SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Phibrows Microblading Ögonbryn i gruppen Behandlingar / Ansikte / Microblading hos Hudotekets Webshop (brpb1)
Phibrows Microblading Ögonbryn
Phibrows Microblading Ögonbryn
Phibrows Microblading Ögonbryn
Phibrows Microblading Ögonbryn
Phibrows Microblading Ögonbryn

Phibrows Microblading Ögonbryn

Med Phibrows 3D Microblading kan du få fylligare ögonbryn. Christelle Mallo, Diplomerad Phibrow Expert, är samarbetspartner med Hudoteket och utför dessa behandlingar hos oss.

Phibrows 3D Microblading tillämpar en stråteknik för att få ett så naturligt resultat som möjligt. I behandlingen används endast Phibrows egna pigment som är gjort på 100% naturliga ämnen. Detta är inte en tatuering, och pigmentet ersätter ej en makeup. Pigmentering är till för att tillsätta strån när det inte finns några i samma färg som dina befintliga strån.

Läs mer här>.

Phibrows/Microblading, 120 minuter

Pris: 4 400 kr

Phibrows 3D Microblading tillämpar en stråteknik för att få ett så naturligt resultat som möjligt. Behandlingen utförs med ett handverktyg och en bedövningsgel läggs på ögonbrynen för att minska eventuellt obehag. I behandlingen används endast Phibrows egna pigment som är gjort på 100% naturliga ämnen. Detta är inte en tatuering, och pigmentet ersätter ej en makeup. Pigmentering är till för att tillsätta strån när det inte finns några i samma färg som dina befintliga strån.

Konsultation ingår i behandlingen för att du ska kunna känna dig trygg. Vi går igenom metoden och säkerställer att den är rätt för dig. 

Påfyllnad ingår
Efter 4-8 veckor veckor från dess att första behandlingen gjorts görs en påfyllning. Detta återbesök som tar cirka 50 min ingår i priset och är nödvändigt för ett lyckat resultat.

Extra påfyllning
Vill göra ytterligare en påfyllnad inom loppet av max 12 månader så kostar det 2 000 kr, enbart kunder som gjort den ursprungliga tatueringen hos Christelle Mallo.

Extra återbesök
Vill du komma på ett extra återbesök kostar detta 600 kr.

Läkning
Efter behandlingen är det viktigt att du följer skötselråden då slutresultatet avgörs till 70% av läkningsprocessen.

Olika resultat för olika hudtyper
Har du fet hud kommer inte resultatet hålla lika länge som på en torr hud. Utseendet på stråna hålls inte lika skarpa och krispiga. Microblading håller 6 till 12 månader för en fet hudtyp innan man gör en påfyllning. Ett alternativ för dig med fet hudtyp är en metod som kallas Shading. När man utför Shadingtekniken täcker man hela huden med pigment istället för att imitera enstaka strån. Det ger en lätt skugga och passar bättre för dig med en fetare hud. Detta kan vi diskutera vid din konsultation så du får rätt teknik för dig.

Kontraindikationer
Behandlingen ska inte genomgås om du:

- är under 18 år
- är gravid eller ammar
- tagit värktabletter två dagar innan och fram till behandlingen
- druckit alkohol dagarna innan
- har högt blodtryck
- äter blodförtunnande mediciner
- har utslag/eksem vid behandlingsområdet
- har utsatt huden för mycket sol den närmsta tiden
- använt botox 2 veckor innan/efter behandlingstillfället
- har diabetes
- har blodsjukdomar
- har färgat brynen tidigare än 14 dagar innan behandlingstillfället
- har ätit omega 3 tabletter ett par dagar innan behandlingstillfället

Vid andra sjukdomar behöver du konsultera med din läkare om du kan göra denna typ av behandling. 

Har du sedan tidigare en ögonbrynstatuering behövs en separat konsultation bokas eller tydliga bilder mailas till mallochristelle@gmail.com. För att boka din konsultation ring Hudotekets reception på 036-12 06 66. Konsultationen kostar 500 kr och dras av vid behandlingstillfället vid bokning av behandling.


4400 kr
120 min
 
Köp som presentkort
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop