SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Kemisk Peeling Bas i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Kemisk peeling hos Hudotekets Webshop (kem1)
Kemisk Peeling Bas

Kemisk Peeling Bas

En syrapensling för dig dig med acne, pormaskar, rynkor, pigmenteringar, rosacea, glåmig hud med mera. För bäst reultat, gör behandlingen flera gånger som en kur. Vill du mest ha en uppfräschning av huden räcker en gång för direkt lyster!
Att göra en pensling med syra, en så kallad kemisk peeling, är bra för nästan alla olika hudproblem. Det finns flera olika syror som passar för olika hudåkommor och som tillhör skilda grupper av syror, exempelvis AHA-syror och BHA-syror. 

Behandlingen är bra för alla hudtyper, då den tar bort döda hudceller, förnyar huden och ger en fantastisk lyster. Dock är den särskilt bra för att motverka olika hudproblem mer effektivt och med snabbare resultat än vanligt.

Kemisk peeling är bra för följande hudproblem:
  • Pormaskar och orenheter
  • acne
  • fina linjer och rynkor
  • pigmentfläckar
  • slapp hud
  • glåmig, livlös och trist hud utan lyster
  • Torr hud
  • känslig hud med rosacea
  • ojämn, pigmenterad hud


Behandlingen fungerar på följande sätt: i den gamla huden samlas döda hudceller från epidermis i det översta hudlagret (även kallat stratum corneum) och stannar kvar där. Detta ger huden ett torrt och matt utseende. De nya hudcellerna som ska komma upp till det översta hudlagret fastnar under detta lager med döda hudceller. Syran löser upp och tar bort lagret av döda hudceller så att de nya cellerna kan komma fram. Huden får ett jämnare och renare utseende med en förbättrad lyster och nytt liv.

Du kan välja mellan följande hudvårdsmärken: 

Exuviance - Läs mer här
AHA Peel - Kraftfull peeling som förebygga oregelbunden pigmentering och förekomsten av fina linjer.

Bioline - Läs mer här
Primaluce Peel -  En peeling utan korn som passar alla. Den jobbar på hudens struktur och ger vacker lyster. 


Tips! Vi rekommenderar att du gör en ansiktsbehandling med portömning innan du gör en pensling, så att huden som behandlas är ordentligt rengjord. För bästa resultat bör du göra peelingen flera gånger som en kur för huden. Vid köp av kurkort på flera behandlingar får du alltid rabatt. Vi rekommenderar dig också att fortsätta din hudvård hemma med professionella produkter för din hudtyp. På så sätt underhåller du resultatet av behandlingen och får en ännu bättre och snabbare effekt.

 595 kr
25 min
 
Köp som presentkort
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop