vid solexponering. I denna guiden hjälper vi dig hur du kan försöka motverka men också reducera pigmenteringar.

Hårguide - Blommig bröllopsuppsättning

Se hur vår frisör Josefin gör en vacker uppsättning med accessoarer som passar lika bra till bröllop som fest.

Ge huden en fuktboost

Ibland vill man ge sin hud en riktig fuktboost, speciellt när det är varmt ute. Sol och bad sliter hårt på huden och den kan lätt bli uttorkad och fuktfattig. Här är våra bästa tips för att huden ska återfå sin forna glans.

Hårguide - Snurrad fläta

Här visar vi hur du, med hjälp av en vän, kan få till en vacker bröllopsuppsättning med hjälp av hårnålar och två flätor.

Bli av med celluliter

Har du celluliter? Ja då är du inte ensam, men det finns sätt att reducera eller blir helt av med dem. Men först, vad är det som händer i kroppen egentligen? Jo, vi får celluliter av lite olika anledningar. Det kan bero på hormoner, gener, kostvanor och dålig blodcirkulation. Detta resulterar i att det bildas vätskeansamlingar, slaggprodukter samt ökade fettdepåer i olika delar av kroppen som gör att huden ser gropig och ojämn ut.

Brun utan sol: tre steg till ett lyckat resultat

Oavsett om det är mitt i sommaren eller om det är en grå vinterdag så är det skönt att kunna bättra på kroppens egen nyans med brun-utan-sol. Det är dessutom mycket bättre för din kropp än att pressa i solariet eller ute i den starka solen. Brun-utan-sol hjälper ditt att skapa en bra grundfärg utan farliga UV-strålar.

Hårguide - Grekisk Gudinna

Vår frisör Josefin är vårt eget tekniska proffs när det kommer till uppsättningar. Men det behöver inte alltid vara så svårt. Här delar hon med sig av ett av sina bästa bröllopstrick när det kommer till att få till en magiskt uppsättning hemma.

Söndagsmasken - Steg för steg

Vi älskar att söndagsmaska. Efter en helg fylld av aktiviteter så gör vi huden redo för en ny vecka. Nedan kan du se, steg för steg, hur du får ut det mesta av din mask för att få en ren, fräsch och återfuktad hud med en ny och härlig lyster!

Hårguide - Vågad Volym

Hur får du till den ultimata volymen som håller hela dagen? Jo, det är faktiskt inte så krångligt. I denna filmen visar våra frisörer hur du steg för steg gör för att få ordentligt med volym i ditt hår. Perfekt att ha som det är eller som grund till en uppsättning

Rengöringsritualen

Varje dag utsätts huden för en hel del yttre påfrestningar såsom smuts, föroreningar, sol och vind. Det påverkar huden negativt och kan bidra till att huden åldras i förtid, och det vill vi inte! En bra rengöringsritual är alltså A och O för att hålla huden i schack samtidigt som efterföljande produkter lättare ta sig ner i huden. Så se till att verkligen lägga ner några extra minuter per dag på din rengöring.

Hårguide - Vackra vågor

Här visar Alexandra på vår frisör Josefine hon hur du får till vackra vågor som håller länge. Denna frisyr är perfekt för dig som är ute efter känslan av luftiga vackra dagen-efter-lockar. Här nedan hittar du tips på produkter som passar perfekt till denna looken och gör att det sitter som en smäck hela dagen.

Hårguide - Enkel bröllopsuppsättning

Bröllop är något av det roligaste på hela året. Man får se två av sina närmaste lova varandra kärlek för resten av livet och äta en massa god mat. Men det kan också betyda stress för både bruden och bröllopsgästerna. Ska man ha klänning eller kjol, hur ska jag sminka mig och framförallt vilken frisyr ska jag ha?

Hårguide - Tofs med twist

Låt oss presentera vår frisör Alexandra. Här visar hon hur du snabbt och enkelt kan göra för att få din vanliga hästsvans att se mycket mer avancerad och genomtänkt ut. Med några enkla steg får du här ytterligare en frisyr att lägga till i bland dina vardagslooker. Tips! Sätt på helskärmsläge =)

ARTIKEL 1-14 AV 14.1  | Visa alla