SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Elemis i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (abE)
Ansiktsbehandling Elemis

Ansiktsbehandling Elemis

Elemis är ett exklusivt engelskt hudvårds- och spamärke som erbjuder kliniskt bevisade behandlingar och produkter för både ansikte och kropp. Upplevelsen är exceptionell och resultaten synliga.

Anti-Blemish Mattify and Calm
För oljig hud, problemhud och hud med igentäppta porer

En djuprengörande behandling för en bland- till fet eller hormonell hud. Denna mattande ansiktsbehandling hjälper till att bekämpa överflödigt talg med kraften från lavendel, som är fullpackad med linalylacetat för att motverka blemmor. Lavender Cellular Recovery Capsules, Balancing Toner och Herbal Lavender Repair Mask sammarbetar för att reglera talgproduktionen och lugna huden, medan avkopplande ansiktsmassage återställer mikrocirkulationen och förbättrar ton och textur.


Pro-Collagen Age Defy
Motverkar fina linjer och rynkor

Upplev den ultimata vetenskapen inom hudvård. En avancerad anti-age behandling för ansikte och ögon som motverkar tecken på åldrande, reducerar fina linjer och rynkor i ansiktet och stärker den tunna huden kring ögonen. En stimulerande ansikts- och ögonmassage med lyftande effekt kombineras med djupgående anti-age produkter för en maximalt effektiv behandling och avkopplande upplevelse.


Sensitive Skin Soother

För den känsliga huden i behov av återhämtning

Känslig hud behöver särskild uppmärksamhet. En subtil, lugnande massageteknik används för att hjälpa till och reducera rodnad och stärka huden samt skydda mot dagliga påfrestningar. De lugnande egenskaperna hos marockans ros, kamomill och aprikos kombineras för att varsamt rengöra och exfoliera, medan en djupt närande mask vårdar. Fuktnivåer förstärks. Huden lämnas lugnad och stärkt.Superfood Pro-Radiance

Ger ny lyster åt trött, stressad och torr hy

Ge stressad, glåmig hud en riktig vitaminkick fullmatad med superfoods, mineraler och spårämnen. En speciellt utformad massageteknik som ökar mikrocirkulationen kombineras med högeffektiva ingredienser och den dubbelverkande Amino Active Mask som gör huden smidig, fast och med en fräsch lyster.

I alla behandlingar ingår: Rengöring, massage, skalpmassage mask och avslutande creme. 650 kr/ 40 min


Tillval:
Porrengöring med ånga och porklämning. 450 kr/ 40 minfr 40 min
Typ: 
Antal: 
Kampanj:
Antal:
0
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop