SEK
Välj valuta SEK DKK EUR (FIN)
eller

E-post

Du blir automatiskt medlem vid ditt första köp.
Ansiktsbehandling Medik8 Radiance i gruppen Behandlingar / Ansikte / Ansiktsbehandlingar / Märkesbehandlingar hos Hudotekets Webshop (medik8radiance)
Ansiktsbehandling Medik8 Radiance

Ansiktsbehandling Medik8 Radiance

En perfekt behandling som vill ge lyster och glöd till en livlös hud. Den innehåller bland annat en enzympeeling som ger huden ett förnyat utseende.

För vem? Passar dig som har en trött och livlös hud.

En behandling för ansikte, hals och dekolletage med fokus på att ge lyster och återuppliva huden. Behandlingen är baserad på noggrant utvalda aktiva ämnen med vitaliserande egenskaper, exempelvis vitamin C. I behandlingen använder vi oss av den unika Medik8 Radiance Mask i en kombination med serum som ger huden lyster, vitaminer och antioxidanter. Denna kombination ger huden en jämnare hudton. I samband med ett C-vitaminserum och en fyllig, mjukgörande och lugnande creme skyddas huden mot fria radikaler, överhuden förnyas och ansiktet får en fräsch lyster.


I behandlingen ingår:
Rengöring, hudanalys, kornpeeling samt enzympeeling, portömning, massage av ansikte, axlar, nacke och dekolletage, vitaminmask, massage av händer och armar samt avslutande produkter.995 kr
70 min
Antal: 
Lägg i varukorg
Salongsbonus
Varje krona blir poäng, både
behandlingar & produkter.
Läs mer
Kom ihåg!
Vi vill att du ska få ut det mesta av din behandling, därför ingår alltid produktråd och tips anpassade för dig.

Vänligen informera oss om ditt hälsotillstånd. Har du allergier eller är gravid? Ju mer vi vet, desto bättre behandling kan vi ge dig. Givetvis har vi tystnadsplikt.

Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att korta ned behandlingen. Avbokning eller ombokning ska göras senast 24 timmar innan bokad tid, annars debiteras 50% av behandlingspriset, dock max 500 kr. Vid uppvisande av läkarintyg utgår ingen debitering.

Välkommen!
Vi rekommenderar även

Tips från flödet @hudoteket

Vill du ha erbjudanden, nyheter och beauty-inspo?

Läs vår integritetspolicy här.

Salong Webshop