SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.

Produkten du söker finns tyvärr ej

Det innebär att den troligtvis har slutat produceras eller att vi inte kan köpa den från vår leverantör.
Om det finns en liknande produkt visar vi den här.
Hoppas den ska passa!
Osäker? Vi hjälper dig gärna med fler tips och råd.
Du är varmt välkommen att höra av dig till oss!
036 - 34 45 62webshop@hudoteket.se
insta
Decléor Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural Glow Face & Body i gruppen Brun utan sol hos Hudotekets Webshop (A137576)
Decléor Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural Glow Face & Body

Decléor Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural Glow Face & Body

Betyg på Decléor Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural Glow Face & Body i gruppen Brun utan sol hos Hudotekets Webshop 1 kundomdömen
360 kr / 288 kr
Antal: 
Delbetala med  . Läs mer om Klarna Konto här.
Fri frakt Bonus på allt
Vi erbjuder hemleverans Ingen fakturaavgift
  • Beskrivning
  • Om märket
  • Ingredienser
  • Köpinformation

Beskrivning

Fuktgivande, mjölkvit, ultralätt brun-utan-sol emulsion för ansikte och kropp. Den går snabbt in i huden och ger en omedelbar lyster.


För vem?
Passar alla hudtyper som önskar en fint skimrande och naturligt solbrun färg.

Egenskaper: Fuktgivande och ultralätt brun-utan-sol-lotion för ansikte och kropp som ger en vacker och naturlig solbrun färg med lite skimmer i. Den lätta cremen går snabbt in i huden och ger en omedelbar lyster. Tack vare ett exklusivt brun-utan-solkomplex ger cremen både rikligt med fukt till huden samt en djup, jämn och naturlig solkysst färg. Den stärker även hudens naturliga försvar, motverkar reaktioner och förbereder huden inför solen med bland annat extrakt från vanilj, jasmin och ros. Dessutom förebygger den hudens åldrande genom att stimulera cellförnyelsen och på så vis minska linjer och rynkor. Cremen har en lättabsorberad konsistens och en härligt somrig doft.

Användning: Innan du applicerar brun-utan-sol cremen är det lämpligt att peela kroppen och ansiktet med en kropps- respektive ansiktspeeling. Detta för att avlägsna döda hudceller och orenheter och därmed ge ett jämnare resultat. Det är också viktigt att du är väl insmord med bodylotion och ansiktscreme.
Applicera sedan ett jämt lager av brun-utan-sol-cremen över hela ansiktet och kroppen. Upprepa behandlingen varannan eller var tredje dag för att bibehålla en fräsch och naturligt brun färg. För optimalt resultat, kombinera med Decléors Aromessence Solaire för ansikte och/eller kropp som ökar pigmentproduktionen och ger extra skydd mot UV-skador.
Undivk att vistas i vatten inom de två första timmarna efter applicering. Är du osäker på "styrkan" på färgen så kan du blanda brun-utan-sol-cremen med en bodylotion till kroppen och en ansiktscreme till ansiktet.

Storlek: 125 ml  Läs mer
Stäng

Om märket

Decléors produkter är baserade på essentiella oljor, växt och havsalgsextrakt samt örter och lera. De är fria från parfym, färg och konserveringsämnen. Vissa är 100 % naturliga och rekommenderas av Astma- och Allergiföreningen. Decleors produkterna tillverkas i Paris och har snabbt blivit de populäraste på skönhetssalonger över hela världen, så även i Sverige. De har också fått utmärkelsen 'Kosmetikens Oscar' vid några tillfällen, bl.a för sin fina solserie.
Läs mer
Stäng

Ingredienser

Köpinformation

Det här varumärket finns i:
Jönköping, Webshopen
Art.nr: A137576

Liknande produkt

Andra har också köpt

Unite Texturiza Dry Finishing Spray
319 kr
10078
Spara favorit
Info Köp
Shoppa direkt
till toppen

Kundomdömen
Betyg på Decléor Aroma Sun Expert Self-Tanning Milk Natural Glow Face & Body i gruppen Brun utan sol hos Hudotekets Webshop